*mistrale* rašė:kagi prasai kik komentaru ...ok ....atrodai geras berniukas , geras mamytes sunelistikiuosi kad toks ir esi

*mistrale* rašė:zmogus grazus tada kai jio vidus taipat grazus ....ar gali grazus zmogus sakyti ;mamos neturiu (iš esmės turiu, bet ji psichė...)
tu mano akyse zemai krytai net labai , nei grozio pas tave nei proto ...gaila kad tu dar nesupratai ka reiskia zodys MAMA.

*mistrale* rašė:vietoj to kad palaikyti savo MAMA ligos metu , padeti jai , rupintis ja tu ja smerki ir psichu vadini , jeigu butu atvirksciai nemanau kad tave mama psichu vadintu ir skelbtu forumuose kad toks esi , liga tai nelaime visos seimos ir visa seima turi buti vieningi tuo atveju . o kas del tavo proto tai informatika tai dar nieko neirodo , tam proto didelio nereikia tureti, tik truputi sugebejimo ir viskas .o tavo kaip jis seume ka sako tai dar ne viskas , as irgi daug ka galiu sakyti bet tai tik zodziai tik tiek .
o del emigrantu va cia tu tai NUSISNEKEJIAI ir smarkiaidar jaunas kad tau tai suprasti ,dar reikes daug koses valgyti kol dais tau ,
man atrodo tau reiketu nors internete geriau susipazinti su migracijios problema lietuvoj. idomu ka tu gali duoti lietuvai iskyrus savo motyna vadinti psichu ir prie kompo sedeti .

kik rašė:iTalent, na ji sakytų korumpuoti policininkai kurie nesaugo, o kaip tik atvirkščiai ir (jų yra daug)t.t. O Tau tiktų argumentas: tik ką po sovietinio gyvenimo, viską reikia kurti patiems, keisti nuostatas ir visa kita.

*mistrale* rašė:kik ..ATSARGIAU ...ar tu zinai kad sia liga gali tu paveldetigali buti taip kad tavo vaikai irgi tave vadins psichu
tai kad prasti reikalai
man atrodo kad tu ta istorija su mamos liga isgalvojai
per daug tu cia apie tuos zudimus kalbi
sakai:Jos šeima buvo tokia pat, pusę jų vienas kitą užmušė. Jos gyvenimas buvo internate. o tavo tevo akys kur buvo , kodel jis vede tokia moteri ?:roll: klausik cia jau perdaug , netikiu as tavim
o del tu emigrantu
tai man do lampacki cia ne naujiena kad lietuviai sedintis lietuvoj kolioja emigrantus
o po to patys juk varo i uzseni geriasnio kasnio ieskoti
mano uzduotis gyvenime parupinti savo vaikams gera ateiti .
ps.kik buk geras rasyk trumpiau nes tingiu skatyti.aciu:)

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių