KIK :) - taip atspėjote tai aš :mrgreen:

Kiekvienas apie save... Plepesiai

KIK :) - taip atspėjote tai aš :mrgreen:

Standartinė kik 2007-Bir-14 Ket, 1:16 am

Taip tai tikrai aš KIK'as [;)] Teisingai pasirinkote temą :mrgreen:
Mano tikrasis vardas: Kęstutis; Kai kam mieliau ir taip: KEstwtJs;
Gyvenu man patinkančiame mieste, kuris beje pasivadinęs kaip nekeista Kaunu. Jei dar nebuvote jame siūlau aplankyti. [;)]
Taigi aš esu keistas Tau, sutik su tuo [;)] Pripažinkim ir tai, kad kiekvienas interpretuoja taip: aš esu toks tai jei kitas kitoks tai reiškia jis yra keistas, nes jis yra ne toks kaip aš. Plačiau: skaityti psichologiją [;)]
Nepradėsiu sakyti savo būdo savybių, nes jas objektyviausiai/kompetitingiausai vertintų mane pažįstantys žmonės.

Hobi:
- Programavimas [:)]
- Lietuvių liaudies šokiai, žaidimai, rateliai, dainos... Žodžiu Folkloras arba kitaip pavadinsiu kraštotyra.
- ...

Pomėgiai:
- Diskutuot įdomiomis temomis. (mažai tokių žmonių su kuriais gali rimtai padiskutuoti kartais įdedant prie to šiek tiek humoro)
Įvertinti žmogų mintyse psichologiškai [:)]
- Pakvailiot. Pvz.: (taip darau ne visiems!:) sudarinėt mano įvaizdį kitiems kuris būtų ne toks koks esu iš tikro ir man tas labai puikiai pavyksta, net kartais stebiuosi kai taip žmonės apie mane pagalvoja, kokie visi patiklūs, net ir tie blogieji žmonės. („Šiam pasauly 30 % blogų, 60 % kvailų ir 10 % gerų žmonių.“ - Seume)
- ...

Galvoju apie save, kad esu: Patriotas.

Gal norite sužinoti apie mano slapyvardį (kai kas mėgsta mėgsta kalbėti angliškai ir sakyti nick). Na tai štai mažytė istorija. Norėjau gero pavadinimo. Svarbiausia trumpo ir, kad pirmoji raidė būtų K. Galvojau ilgai. Bandžiau dėliot visokias raides ir lipdyt, sunkiai kas gavosi, bet po to kažkaip netyčia sumasčiau raidžių derinį KIK - kaip kokią simetriją priekinės ir galinės raidės, o po to dar kažką viduje: KAK - kažkas ne to. KBK - net neišeina ištarti. KCK - irgi neišeina ištarti. KDK - neišeina ištarti. KEK - visai nieko, bet reikia mums geriausio varianto. (neišeinantys ištarti variantai) KIK - o čia tai ko man reikia ir geriau nei KEK, bent jau taip aš galvojau. Po kiek laiko mane surado kik'as - lenkas, na su juo pasišnekėjom ir kažkaip aš jo netyčia paklausiau ką reiškia kik, o jis atsakė tai nieko nereikia tai tiesiog vardas. Po kiek laiko pasižiūrėjau Google, pasirodo net yra parduotuvių kokios pavadintos KIK. Po kiek laiko ar tai aš ar tai kažkas kitas man pasakė, kad tai panašu į „iki“ apvertus tai būtų „kik“. Tai vat tai tokia istorija. Galbūt senovėje tai galėjo būti kažkoks žodis kuris ką nors reiškė, o dabar teliko tik vardas KIK (kuris labai retas) ir kai kurių parduotuvių pavadinimas.

