KIK :) - taip atspėjote tai aš :mrgreen:

Kiekvienas apie save... Plepesiai

Re: KIK :) - taip atspėjote tai aš :mrgreen:

Standartinė *mistrale* 2007-Gru-19 Tre, 6:01 pm

:arrow:
Paskutinį kartą redagavo *mistrale* 2008-Sau-21 Pir, 12:21 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
*mistrale*
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Gru-19 Tre, 6:25 pm

*mistrale* rašė: ir vel daug parasei :shock: daug zmoniu serga sia liga bet juk ne visi puola zudyti , yra tam tikras gydimas , as nesuprantu jeigu jos tėvas užmušė jos mamą jau tada turejio giditojai reguoti i tai , o cia po to dar ji uzmuse brolis ...hmmm...o tavo mama kur dabar , ar namuose gyvena ar ligoninej?
o del to (visgi visada liksi kitatautis kurio nemėgsta, galbūt mėgsta, bet visgi nesijauti savas) galiu pasakyti kad daug metu gyvenu prancuzijioj ir jauciuosi kaip namuose nera to jausmo ,svetimas, kitatautis, ar nemegstamas, gal kitose salyse kitaip bet ne prancuzijioj ...tiesa vioketijioj buvus ,ten ne kas , nelabai mus ten megsta

Na tada kai jie žudėsi tai buvo rusų laikai. O ji tai pusiau ligoninėj tai pusiau namuose.
Ar jautiesi gerai kitoje šalyje tai čia labai priklauso nuo žmogaus. Visgi mačiau Lietuvių kurie grįžo ir sako, kad jiems trūksta Lietuvos, net maisto trūksta lietuviško, o kitiems visai nesvarbu kultūriniai ir kiti dalykai jiems svarbu gerai gyventi ir be rūpesčių, dalis jų materialistų... Viskas labai nuo žmogaus priklauso.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė *mistrale* 2007-Gru-19 Tre, 6:32 pm

:arrow:
Paskutinį kartą redagavo *mistrale* 2008-Sau-21 Pir, 12:21 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
*mistrale*
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Gru-19 Tre, 8:34 pm

Galiu pasakyt, kad aš dabar iš esmės laikau save ne materialistu. Iš esmės galėčiau gyventi bet kur. Netgi miške [:)] Neperku pačių geriausių dalykų nors aš tai galėčiau padaryti ir pasirodyti. [:)] Nors kai mažas/esnis buvau kažkaip buvau materialistas ir norėjau brangaus telefono, brangaus kompo, brangios avalynės ir visko ne tik tam, kad turėti, bet kad ir pasirodyti... O viskas turi atlikti savo funkciją: telefonas-skambinimas, kompas-darbas-mokymasis(ir pan), auto-pervežimas. Aišku reikia negailėti pinigų darbo priemonėms, namams, meno kūriniams...
P.S. Nauji baldai išskiria nuodingas medžiagas (konkrečiai drožlių plokštės).
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Nieko_rimto 2007-Gru-19 Tre, 8:51 pm

Kada nors būni ne rimtas? ;D

P.S. keliais žodžiais [:shock:]
I smell the smelly smell of something that smells smelly! Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė kik 2007-Gru-19 Tre, 10:03 pm

Dažnai [:P] Skaitydamas ir atsakinėdamas visada ką nors sumastau nerimto ir pasijuokiu, bet neparašau...
P.S. Galvojau parašiu tik vieną žodį, bet po to pagalvojau, tas sakinys labai tiktų [:D]
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Nieko_rimto 2007-Gru-19 Tre, 10:13 pm

;DD

Kokios dovanos norėtum švenčių proga? :)
Ir, šiaip, kaip sekasi? ;)
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė kik 2007-Gru-19 Tre, 10:51 pm

Iš esmės jokios materialinės! Ta prasme viena iš geriausių dovanų būtų: šiltas pasveikinimas iš artimo arba man patinkančio žmogaus. Per praeitas Kalėdas norėjau materialinės dovanos ir eilę metų prieš tai.
O pati kokios labiausiai norėtum? Galbūt iš kokio Tau patinkančio vaikino malonaus pokalbio (ar bučkio ^_^)... Nors tai nebūtų tiesioginė dovana :)
Žinai, man dažniausiai gerai sekasi, ne išimtis ir šį kart. [:)] Nusivylimo niekada neturėtų būti. Nors kartais nusiviliu ir kaip čia pasakius degraduoju visai, bet po to būna pakilimai. Nors tai mane įtakojo šeima. O pati kaip gyvuoji? Tarp kitko ar klausiau tavęs koks tavo mėgstamiausias užsiėmimas kitaip tariant hobis? Jei klausiau tai gal mielai sutiktum pakartoti? [:oops:]

Mėgsti lipt ant sienų? Ne? Tai ir gerai, nes aš irgi ne, bet už tai mėgstu „Lipk ant sienų“. :mrgreen: Žodžių žaismas, žiūriu dabar niekas tokių nevartoja, o pati ar vartoji? Aš tik ką sugalvojau ir pavartojau [:P] Koks bus į tai atsakas?

