Mano tikrasis vardas: Kęstutis; Kai kam mieliau ir taip: KEstwtJs;
Gyvenu man patinkančiame mieste, kuris beje pasivadinęs kaip nekeista Kaunu. Jei dar nebuvote jame siūlau aplankyti.
Taigi aš esu keistas Tau, sutik su tuo
Nepradėsiu sakyti savo būdo savybių, nes jas objektyviausiai/kompetitingiausai vertintų mane pažįstantys žmonės.
Hobi:
- Programavimas
- Lietuvių liaudies šokiai, žaidimai, rateliai, dainos... Žodžiu Folkloras arba kitaip pavadinsiu kraštotyra.
- ...
Pomėgiai:
- Diskutuot įdomiomis temomis. (mažai tokių žmonių su kuriais gali rimtai padiskutuoti kartais įdedant prie to šiek tiek humoro)
Įvertinti žmogų mintyse psichologiškai
- Pakvailiot. Pvz.: (taip darau ne visiems!:) sudarinėt mano įvaizdį kitiems kuris būtų ne toks koks esu iš tikro ir man tas labai puikiai pavyksta, net kartais stebiuosi kai taip žmonės apie mane pagalvoja, kokie visi patiklūs, net ir tie blogieji žmonės. („Šiam pasauly 30 % blogų, 60 % kvailų ir 10 % gerų žmonių.“ - Seume)
- ...
Galvoju apie save, kad esu: Patriotas.
Gal norite sužinoti apie mano slapyvardį (kai kas mėgsta mėgsta kalbėti angliškai ir sakyti nick). Na tai štai mažytė istorija. Norėjau gero pavadinimo. Svarbiausia trumpo ir, kad pirmoji raidė būtų K. Galvojau ilgai. Bandžiau dėliot visokias raides ir lipdyt, sunkiai kas gavosi, bet po to kažkaip netyčia sumasčiau raidžių derinį KIK - kaip kokią simetriją priekinės ir galinės raidės, o po to dar kažką viduje: KAK - kažkas ne to. KBK - net neišeina ištarti. KCK - irgi neišeina ištarti. KDK - neišeina ištarti. KEK - visai nieko, bet reikia mums geriausio varianto. (neišeinantys ištarti variantai) KIK - o čia tai ko man reikia ir geriau nei KEK, bent jau taip aš galvojau. Po kiek laiko mane surado kik'as - lenkas, na su juo pasišnekėjom ir kažkaip aš jo netyčia paklausiau ką reiškia kik, o jis atsakė tai nieko nereikia tai tiesiog vardas. Po kiek laiko pasižiūrėjau Google, pasirodo net yra parduotuvių kokios pavadintos KIK. Po kiek laiko ar tai aš ar tai kažkas kitas man pasakė, kad tai panašu į „iki“ apvertus tai būtų „kik“. Tai vat tai tokia istorija. Galbūt senovėje tai galėjo būti kažkoks žodis kuris ką nors reiškė, o dabar teliko tik vardas KIK (kuris labai retas) ir kai kurių parduotuvių pavadinimas.
Esu optimistas, bent jau taip manau, nors ne retai būna, kad būnu ir pesimistas ir realistas, o tai priklauso nuo situacijos tad galbūt netiktų sakyti, kad esu kas nors iš jų.
Neturiu mėgstamiausios spalvos, nes visos spalvos yra gražios ir visos yra kažkur tinkančios. Kokia tavo mėgstamiausia spalva? Raudona yra ir raudonos negražių atspalvių - bent taip atrodo, bet prie atitinkamų sąlygų ir tas atspalvis būna gražus. Tad kaip sakant gyvenime reikia atrasti sau vietą.
Esu mėlynakis, geltonais plaukais. Tipiškas australas irgi yra mėlynakis ir geltonų plaukų.
Bet čia neesmė.
Nerūkau (tiesą sakant nė kart ir nebandžiau). Negeriu (bent jau per daug negeriu) ir nė kart nebandžiau nusigert taip, kad po to kitą dieną skaudėtų galvą. Reikia mokėt atsispirti ir mokėti pasakyti ne. Jei nemokėsi Tave turgui stipriai apgaus, kitaip sakant stipriai permokėsi.
Turiu kelias blogas savybes kurias tikrai žinau, kad turiu: pagyrūniškas ir šiek tiek nuvertinu kitus savo kalba, galbūt kartais šiek tiek įžeisdamas. Ta antroji savybė išnyksta tuomet kai kalbu su tikrai inteligentišku - protingu žmogumi, tiesiog tada žinau, kad jis tikrai protingas ir žodžiu viskas kitaip, tada tampu ir pats paprastai šnekantis ir daugiau mano gerų savybių atsiskleidžia ir tų blogų beveik nelieka. Žodžiu tampu geresnis. Gaila, kad tų gerų žmonių nėra tiek daug ir kiekvienas sutiktas žmogus gatvėje nėra toksai. būtų man gražu iš jūsų pusės jei Jūs jų pavardintumėt...
Tikiu į Dievą. Esu katalikas. Tikrai neįsivaizduoju kaip žmogus gali neturėti sielos ir, kad toliau gyvenimo nebus. Be to aš turėčiau atsirasti iš kažko tai yra ir pasaulis turi atsirasti iš kažko. Negali juk taip iš nieko kažkas pasidaryti. Fizikoje yra toks tvermės dėsnis. Per daug šia tematika neišsiplėsiu, užteks ir tiek.
Mėgstu gamtą. Todėl norėčiau gyventi kaime, o ne mieste. O be to kaime ir žmonės labiau susigyvenę, o kur žmonės labiau susigyvenę ten lengviau gyventi, mažiau apgavikų, plėšikų ir pan. Tad kaimas yra tikrai gerai. ir tik nepradėkit įžeidinėt, kad kai kurie kaimiečiai kalba keistai, nors yra tikrai visokių kaimiečių yra tokių kurie yra tikrai geri, bet yra ir tokių kurie labai keikiasi ir žino daugiau blogų žodžių negu bet kas kitas mieste kaip bebūtų keista. Tikrai nepatinka, kad gamta yra taip teršiama, taip pat darkoma su genetiškai modifikuotais produktais ir t.t. Galbūt būsiu vienas iš Žaliųjų...
Mėgstu dinamiką, todėl esu dinamiškas ir kai kurie mane gali net neatpažinti. O dėl ko neatpažinti: išvaizda, kalbėjimo (stilius, tonas ir t.t.)... Tad retas kuris gali pasakyti, kad mane pažįsta labai gerai - pažįsta kaip nuluptą, o tiksliau niekas, nebent mano tėtis, bet ir tai ne dėl kai kurių dalykų. Aišku kas per daug tas nesveika ir dėl kai kurių dalykų esu tikrai statiškas: tikrai per daug neišsišoksiu kaip kai kurie tai gali, per daug nesikeiksiu ar pan.
Mėgstu keliauti. Tik gaila tam laiko nelieka.
Gal tiek ir užteks, nes po to pabos jums skaityti