Esu optimistas, bent jau taip manau, nors ne retai būna, kad būnu ir pesimistas ir realistas, o tai priklauso nuo situacijos tad galbūt netiktų sakyti, kad esu kas nors iš jų.
Neturiu mėgstamiausios spalvos, nes visos spalvos yra gražios ir visos yra kažkur tinkančios. Kokia tavo mėgstamiausia spalva? Raudona yra ir raudonos negražių atspalvių - bent taip atrodo, bet prie atitinkamų sąlygų ir tas atspalvis būna gražus. Tad kaip sakant gyvenime reikia atrasti sau vietą.

Esu mėlynakis, geltonais plaukais. Tipiškas australas irgi yra mėlynakis ir geltonų plaukų. [;)] Čia tik tam, kad nekiltų kam asociacijų :mrgreen: Ai tiesa dar paminėsiu esu lieknas [:D] Dabar ne tie laikai kai reikia kaupti energiją savo kūne [;)] Ir šiaip kai pasižiūri į storesnius į mane tai jiems žymiai daugiau pastangų reikia įdėti ką nors darant [:D] Man iš jų juokas ima... Nors kai kurioms/kuriems gražesnis vyras kuris yra stambesnis [:)]
Bet čia neesmė. [;)] O foto negausit, bent jau greituoju laiku, nors kai kurie forumiečiai mano foto jau matė. O tie kurie matė nesakykit, kad matėt [;)] Nereik man čia mano išvaizdos komentarų. Pakomentuosit kai kai būsit forumo susitikime (meet'e) [;)] Su kai kuriais tikiuosi ir asmeniškai susitiksiu ir be forumo susirinkimo [:)] Nors visgi nesitikiu, kad kažkas iš jūsų taps mano draugu, bet vistiek norėčiau pamatyti koks yra skirtumas tarp virtualios asmenybės ir tarp realios [;)]

Nerūkau (tiesą sakant nė kart ir nebandžiau). Negeriu (bent jau per daug negeriu) ir nė kart nebandžiau nusigert taip, kad po to kitą dieną skaudėtų galvą. Reikia mokėt atsispirti ir mokėti pasakyti ne. Jei nemokėsi Tave turgui stipriai apgaus, kitaip sakant stipriai permokėsi.

Turiu kelias blogas savybes kurias tikrai žinau, kad turiu: pagyrūniškas ir šiek tiek nuvertinu kitus savo kalba, galbūt kartais šiek tiek įžeisdamas. Ta antroji savybė išnyksta tuomet kai kalbu su tikrai inteligentišku - protingu žmogumi, tiesiog tada žinau, kad jis tikrai protingas ir žodžiu viskas kitaip, tada tampu ir pats paprastai šnekantis ir daugiau mano gerų savybių atsiskleidžia ir tų blogų beveik nelieka. Žodžiu tampu geresnis. Gaila, kad tų gerų žmonių nėra tiek daug ir kiekvienas sutiktas žmogus gatvėje nėra toksai. būtų man gražu iš jūsų pusės jei Jūs jų pavardintumėt...

Tikiu į Dievą. Esu katalikas. Tikrai neįsivaizduoju kaip žmogus gali neturėti sielos ir, kad toliau gyvenimo nebus. Be to aš turėčiau atsirasti iš kažko tai yra ir pasaulis turi atsirasti iš kažko. Negali juk taip iš nieko kažkas pasidaryti. Fizikoje yra toks tvermės dėsnis. Per daug šia tematika neišsiplėsiu, užteks ir tiek.

Mėgstu gamtą. Todėl norėčiau gyventi kaime, o ne mieste. O be to kaime ir žmonės labiau susigyvenę, o kur žmonės labiau susigyvenę ten lengviau gyventi, mažiau apgavikų, plėšikų ir pan. Tad kaimas yra tikrai gerai. ir tik nepradėkit įžeidinėt, kad kai kurie kaimiečiai kalba keistai, nors yra tikrai visokių kaimiečių yra tokių kurie yra tikrai geri, bet yra ir tokių kurie labai keikiasi ir žino daugiau blogų žodžių negu bet kas kitas mieste kaip bebūtų keista. Tikrai nepatinka, kad gamta yra taip teršiama, taip pat darkoma su genetiškai modifikuotais produktais ir t.t. Galbūt būsiu vienas iš Žaliųjų... [:)] Nors kai kur žalieji persistengia (visi padaro klaidų), bet neskaitant to aš tik už juos.

Mėgstu dinamiką, todėl esu dinamiškas ir kai kurie mane gali net neatpažinti. O dėl ko neatpažinti: išvaizda, kalbėjimo (stilius, tonas ir t.t.)... Tad retas kuris gali pasakyti, kad mane pažįsta labai gerai - pažįsta kaip nuluptą, o tiksliau niekas, nebent mano tėtis, bet ir tai ne dėl kai kurių dalykų. Aišku kas per daug tas nesveika ir dėl kai kurių dalykų esu tikrai statiškas: tikrai per daug neišsišoksiu kaip kai kurie tai gali, per daug nesikeiksiu ar pan.

Mėgstu keliauti. Tik gaila tam laiko nelieka.

Gal tiek ir užteks, nes po to pabos jums skaityti [;)] Už tai dabar galėsite paklausti ko nors manęs, nes neviską pasakiau [;)]
Paskutinį kartą redagavo kik 2007-Bir-14 Ket, 4:00 pm. Iš viso redaguota 2 kartus.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Nieko_rimto 2007-Bir-14 Ket, 10:54 am

Kur toliausiai buvai nuvykęs?
Ką manai apie pažintis internete?
Kodėl nėra tau patinkančių merginų aprašymų?
Ar turi nors vieną draugą, su kuriuo susipažinai internete?
Ką manai apie kuklumą?
Kokios muzikos dažniausiai klausai?
Kokie žmonės tau patinka? Taip pat dinamiški? Kokie?
Su kuriais čia forumiečiais norėtum susitikti?
Ką manai apie rūkančias merginas?

Va, vėliau dar užduosiu krūvelę [:shock:]
I smell the smelly smell of something that smells smelly! Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Ragana Be Batu 2007-Bir-14 Ket, 11:01 am

Neko neklausiu, tik siaip va pasakysiu: zavinga asmenybe man atrodote ;)
Vartotojo avataras
Ragana Be Batu
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Kapucine 2007-Bir-14 Ket, 11:21 am

Kodėl slepi savo amžių?
Kokios muzikos klausaisi ir kokią vietą tavo gyvenime ji užima?
Tave yra pravirkdęs filmas,daina ar pan.?
Dažnai sapnuoji košmarus? Tiki sapnų reikšme?
Dažnai aplanko liūdesys?
Esi optimistas?
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bir-14 Ket, 11:29 am

[font=Comic Sans MS]FoTkEs fOtKeS FoTkEs !! !! !! !![/font]
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė kik 2007-Bir-14 Ket, 2:25 pm

Ech... Nepavyko taip padaryti, kad tingėtų visi skaityti ir niekas neparšytų į temą :mrgreen: jk.
MeduolinE, Čia tai pavarai ir prigalvok Tu man tiek jų...
Kur toliausiai buvai nuvykęs?
--> Visus stebina kai kas nors nuvyksta kur nors toli, toli... Galima keliauti ir po siaurą ruožą, tiesiog norint pažinti šalį reikia joje praktiškai ir gyventi tad per visą savo gyvenimą tikrai nepažinsi visų valstybių. O dažniausiai visi nori pasigirti, kad buvo kur nors toli kur nors „egzotiškoj“ vietoj, nors iš tikro jie patys net nesupranta kur ta egzotika yra. Tad pagyrūniškas nebūsiu ir šį kart ir neminėsiu kur aš keliauju.

Ką manai apie pažintis internete?
--> Blogai. Internete ieškoti gerų draugų/bičiulių kitaip sakant, žmonos/vyro visiškai neapsimoka ir netikiu, kad greitai rastų. Internete nebent gali šiaip susitikti pašnekėti, panorėti susitikti, šiaip trumpam gerai praleisti laiką. Arba šiaip nori patyrinėti ar apsimoka ten ieškoti bičiulių. Arba dar koks nors variantas...

Kodėl nėra tau patinkančių merginų aprašymų?
--> Oh tai ir pamiršau :mrgreen: Dabar jau reikės galvot...
Ryškiai ne tokia: http://linksmos.mintys.lt/kokia_turetu_buti_lietuve.php ir ryškiai ne toks vyras aš esu kaip ten paminėta ko jis norėtų.
1. Graži. (Dėl skonio nesiginčijama. Tad šitoje vietoje mano nuomonė gali skirtis labai nuo kitų. Beje kur būna ten Mis pasaulis ir pan., tai ten yra gražių, bet gražiausias galima pamatyti Lietuvoje konkrečiai Kaune [;)] )
2. Originali. (išvaizda, idėjomis...)
3. Protinga. (ryškiai NIEKADA nevesčiau kokios nors visiškos blondinės, nu negalėčiau aš gyventi su tokia. Jau geriau būtų negraži, bet už tai smegenų turėtų.)
4. Ryškiai ne kokia nors psichopatė. Dėl šito tai pirmiausia žiūrėčiau, o po to jau kitkas rūpėtų.
ir t.t. O šitie tai patys pagrindiniai.

Ar turi nors vieną draugą, su kuriuo susipažinai internete?
--> Su kuriais susipažinau tik tiek, kad turim bendrų interesų (programavimas), kai kuriuos iš jų galima laikyti šiokiais tokiais draugais.

Ką manai apie kuklumą?
--> Gera savybė. Aišku jei jos ne per daug. Nors aš nesu labai kažkoks kuklus. Nors galiu ir toks atrodyti, nes galiu būti ir visiškai nepastebimas. Ir žiūrėk kas nors jau klausia, o kodėl nevalgai, nesvarbu, kad aš daugiau pavalgiau ir pirmas ir to jie nematė.

Kokios muzikos dažniausiai klausai?
--> Geriausia pačiam kurti muziką, ją atlikti [;)] O ne klausyti ir nepatirti to kūrimo ir atlikimo malonumo.

Kokie žmonės tau patinka? Taip pat dinamiški? Kokie?
--> Man patinka visokie. NET ir blogi žmonės. Aš jiems per daug blogo nelinkiu nors kai kurie man labai blogai linki [:D] Kai kurie net manęs prisibijo... Na toks jau aš esu, labai dinamiškas su vienais žmonėmis vienoks su kitais žmonėmis kitoks.

Su kuriais čia forumiečiais norėtum susitikti?
--> Su visais be išimties. O su kuo labiausiai net nežinau. Neturiu savo mėgstamiausio forumiečio :mrgreen: Gal su tavim? (čia aš savęs klausiu [:D] ) - Tikriausiai.

Ką manai apie rūkančias merginas?
--> Blogis. Fle. Neveltui merginoms rūkymas labiau kenkia nei mums.

Ragana Be Batu, [:)] Ačiū. O kuo aš toks žavingas?

Kapucine,
Kodėl slepi savo amžių?
--> Mano manymu jis nėra kažkokia riba. Galima sakyti, kad žmogaus protingumas nuo amžiaus iš ties mažai priklauso. Užtenka pasižiūrėti, kad ir realybėje mane vieni palaiko tokio amžiaus kiti man prideda 10 metų ir kt. Vienas geriausių filosofų: Friedrich Nietzsche. Jį skaito ir supranta nevisi filosofai. Galiu jo paskutinės knygos turinį pavardinti:
pratarmė
kodėl aš toks išmintingas
kodėl aš toks protingas
kodėl aš rašau tokias geras knygas
tragedijos gimimas
nesavalaikiai
žmogiška, pernelyg žmogiška
ryto žara
linksmasis mokslas
štai taip Zaratustra kalbėjo
anapus gėrio ir blogio
moralės genealogija
stabų saulėlydis
Wagnerio atvejis
kodėl aš esu likimas
Jis gyveno (1844-1900). 56 metai mažokai ane? Tai yra vienas iš kelių pačių svarbiausių autorių, nulėmusių dabartinio filosofinio mąstymo, humanitarinių ir socialinių mokslų ir netgi visos dabartinės kultūros pobūdį.
Ši jo knyga parašyta šokiruojančiai. Tiesiog ne bet kas gali ją skaityti. Berods ji viena taip šokiruojančiai parašyta. Ją perskaičius visi apie jį manyti stereotipai išnyko.
Toks filosofas kaip Vydūnas jau yra gėris. Ir, kad mes tokį turim tai Lietuviams dar ir kaip reikia didžiuotis ir skaityti ir suprasti. Jo rašyti straipsniai net yra perrašomi tam, kad suprasti galėtų daug žmonių. Net yra žmonių kurie visą savo gyvenimą paskiria Vydūnui ir vis tiek nesupranta kaip jis galėjo tiek daug nuveikti per tokį trumpą laiką.
Ups... Gal geriau nesiplėsiu.

Kokios muzikos klausaisi ir kokią vietą tavo gyvenime ji užima?
--> Muzika yra svarbus dalykas mano gyvenime. Kuo toliau tuo labiau aš galiu suprasti kai kuriuos kūrinius. Kaip sakant niekada nevėlu mokytis/suprasti. Klausausi tai ir Folko, Roko žodžiu visko po truputį, reikia mokėti atsirinkti geriausius kūrinius.

Tave yra pravirkdęs filmas,daina ar pan.?
--> Daina pravirkdyt, hmz... tai, kad nelabai... Filmas yra vienas dėl kurio vieną ašarą nuleidau. Kaip sakant tobulėju, dabar dėl to filmo nė vienos ašaros neišliečiau. Tiesiog dar labiau suprantu, kad filmas tai yra netikra. Tiesiog vaidyba.

Dažnai sapnuoji košmarus? Tiki sapnų reikšme?
Netikiu sapnų reikšmėmis. Tiesiog jei aš savo gyvenimą paskirčiau sapnams tai aš neįsivaizduoju kaip aš kam nors kitam turėčiau laiko. Vien apgalvot kodėl vieną dieną erotinis sapnas, o kitą dieną žiūrėk ir ateities spėjimas kuris išsipildo. Arba kodėl žiūrėk galvoji, kad ankščiau šitą įvykį sapnavai... Nu neapsimoka dėl tokių dalykų vargti. Dėl vieno sapno esu tikrai šiek tiek išsigandęs, jo turinys tėčio mirtis po to man net reikėjo šiek tiek atsigauti. Kol supratau, kad tai neįmanoma taip kaip tam sapne buvo. Tiesiog neįmanoma.

Dažnai aplanko liūdesys?
--> Dažniausiai būnu vidutinės nuotaikos - nei liūdna nei linksma. Nors aš turėčiau skleisti šilumą, motyvuoti. Bent jau toks norėčiau būti, bet deja to taip stipriai nesiekiu. O jums siūlau pasižiūrėti: http://88.222.10.7/2_pasirinkimai.pps O jei dar kas nors šitą perskaitęs ir patobulėtų ir gana ryškiai tai jį/ją tik apkabinčiau ir sakyčiau šaunuolis/ė. Dėl tavęs džiaugiuosi.

Esi optimistas?
--> Kaip ir rašiau temoje nesu nei tas nei tas nei tas [;)]

Ryškai susidarė nuomonė, kad mano temos neperskaitei [;)]

AuToMaTiCa, O Tau tik tai ir berūpi.

P.S. Pranešimas tikriausiai ilgesnis už mano temos ilgį :mrgreen:
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Nieko_rimto 2007-Bir-14 Ket, 2:56 pm

Kodėl prie tavo ranga priklijuotas 'Pradedantis forumietis'?
Kada dažniausiai eini miegoti?
Ar visada pasakai tam žmogui, kai tave kas nors erzina?
Aš vis dėl to, labai norėčiau sužinot, kur buvai nuvykęs, ir kur labiausiai patiko, ne dėl pagyrūniškų paskatų, kaip sakant.. [:opss:]
Esi taupus? Kiek santaupų turi? Ką norėtum už jas nusipirkt?
Ar dalyvauji loterijose? Ką esi laimėjęs?
Brunetės ar šviesiaplaukės? :)
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bir-14 Ket, 3:01 pm

kik rašė:
AuToMaTiCa, O Tau tik tai ir berūpi.

Nu taip. O tu ir i tai nesugebi "atsakyt" :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Bir-14 Ket, 3:07 pm

Įkvėpimas pagavo, ar naują klaviatūrą įsigijai? :mrgreen:
Aš išsisėmus, bet va įdomu kokią meno šaką labiausiai mėgsti, o galbūt ir pats užsiimi?
(persiprašau jei atsakymas jau buvo, atsakymus į kitų forumiečių klausimus tik permečiau)
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė Kapucine 2007-Bir-14 Ket, 3:09 pm

MeduolinE rašė:Kodėl prie tavo ranga priklijuotas 'Pradedantis forumietis'?

Tai gal PADEDANTIS?

kik, skaičiau,bet pripažįstu,jog neatidžiai.
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Nieko_rimto 2007-Bir-14 Ket, 3:15 pm

Oh, tu, žala rūta, antrąkart apsiželinu [:shock:]
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė kik 2007-Bir-14 Ket, 3:27 pm

Kodėl prie tavo ranga priklijuotas 'Pradedantis forumietis'?
--> Man labai patinka kai visi tai perskaito „pradedanti“, o reikėtų skaityti PADEDANTIS [;)] Tiesiog man patinka psichologija. Kaip ir temos pradžioje sakiau esu keistas, o keisto savoka prasideda taip: kas yra kitaip nei pas mane tas yra keista. Kaip sakant visi matuoja pagal save. Kaip ir matuokliai pirmiausiai buvo žmonės. Pvz.: pėda, sieksnis, colis ir t.t. Visa tai pagal žmogų.

Kada dažniausiai eini miegoti?
--> Įvairiai tiesa pasakius, nors dažniausiai ~ 12 h. Va šiandien tai iš viso nuvariau 4 h. į lovą atsikėliau 6 val., galvoju kurijozas toliau miegot nenoriu [:D] Tai pavalgiau ir variau miegot [:D] ir po to atsikėliau 14 h :mrgreen:

Ar visada pasakai tam žmogui, kai tave kas nors erzina?
--> ne visada.

Aš vis dėl to, labai norėčiau sužinot, kur buvai nuvykęs, ir kur labiausiai patiko, ne dėl pagyrūniškų paskatų, kaip sakant.. [:shock:]
--> Tegul tai būna šiokia tokia paslaptis. Reikia bent minimaliai pasilikti privatumą. :mrgreen:

Esi taupus? Kiek santaupų turi? Ką norėtum už jas nusipirkt?
--> Taip, esu tikrai taupus. Mažokai. 1000 Lt. Per vasarą turėčiau dar gauti gal dvigubai tiek. Daug ką, pvz.: fotiką, bet tokio kokio aš noriu kainuoja ~ 10 000 Lt. Serverį, bet tokio kokio aš noriu kainuoja 10 000 Lt. Žodžiu yra daug ko aš norėčiau. Bet suprantu, kad neišgaliu pakolkas nusipirkti. Ir dėl to tikrai neliūdžiu. Atvirkščiai esu laimingas.

Ar dalyvauji loterijose? Ką esi laimėjęs?
--> Nedalyvauju. Nors vieną kart esu pagudravęs vienoj loterijoj kurios papildomas dalyvavimas man nieko nekainavo ir atsimenu laimėjau guašinių dažų ir ne bet kokių, o labai gerų. Tai yra iki šiol tokių gerų nesu matęs. Ai dar esu tokiose loterijose kur reikia popieriuką užpildyti ir įmesti, tai esu laimėjęs vakarienę ar pietus dabar nepamenu. Ir dar vienoje loterijoje kur irgi popieriuką reikėjo užpildyti tai laimėjau irgi pavalgyt, o po to dar ir kelionę laimėjau kurios atsisakiau, nes kaip ir visose loterijose laimėjus kelionę už ją tik dalinai apmoka, dalį pinigų tai yra ~ 3000 Lt reikia pačiam primokėti. Tad jau verčiau su savo mašina nuvažiuoti ten ir gyventi mašinoje, o ne 5 žvaigždučių viešbutyje [;)] O tokiose kaip teleloto net nedalyvauju ir niekad nedalyvausiu. Pinigų švaistymas.

Brunetės ar šviesiaplaukės? :)
--> Galiu pasakyti, kad man dabar yra patinkančios dvi merginos ir abi jos tamsiaplaukės [;)] Tad čia nuo pačios merginos priklauso, o ne nuo plaukų spalvos [;)] Beje man jos abi patinka dėl savo originalumo.

AuToMaTiCa, :mrgreen:

~Tainted Soul~, :mrgreen: nepasakyčiau, kad mane pagavo įkvėpimas [;)] O naujos klavetūros norėčiau. Nors tokios kokios aš noriu nemažai kainuoja.
Dėl to išsisėmimo. Tai kai kuriems būna tokios krizės kaip ir tam filosofui apie kurį užsiminiau. Bet pagal kažkokį filosofą: norint valdyti tautą reikia pirmiausia išmokti pačiam save valdyti. O berods Vydūnas ir moko kaip pačiam save pažinti - šitą tai tikrai žinau, bet dėl savęs valdymo man atrodo irgi.
Menas. Hmz... Mėgstu programuoti tai irgi galima pavadinti menu, nes tai yra kūryba. Galvoju netolimoje ateityje išmokti armonika groti (per mėnesį arba kelis manau tikrai išmokčiau ir galėčiau iš klausos išmokti kūrinį). per daug neišsiplėsiu.

Kapucine, Neatižiai? Tai tik permetei akimis ir tiek :mrgreen: Žinau aš tokius žmones kaip nuluptus [:D] (Priimk tai kaip nerimtą dalyką - kaip pvz.: humorą [;)] )

P.S. Apsižioplinau netyčia MeduolinE pranešimą paspaudžiau koreguoti, o ne cituoti ir parašiau savo viską ten ir išsiunčiau , o po to žiūriu kažkas čia ne taip [:D] Tai po to viską teko atstatyt :mrgreen: Tikrai labai atsiprašau MeduolinE. Aš kaltas. Pripažįstu.
Paskutinį kartą redagavo kik 2007-Bir-14 Ket, 3:30 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bir-14 Ket, 3:30 pm

Ej, nestumk. Mesk fotkes ;DD
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Bir-14 Ket, 3:46 pm

AuToMaTiCa - forumo optimistė :)
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė kik 2007-Bir-14 Ket, 3:59 pm

AuToMaTiCa, :mrgreen: Tu jas tikriausiai vėliausiai pamatysi iš visų forumeičių :mrgreen: nes jau kai kurie matė mano foto [;)] Apie tai rašiau temoje. Lyg ir nuspėdamas jūsų psichologiją. Vėl pasigyriau [:D] Sakau, kad tai mano minusas.

~Tainted Soul~, Tai jau tikrai :mrgreen:
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Kitas

Grįžti į Forumiečiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių