Kodėl man patinka Lietuva?

Diskusijos apie Lietuvą ir pasaulį, tautų papročius, naujienos, įdomybės...

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Spa-12 Ket, 6:46 pm

nes buvau atsiųsta būtent Lietuvos krašte užaugti. Lietuvos krašte atsirasti.
nėra čia mano Tėvynė. ne, Lietuvoj aš gimiau, augau, ir gyvenu, bet Tėvynė ir namai mano daug toliau tarp kitko. bet per sunku suvokti žmonėms, tai ri nesiplėsiu.
bet kaip jau sakiau, atsiradau šitam pasaulyje būtent čia. ne kažkur kitur o šitoj šaly.
reiškia yra tam kažkokia labai rimta priežastis dėl ko būtent čia išsirinkau, arba kažkas išrinko.. prasmė.
taip pat Lietuva man patinka, nes čia pagonybės medžių šaknys tvirtai žemėje įsikibusios laikosi.
dėl to, akd čia žmonės nepasiduodavo ir gindavo, ir mirdavo dėl savo tiesos, dėl savo Dievų.
dėl to, kad čia nėra labai lengva.
dėl to, akd čia žmonės ant tiek bjaurūs, jog puikiai tobulina neapykantą mano. stiprybės duoda.
dėl to, kad šnekama čia gražiai. žmonės nei bulvę burnoj turėdami, nei šnypščia pšče pšče, ir nekalba lyg jiems gomurį trauktų, kaip okupantai rusai.
dėl to, kad čia yra ir civilizacijos tos, kurios reikia, ir nėra jos nepakeliamai per daug.. yra per duag, bet nėra dar nepakeliamai. užtat nėra dar džiunglės, kur intelektas nesilavina.
už tai, akd čia yra vietų, kuriose tokios neapsakomos energijos pajusti galima..
už tai, akd čia turbūt man palankiausia buvo gimti.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-17 Ant, 1:31 pm

tj kodel tada cia nera tawo tewyne? jej gimej ir uzhawgaj :lol:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė ShanThay 2006-Spa-17 Ant, 3:28 pm

Prisiminkime sausio 13, prisiminime pirmuosius savanorius

Zaneta...kiek pastebejau, tai sio forumo dalyviai, is kuriu 90% nepilnameciu, negali to prisiminti...o mokytis is vadoveliu ir matyti paciam tuos ivikius skirtingi dalykai...o del laisves troskimo as sutinku; Lietuviai to nusipelne - bet ne velnio nevertina
...I see disconnected people
Vartotojo avataras
ShanThay
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Maris 2006-Spa-17 Ant, 3:33 pm

ShanThay> jau kelintoj is eiles temoj randu tave vis priekaistaujant kuo tai. Gal cia 90 [rocentu nepilnameciu aktyviai dalyvaujanciu,bet nemazai yra ir vyresniu,gal ne visada aktyviu,bet pastoviai uzsukanciu cia ir skaitanciu.
Tad gal nepradek cia savos tvarkos ivedineti. Pagaliau Sausio 13 ne taip jau seniai ir buvo, tebera dar gyvi anu ivykiu liudininkai.
Si vis amari, ama (Seneca) – Jei nori, kad tave mylėtų.......pats mylėk
Vartotojo avataras
Maris
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė Dievas. 2006-Spa-17 Ant, 3:41 pm

ShanThay rašė: Lietuviai to nusipelne - bet ne velnio nevertina

Nu, blea, ar gali būt nelogiškesnis sakinys?
Pavasario naktimis mėgstu pagulėt ant geležinkelio bėgių. Žiūrių į skylėtą dangų... Ir mano kelnės skylėtos... Koks ryšys tarp žmogaus ir dangaus!
Bet štai ateina traukinys, ir aš traukiuos į šalį.
Užtat ir negerbiu savęs. Kitas nepasitrauktų.
Tokiems šiandien – dangus.
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

Standartinė ShanThay 2006-Spa-17 Ant, 9:15 pm

2 Dievas:
gali

2 Maris:
as tvarkos neivedineju ir jokiu budu nepriekaistauju...cia tik mano opinija tokia...tik mano...ir jokiu budu nenoriu kad ja kas palaikytu. Cia gi forumas. As turiu pilna teise nesutikti su Tavo nuomone, Tu su manaja - tai vadinama diskusija (bent jau mano sitokios ,kogero, prastos zinios apie tai :) )
...I see disconnected people
Vartotojo avataras
ShanThay
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė sewa 2006-Spa-18 Tre, 8:49 pm

nes cia ramus krastas ,newyksta karai,be to 4metu laikai 8) grazi gamta :D
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-19 Ket, 1:51 pm

man uzhtektu ir wjeno metu lajko - wasaros... nju pawasario pabajga irgi nieko, rudens pradzia ir wisaj *Po šimts pypkių*, nju ir zhiema da tinka :D bet jaw tos shlapios ir wejuotos rudenio pabajgos ir pawasario pradzios sawajtes... :roll:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Tsuki 2006-Gru-03 Sek, 2:13 pm

Sunkus klausimas. Išties, kai pagalvoju turbūt niekur kitur negalęčiau gyventi. Nemėgstu lietuvių, posovietinio laikotarpio nekultūringumas, nepatinka oras, amžinai šalta ir tamsu. Bet kažkodėl man čia gera :lol: Tieisog žinau, kad mano šalis. Čia ramiai jaučiuosi, čia gyvena žmonės kuriuos myliu. Čia viskas ką turiu.
už sniegą sumokėjau. už dangų paskolą imu. gyvenimo man neužtenka, išsimokėt savų skolų.
Vartotojo avataras
Tsuki
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė erikusia 2006-Gru-03 Sek, 7:17 pm

Visur gerai bet namuose geriausia (Lietuveleje)Gyvenu uzsieni jau kaip 7 meteliai jauciuosi kaip savam saly bet stai bet niekur taip gerai nesijausiu kaip Lietuveleje
erikusia
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Gru-08 Pen, 11:10 pm

Arabella rašė:tj kodel tada cia nera tawo tewyne? jej gimej ir uzhawgaj :lol:

todėl, kad mano Tėvynė daug toliau nei siekia Žemės ribos. jei tokia išvis dar yra.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Rege 2007-Sau-03 Tre, 2:08 am

baltojipantera rašė:Lietuvoje gimiau, Lietuvoje uzaugau, todel ir patinka Lietuva...Visgi kaip kiti sako, cia musu Tevyne...Ir turim ja gerbti, bei myleti...

visishkaj pritariu :wink:
man beveik viskas ce patinka, niekur kitur nenoreciau gyventi. :?
juk ce savi zmones, sava gamta, savas krashtovaizdis!
Vartotojo avataras
Rege
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Rege 2007-Sau-03 Tre, 2:11 am

MėlynasVėjas rašė:nes buvau atsiųsta būtent Lietuvos krašte užaugti. Lietuvos krašte atsirasti.
nėra čia mano Tėvynė. ne, Lietuvoj aš gimiau, augau, ir gyvenu, bet Tėvynė ir namai mano daug toliau tarp kitko. bet per sunku suvokti žmonėms, tai ri nesiplėsiu.
bet kaip jau sakiau, atsiradau šitam pasaulyje būtent čia. ne kažkur kitur o šitoj šaly.

tevyne skaitosi ten kur yra gime tavo tevai, iš kur kilusios shaknys, o gimtine, kur pats gimej :wink:
Vartotojo avataras
Rege

Standartinė panele_t 2007-Sau-26 Pen, 6:18 pm

as tai labai kalba lietuviu vertinu - labai sunki, grazi, suprantama :) :)
smagu, kad lietuvaites higieniskos - o ne kaip pvz romos itales - vaiksto su prizelusiomis pazastimis.... - atseit tas naturalu..... nu nežinau. arba prancuzes - metro visada vaziuoja isikniaubusi knyga - o savimi rupintis pradeda tik sulaukusi kokiu 30 - 40 metu...... (kalbu apie dekoratyvini grozi)
unikali lietuvos istorija, kulturos paveldas, ........... na daug niuansu.
vienas is svarbiausiu kaip ir daugelio nuomone - lietuva juk musu tevyne :)
panele_t
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Dievas. 2007-Kov-07 Tre, 10:41 pm

Lietuvoj gerai. Po velnių. Čia bent žmonės įdomūs. Ir charizmatiški. Ir. B let. Mano patriotizmas lipa man per ausis.
Paskutinį kartą redagavo Dievas. 2007-Kov-07 Tre, 11:30 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Pavasario naktimis mėgstu pagulėt ant geležinkelio bėgių. Žiūrių į skylėtą dangų... Ir mano kelnės skylėtos... Koks ryšys tarp žmogaus ir dangaus!
Bet štai ateina traukinys, ir aš traukiuos į šalį.
Užtat ir negerbiu savęs. Kitas nepasitrauktų.
Tokiems šiandien – dangus.
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

AnkstesnisKitas

Grįžti į Čia ir pasaulyje

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių