nes buvau atsiųsta būtent Lietuvos krašte užaugti. Lietuvos krašte atsirasti.
nėra čia mano Tėvynė. ne, Lietuvoj aš gimiau, augau, ir gyvenu, bet Tėvynė ir namai mano daug toliau tarp kitko. bet per sunku suvokti žmonėms, tai ri nesiplėsiu.
bet kaip jau sakiau, atsiradau šitam pasaulyje būtent čia. ne kažkur kitur o šitoj šaly.
reiškia yra tam kažkokia labai rimta priežastis dėl ko būtent čia išsirinkau, arba kažkas išrinko.. prasmė.
taip pat Lietuva man patinka, nes čia pagonybės medžių šaknys tvirtai žemėje įsikibusios laikosi.
dėl to, akd čia žmonės nepasiduodavo ir gindavo, ir mirdavo dėl savo tiesos, dėl savo Dievų.
dėl to, kad čia nėra labai lengva.
dėl to, akd čia žmonės ant tiek bjaurūs, jog puikiai tobulina neapykantą mano. stiprybės duoda.
dėl to, kad šnekama čia gražiai. žmonės nei bulvę burnoj turėdami, nei šnypščia pšče pšče, ir nekalba lyg jiems gomurį trauktų, kaip okupantai rusai.
dėl to, kad čia yra ir civilizacijos tos, kurios reikia, ir nėra jos nepakeliamai per daug.. yra per duag, bet nėra dar nepakeliamai. užtat nėra dar džiunglės, kur intelektas nesilavina.
už tai, akd čia yra vietų, kuriose tokios neapsakomos energijos pajusti galima..
už tai, akd čia turbūt man palankiausia buvo gimti.