Būtų malonu gauti atgrąžinį/grįžtamą ryšį - atsakymą [:)]

P.S. Tavo atsakymas palyginus su mano labai lakoniškas. Hmz... Matyt lakoniškus atsakymus generuoju tik tada kai būna techninis klausimas [:oops:]
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Nieko_rimto 2007-Gru-20 Ket, 8:43 am

Čia daugiau manęs klausi, nei pats atsakai.. rekordas ;D
O aš dovaną už Kalėdas jau šiandien eisiu nusipirkt ;D Anglų žodyną [:shock:] Kažkada užsiminiau, kad tokio norėčiau, tai vat, vakar tėtis davė pinigėlių.. materialinis daiktas, bet geras :) Reikalingas:) Nors ir neatsisakyč patinkančio vaikino bučkio ;DD Bet, kadangi žinau, kad tokio nebus, užteks ir žodyno ;D [:P] Nelabai sureikšminiu tokių dalykų, kaip dovana, nors, aišku, ją smagu gaut.. ir dar jei buuuučkį ;DD
Pats labiau mėgsti gaut sveikinimus ar sveikinti kitus? ;P
Pala, o aš klausiau ar turi brolių ar seserų? :) Gerai sutariat? ;]O koks tavo mėgstamiausias atlikėjas arba mėgstamiausia grupė? ;D Kaip mužikė ;DDD

Ai, aš, kaip visad tingiu, tingiu ir dar kartą tingiu ;D Šiaip, man irgi neblogai sekasi [:P] Kol kas už matiekę 8 išeina ;D ir, šiaip, gyvenimas gražus 8) ;]
Žinai, viskuo domiuosi, bet pati neužsiimu.. Neturiu pastovaus hobio :) Jeigu tai prisiskiria prie hobių, mėgstu vaikščiot į parodas ;D Rimtai ;D Prastovi prie paveikslo, kol pagauni mintį arba tipo pagauni ;D Iš vis, vaikščiojimas mano hobis, va ;D

Jeigu čia toks posakis "Lipk ant sienų", daug tokių vartoju ;D Kai su drauge, kur nors einam, sakom "Važiuojam" ;DD Yra tų visokių posakių, bet dabar kai reikia neprisimenu.. kai prisiminsiu parašysiu [:shock:]

P.S. pastebėjau, kad mane labiau pardeda traukt į filosofavimo pusę, bet aš dar nepasiduodu ;D Bo, kartais ne į temą ;D
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė kik 2007-Gru-20 Ket, 1:05 pm

Na žodynas yra reikalingas daiktas, nebloga dovana, o ne šiaip koks nors niekutis kurio prasmingai nepanaudoji.
Nesu mėgėjas sveikint kitus. O pačiam gaut sveikinimą malonu. O pačiai?
Turiu, sesę... Kažkas to manęs klausė :) Normaliai sutariam. Kaip sakant visko būna. Neturiu savo pačio mėgstamiausio atlikėjo ar grupės, nors turiu daug mėgstamų, bet jų nė vieno į priešakines linijas neišskiriu. O kaip pati? Gal kuo nors norėtum išmokti groti, o gal jau kažkuo ir moki groti (dūdele moka daugelis, nes tai mokoma mokykloje)?
O man pažymiai visai nesvarbu [;)] Ar jie turės didelę reikšmę mano gyvenime? Asmeniškai manau, kad ne. Vis vien priimant į darbą klausinėja ir nuo tavo atsakymo daug kas priklauso - visgi diplomas ne visada reiškia, kad kažką ypatingo moki.
„Lipk ant sienų“ - LITHUANIAN FOLK DANCE, ten nebuvo posakis, ten buvo žodžių žaismas kaip ir minėjau, ne viskas taip sudėtinga kaip galvojai [:P] O vartojimą turėjau ta prasme, kad niekas jau nebekuria tokių žodžių žaismų... Iš esmės norėjau padaryti tokį kaip žaidimuką - aš vieną sugalvoju, Tu vieną ir taip einam... Bet čia ne esmė.
Gal įsivaizduoji savo svajonių darbą - kuris tau teiktų malonumą, kokia stritis tai būtų...?
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė #BlueSky# 2007-Gru-20 Ket, 5:59 pm

Dėl tavo mamos kažkaip net neturiu ką ir pasakyti :? Tiesiog viskas atrodo taip neįtikima.Ar tau netrūksta jos?Kaip jautiesi kai taip yra šeimoje...
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Nieko_rimto 2007-Gru-20 Ket, 9:26 pm

O man kažkaip smagiau dovanoti arba padaryti kam nors kitam staigmeną:) Dažniausiai pati nežinau kaip reaguoti į tas dovanas, aaaii.. ir tėp man jų nereik ;D Nepatinka man tos teikimo ceremonijos ;D Geriau jau pačiai ją padaryt ;D

Ot, ir moku.. na, bent jau mokėjau ;P 5 metus lankiau pianino ir akardijono užsiėmimus. Na, ten tokie užklasiniai užsiėmimai:) Jau senai kuo ir begrojau, nebežinau, net kaip spaudžias klavišas ;D O, tėp dar visai interiesna būtų išmokt grot smuiku.. bliamb, gražus instrumentas ;] O, tu, jaučiu moki groti dūdele? ;D Kuo dar? ;>

Na, o aš vis dėl to, dėl jų labai jaudinuosi.. dėl įstojimo į universitetą ;/ Na, bet vis tiek, mano manymu, svarbiau atrasti savo, kaip sakant profesiją, tada jau jokio skirtumo ar ten universitetas ar kolegija.. na, bet vis vien, negaliu ;D Žinau, kad susimausiu laikant egazminus, i tai mane nervina ;D O nervina dėl to, kad aš žinau, kad galiu geriau ;D Va, dėl to:)
O svajonių specialybės, nu vėl nežinau.. pasimečiau ;] Pirmiausiai norėjau į baldų dizainą, dabar dėl to abejoju.. tada kažką su nėrimu, mezgimu, bet čia irgi klaustukas. Tikrai nežinau, kaip čia reiks pasirinkt:) O tu? Informatika?:)
O tu vien kompiuteriais gyveni? Ar yra dar pomėgių? ;]

Aaaai, aš neapsišvietus, būčiau gyvenime neatspėjus, kad tai šokis ;DD Kuur čia man ;D
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė kik 2007-Gru-20 Ket, 11:23 pm

#BlueSky#, ką galiu pasakyti... Esu pripratęs. Tik niekaip nepripratau prie tų nesąmonių.

Meduoline, Tai labai šaunu, kad mokeisi. Siūlau prisiminti! O man paskambintum jei paprašyčiau? (priimtinas atsakymas: žinoma, kitaip nepriimu :mrgreen: ) Na jei smuiku išmoktum būtų išvis fantastika :) O aš tai pianinu kažkada mokęsis, ragais naujausiai išmokta (kažkada dar ir dūda mokęsis šiek tiek), na šiek tiek skudučiais moku, o reiks mokytis armonika... [:)] Kitaip sakant būtina.

O man tai visiškai nėra svarbu, ar aš įstosiu ar ne... Nors visigi netikiu, kad neįstot galiu... Tik vienas dalykas reikia jame mokytis, o ne žioplinėti, nebent galvoji nusipirkti diplomą, bet čia jau kolegijos, kuriose visi žino kiek koki dalykai kainuoja.
Žiūrėk Tu man, o šiaip tai linkiu sėkmingai apsispręsti. Manau Tau tiktų baldų dizainas [:)]
Aš, na kaip čia pasakius, hmz... iš esmės darbas nebūtinai gali būti informatika, gali būti ir daugybė kitų pvz.: kad ir politikas norėč būt arba susiją su etnologija, arba su pedagogika arba pagaliau su psichologija... Kokį belipintum viskas įdomu, tik vienas dalykas šiuo metu pamėgęs informatiką, o aš kai nestovintis vietoje tai... Nors iš esmės ateityje tikrai galvoju bent šiek tiek dirbti programuotoju.

Ech... Visai mintys nekyla, pavargau, nors ką čia pavargsi jei aš neturėjau nuo ko pavbargti - valgiau, gavau dovaną (simbolinė), diplomą (simbolinis, „metų atlikėjas“ ansamblio tarpe). Siūlau ir Tau kokį ansambliuką susirasti ir įsišokt į tą veiklą. (turiu omenyje folklorą)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Nieko_rimto 2007-Gru-21 Pen, 1:03 pm

Vakar, kaip tik bandžiau prasigrot ;D Akardijonas pasirodė per daug sunkus, todėl po kelių kūrinių įgrūdau jį atgal į dėžę ;D [:shock:] Neeeegročiau ;D Mamai net negroju ;D [:P] Dar moku tokius marakasus pakratyt ;DD [=D>] O smuikas liks ateity ;]

O, etnologija visai nieko.. nors, gal byšk, sakyč, nuobodoka ;D Gaaal [:P] Vasarą lankiausi Rumšiškėse, vat, ten iš pradžių buvo gan smagu vaikštinėt ir apžiūrinėt trobeles, bet kai įpusėjom, prisižiūrėjom tos etnologijos, kad nieko nebeatskyriau, kas ten skyriasi, kas ne ; Bet vis tiek labai patiko:))

Aš irgi jaučiuosi pavargusi, nors ši savaitė buvo gan lengvoka, mokytojai daug nuolaidų darydavo [:shock:] bet vis tiek..:) Rytoj dar į Vilnių, ekskursija, reiks ankti keltis.. ieeeech, atooostogos [:love:] ;]
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Gru-22 Šeš, 3:55 pm

iTalent rašė:
Dzenyte rašė:Toks, nu, toks nekaltutis lietuvaitis. :mrgreen:

Nu va butent toks nekaltas berniukas :mrgreen:

Nu bet rimtai, kaip matosi, kad nekaltas xDDDDDDD
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa