Klase: vieninga ar bjauri?

Įsijunkite į diskusijas apie mokyklą ir studijas bei pamokas, mokytojus, klasės draugus,prašykite pagalbos, siūlykite...

Standartinė High Voltage 2006-Geg-31 Tre, 6:55 pm

Seniau klasėje "kovodavau" su viena konkurente. :lol: Dabar su niekuo nesipykstu, kiti irgi nesipyksta, tiesiog su vienais bendrauju daugiau, o su kitais mažiau. Kaip ir kiti klasiokai.
Gyvenimas brangiausia, ką turime. Bet dažnai elgiamės taip, lyg būtų kažkas brangesnio. [Antuanas de Sent Egziuperi]
Vartotojo avataras
High Voltage
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Beauty 2006-Geg-31 Tre, 7:44 pm

maglyte rašė:musu mergos (ju tik 9) ;DD yra vieningos.O bernaij...ka galiu paskayti apie juos,.... d*rni ir tiek....jie tik tersia musu klases varda :roll:
Kelintoke esi? :D
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Bir-03 Šeš, 10:52 pm

shiaip... nu praietais metais, kai buvom visi susimete i nauja shule, nauja klase, tai vieningi pakankamai buvom.. nu shiaip musu klase visi laike kaip draugishkiausia, vieningiausia, ir shiaip, tokia labai tipo nerealia.. aishku, viskas laikui begant pasikeite.. kadnagi atskiros chebros atskirai gert pradejo, tai greit viskas susikalde, ir panashiai... vnzho, dabar kartais net shlykshtoka paisdaro, kai žmones bando vaidint grazhia darnia klase, nors tai labiau parodija primena.. nezhinau.. shiaip, gal ir yra kazhkas puse velnio, nes dieliu rietenu nebuna, bet shiaip, kazhkokia vieninga tikrai nera.... gal kazhkada ir buvo.. :roll:
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė kootwelaaa:DDD 2006-Bir-03 Šeš, 10:59 pm

tik nesenai pastebejau kokia bjauri mano klase :shock: pas mus turi isskirstyt klase tai daba klases "lyderiai" pradeda duchint prie kitu kad tik jie iseitu sawu noru ir nereiketu issiskirt ju chebrai. man toks elgesys ziauriai nepatinka. gerai kad bent prie manes nesikabineja nes as ar taip ar taip turesiu iseit nes esu naujoke
Take a walk down the aisle
at the end of the mile...
give your life to my charms
in the Admiral's Arms..
Vartotojo avataras
kootwelaaa:DDD
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kiaurymė 2006-Bir-04 Sek, 9:59 am

pas mus didžioji dalis klasės mergos.šiuo metu klasė susikaldžius į dvi dalis.mūsų klasė labai nevieninga..o auklėtoja užtaria tik moksliukus..tiek kuria daineles visokias beprasmes apie tuos kurie blogiau kokos nei 8..tragedija mokytis tokioj klasėj..
Vartotojo avataras
kiaurymė
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė sewa 2006-Bir-27 Ant, 2:16 pm

mano klase zinoma wisoje mokykloje(o ji tikrai didele).be galo newieninga.kad tik pastumt,pasijuokt,apspjaut letesni.klebe tarsi neegzistuojanti.taciau manau siais mokslo metais bus geriau nes isejo musu klases ''ATAMANE'' :D :D :D :D :D
Pro pirstus byra smelis ,mazos smilteles-lyg jausma,isdalyti svetimiems...nemokame issaugoti to,kas is tiesu brangu...
Vartotojo avataras
sewa
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Kapucine 2006-Bir-27 Ant, 2:56 pm

nu maniske irgi garseja visoooj sulei :lol: ir ne gerais darbais zinoma :D bet man tas jos pasiutimas nerealiai patinka :D kiti nervuojas kad per pamokas triuksmas,taciau man kaip tik labai patinka:) stebi kitus zvengi is ju bajeriu o pats neikliuni:) :lol: labainoreciau kad mano klase visad tokia isliktu,taciau labai abejoju ar taip bus
:roll: na siaip kas man labiausiai nepatinka is klases bruozu yra visiskas nevieningumas :? tiesiog man protas neisnesa kaip galima sitaip pavest klase ir nemastyt :? jei sito nebutu,butu pati sauniausia klase:)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

;[

Standartinė Graciela 2006-Lie-05 Tre, 11:54 am

seniau buvome labai vieningi,o dabar susiskaldziusi klase..visi varo ir panasiai..Nekenciu savo klases :(
Paveikslėlis
Love like winter
Vartotojo avataras
Graciela
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė DarkForce 2006-Lie-05 Tre, 11:59 am

Ypatingais atvėjais vieninga, bet taip tai dauguma yra pasiskirste i grupeles, nors man toks elgesys labai nepatinka :)
DarkForce
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė pakst' 2006-Lie-06 Ket, 10:31 am

mano klase yra susiskaldzius kaip sako visos mokytojos,bernai kaip burundukai visi,asilai prakeikti;D yra ir mergina kuri visalaika buna tik viena,. bernams patinka savo nejuokingus bairius sakytu,nuo kuriu verkti norisi 8) bet yra ir mielu zmoguciu. bet seip tai klase galetu buti ir geresne..
mylek pasauli ir pasaulis myles tave

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
pakst'
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Graciela 2006-Lie-06 Ket, 9:33 pm

pakst' rašė:mano klase yra susiskaldzius kaip sako visos mokytojos,bernai kaip burundukai visi,asilai prakeikti;D yra ir mergina kuri visalaika buna tik viena,. bernams patinka savo nejuokingus bairius sakytu,nuo kuriu verkti norisi 8) bet yra ir mielu zmoguciu. bet seip tai klase galetu buti ir geresne..

galetu,bet nera :/
Paveikslėlis
Love like winter
Vartotojo avataras
Graciela
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Nieko_rimto 2006-Rgp-28 Pir, 4:17 pm

..nugis,nei bjauri nei vieninga..mano klaseje nera nei taikos,nei karo..visi kas sau..susiskirste grupelemis..su visais kuriuos kalbini tie sneka..taciau klases kelias ne saldainiais klotas,bet as prie jos pripratus,tai man patinka.. :!: :roll:
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė ..:Serwall:.. 2006-Rgs-01 Pen, 6:18 pm

Kiekvienas draugauja su visa klase tik pradineje arba darzelyje, o po to jau skirstosi bureliais.... :roll: Pas mus irgi taip pat, jei reikia, tai galim ir susivienyti, nera tokiu, kurie vienas kitam zodzio visus metus neistartu :?
Vartotojo avataras
..:Serwall:..
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Rege 2006-Rgs-05 Ant, 9:07 pm

Labai retai buna vieninga...o paprastaj tai kiekvienas uzh save....shlyeekshtus žmones pas mus
Vartotojo avataras
Rege

Standartinė mirtis666 2006-Rgs-06 Tre, 6:17 am

Nenormali ta mano klasė , joj pilna išlepimtų tėvų vaikų ir netikrų neformalių , kuriom seniūnė labai mėgsta įgelt(gerai daro) . Taigi mano klasė nėra vieninga , yra žmonių , su kuriais nei kalbu nei sveikinuos ...
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced when you left me
A rose in the rain....
So I swore to the razor
That never, enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
Vartotojo avataras
mirtis666
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)