Klausimas..

Intriguojančios diskusijos apie meilę ir draugystę...

Klausimas..

Standartinė ssx3m 2008-Bir-19 Ket, 6:27 pm

Iškilo problema viena: draugauju apie metus su panele.. Myliu ja, bet esame labai skirtingi (pomėgiai, pažiūros ir pan). Ji diena, aš naktis. Gera būna, kai susitinkam.. viskas būtų ok, bet visad kas išlenda, ir būna kažkas blogai.. gana dažnai nesutariam dėl vienokių ar kitokių dalykų.. jos nuom. - kategoriška. nenusileidžia, kad ir neteisi būna. o man pačiam visad nusileist irgi nepatinka.. Ką daryt? Ar verta dėl skirtingų pažiūrų, nesutarimų skirtis, ir palikti mylimą žmogų.? (būtų gerai, jei priimtume kada kokį kompromisą.. bet ne, visad aš nusileist turiu.. kartais atrodo, kad mano nuom net nėra išklausoma..)
Noriu mirčiai paskelbt iššūkį.. Bet aš šaukiu.. visa širdim šaukiu gyvenimą...
Vartotojo avataras
ssx3m
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

WengoPhone: Eternity

Re: Klausimas..

Standartinė kik 2008-Bir-20 Pen, 4:51 pm

Svarbiausia yra, kad abu partneriai būtų lygūs. Jei kažkas bus viršesnis bus šeimoje blogai. Vaikai bus blogi, šeimoje ginčai ir visa kita. Siūlau rimtai pasišnekėti, jei ji tave laiko kaip kvaily tai tai nemanau, kad verta su ja likti, nors ir ją myli.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė sypsenele 2008-Bir-26 Ket, 6:54 pm

manau priešingybės papildo viena kita , nesiginčyk kvailai , bet ir nenusileisk , eik kik jei nežinojai visuose buriuose yra vadas AFAIK
Parduodu šunį valgo wiska =D , mėgsta vaikus =)
Vartotojo avataras
sypsenele
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė libra 2008-Lie-01 Ant, 8:05 pm

hm...man panasiai yra... ar tu manai kad su siu zmoguciu galesi nugyvent visa gyvenima? beje vien noro neuztenka. Manau kad pakalbek su ja kad ji ismoktu nusileist. supyke zmones prikrecia kvailysciu.zinokit jus turite buti ne 2 asmenys atskirai bet 2 asmenys viename tik tada jum bus viskas gerai.pabandykit issikalbeti,papasakok savo antrai pusei kas tau nepatinka paklausk jos kas jai nepatinka.pabandykite pieiti kompromisa jai nepavyks skirkis nes jai nesutaria gyvent kartu nepavyks,issiskirsit.beje gal butu galima suzinot del ko jus pykstates? :?:
libra
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

WengoPhone: libra

Grįžti į Meilė ir draugystė

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių