KIK :) - taip atspėjote tai aš :mrgreen:

Kiekvienas apie save... Plepesiai

Re: KIK :) - taip atspėjote tai aš :mrgreen:

Standartinė *mistrale* 2007-Gru-18 Ant, 2:29 pm

:arrow:
Paskutinį kartą redagavo *mistrale* 2008-Sau-21 Pir, 12:19 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
*mistrale*
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Gru-18 Ant, 3:46 pm

*mistrale* rašė:kagi prasai kik komentaru ...ok ....atrodai geras berniukas , geras mamytes sunelis :) tikiuosi kad toks ir esi :)

[:D] kad atrodau "geras" tai žiūriu visi tik tai ir pastebi ir šneka. Ką gi galiu pasakyti mamos neturiu (iš esmės turiu, bet ji psichė...) [:D]
Nė viena nesugalvoja parašyti gražus/negražus ar dar ką. Net įžeidimų nematau [:)] Žiūriu publika gan santūri ir mandagi :)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Nieko_rimto 2007-Gru-18 Ant, 9:05 pm

Nebėr fotkės, nebus ir komentarų :spam: ;D
I smell the smelly smell of something that smells smelly! Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė iTalent 2007-Gru-19 Tre, 1:18 am

Nu siexas nu [:P] kodel istrynei foto [:D] ?
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Nieko_rimto 2007-Gru-19 Tre, 8:33 am

Mada čia tokia ;D [:shock:]
I smell the smelly smell of something that smells smelly! Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė *mistrale* 2007-Gru-19 Tre, 11:54 am

Paskutinį kartą redagavo *mistrale* 2008-Sau-21 Pir, 12:19 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
*mistrale*
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Gru-19 Tre, 2:40 pm

*mistrale* rašė:zmogus grazus tada kai jio vidus taipat grazus ....ar gali grazus zmogus sakyti ;mamos neturiu (iš esmės turiu, bet ji psichė...) [:D]
tu mano akyse zemai krytai net labai , nei grozio pas tave nei proto ...gaila kad tu dar nesupratai ka reiskia zodys MAMA.

Aš galiu atsikirsti tuo pačiu: gaila, kad Jūs nesupratote ką reiškia psichė - šizofrenija - http://www.sveikas.lt/ligos_placiau2.as ... 2=&linkID= Džiauguos, kad Jums netenko niekad su tokiais susitikti, palyginus su girtais žmonėmis tai nulis. Girtas primuš net užmušimas kai pagalvoju yra nulis kai yra tokios nesąmonės su psichėmis (ji užmuš tave kai miegosi)... O psichų neįmanoma suprasti, jie nepagydomi! Hmz... Protas, jeigu jį matuoti pasiekimais, tai aš informatikoje esu nemažai prizinių vietų (ta prasme pirma vieta) laimėjęs konkursuose. Mano nusivylimą pasauliu lėmė MAMA ir visas kitas blogas savybes, dėl kurių aš dažnai nenoriu šnekėt inteligentiškai (turiu omenyje virtualų bendravimą). Mano pasiekimus, intelegentiškumą ir visa kas gera - tėtis, tai yra ir įžvalgą ir objektyvumą įvairiuose dalykuose dėl kurių aš permatau vos ne kiaurai kai kuriuos dalykus, o kiti žmonės tik po kiek laiko supranta arba išvis nesupranta. Neveltui vienas filosofas (berods Seume) yra pasakęs: „Šiam pasauly yra 30 % blogų, 60 % kvailų ir tik 10 % gerų žmonių.“.
P.S. Ak tie emigrantai bailiukai, kurie bėga nežinia nuo ko, kurie bijo atsakomybės, kurie nesugeba kultūrinti tos vietos kurioje jie gyvena. Žemdirbys turi mokėti sukultūrinti savo žemę, o ne atvežti kitos, geros žemės, taip ir miestiečiai turi sukultūrinti savo kraštą, o ne važiuoti į užsienį ir jame gyventi kur jau įsitvirtinęs verslas, įstatymai ir visa kita. Nors bendrai pagalvojus apie tai, kad latvių iš latvijos išvažiuoja bent dešimt kartų mažiau negu iš lietuvos, o iš estijos dar mažiau negu iš latvijos, supranti, kad čia esmė ne uždarbyje ir ne politikoje, o pačiuose žmonyse.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė *mistrale* 2007-Gru-19 Tre, 3:20 pm

Paskutinį kartą redagavo *mistrale* 2008-Sau-21 Pir, 12:20 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
*mistrale*
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė iTalent 2007-Gru-19 Tre, 4:10 pm

Ir idomu kokia ta migracijos problema jei ne ta jog nesugebi isgyventi savoje salyje ir keliauji i kita kur gyvenimas yra lengvesnis? :mrgreen: mistrale tu juodai nusisneki [;)]
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kik 2007-Gru-19 Tre, 4:13 pm

*mistrale* rašė:vietoj to kad palaikyti savo MAMA ligos metu , padeti jai , rupintis ja tu ja smerki ir psichu vadini , jeigu butu atvirksciai nemanau kad tave mama psichu vadintu ir skelbtu forumuose kad toks esi , liga tai nelaime visos seimos ir visa seima turi buti vieningi tuo atveju . o kas del tavo proto tai informatika tai dar nieko neirodo , tam proto didelio nereikia tureti, tik truputi sugebejimo ir viskas .o tavo kaip jis seume ka sako tai dar ne viskas , as irgi daug ka galiu sakyti bet tai tik zodziai tik tiek .
o del emigrantu va cia tu tai NUSISNEKEJIAI ir smarkiai :mrgreen:dar jaunas kad tau tai suprasti ,dar reikes daug koses valgyti kol dais tau , :mrgreen: man atrodo tau reiketu nors internete geriau susipazinti su migracijios problema lietuvoj. idomu ka tu gali duoti lietuvai iskyrus savo motyna vadinti psichu ir prie kompo sedeti .

Palaikyti ją, čia lygiai tas pats kas palaikyti žudiką kuris nužudė ne vieną žmogų. Galiu pasakyti, kad ji yra nužudžius kai ką, bet ne apie tai kalba. Toks žmogus nesupranta savo veiksmų. O dar vadinti serga, aš jos niekad nemačiau normalios, kartoju niekad. Jos šeima buvo tokia pat, pusę jų vienas kitą užmušė. Jos gyvenimas buvo internate. Vieninga? [:D] Negana to, kad ji nužudė žmogų, tai dar ir vos dar vieno nenužodė - sesės, per stebūklą ji išliko gyva. Kaip matau Tau labai lengva pasakyti, palaikyti, kai ji ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai (mokykloje užgauliojimai nulis) prieš tai kokias ji nesąmones šneka, kaip ji grąsina ir tai kaip tą ir įvykdo, pagal tai kiek melo, kas per žmogus gali paimti ir išmesti reikalingiausius daiktus (dokumentai, vertingi daiktai), pirkti visai nereikalingus. Miegot reikia užsirakinus kambarį. Aš neskelbiu (ta prasme nerėkiu va žiūrėkit kas pas mane ir kaip darosi) tik tiek, kad pasakiau, kad pasakiai „geras mamytes sunelis“ tai aš ir pasakiau kodel... Teisingai Informatikos mokėjimas nieko neįrodo, kodėl, ogi todėl, kad inteligentą atpažįsti iš jo elgesio ir jo inteligentiškumo. Na dėl to, kad paimti pirmą vietą visoje lietuvoje proto šiek tiek reikia turėti, visgi uždaviniai yra kūrybiniai, jie reikalauja ne tai, kad programavimo žinių, o kūrybos, kuo negali pasigirti psichopatai. Aforizmai ir paradoksai jais ir lieka, kurie sukelia minčių. Jų galima nemėgti vartoti, kad ir dėl labai paprastos priežasties, dėl daug juose esančių išimčių ir pan.
Kaip ir tikėjausi viską paneigei [:)] Deja be jokių argumentų. Migracija ir emigracija - du skirtingi žodžiai, nors turi panašumų [:)] Nes Lietuvoje migracijos proglemos nėra. Aš ir valgau košę [:P] Nes tai man mėgstama ir įprasta. Prie kompo iš esmės sėdžiu ne taip ir dažnai kaip kai kurie [:P] Ką duoti galiu? Na tikrai nepradėsiu girtis [:P] . Geriau psakykite ką Jūs galėtumėte duoti? Įdomu kaip išvis su rinkimais, ar balsuotumėte?
P.S. Jei sakai, kad vadinti psiche negražu iš to išeina, kad ir žudiko negalima vadinti žudiku ir jo vieta ne kalėjime, o šeimoje ir dar jam reikia didžiulę paramą skirti kaip ir minėjai. Įdomu...

iTalent, na ji sakytų korumpuoti policininkai kurie nesaugo, o kaip tik atvirkščiai ir (jų yra daug)t.t. O Tau tiktų argumentas: tik ką po sovietinio gyvenimo, viską reikia kurti patiems, keisti nuostatas ir visa kita.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė iTalent 2007-Gru-19 Tre, 4:26 pm

kik rašė:iTalent, na ji sakytų korumpuoti policininkai kurie nesaugo, o kaip tik atvirkščiai ir (jų yra daug)t.t. O Tau tiktų argumentas: tik ką po sovietinio gyvenimo, viską reikia kurti patiems, keisti nuostatas ir visa kita.

Cia man? [:-s] Jei man tai nesupratau prie ko cia
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kik 2007-Gru-19 Tre, 4:34 pm

Na parašiai atsakymą, aš tik pakomentavau :) Komentaras nebuvo tau skirtas, tik tiek, kad instinktyviai nukopinau vardą ir pariebinau jį...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Cassiopeia 2007-Gru-19 Tre, 4:37 pm

Visiškai tave suprantu,Kik... Tikrai neįsivaizduoju,kaip galima gerbti,mylėti žmogų,kurio normaliai besielgiančio nė nesi matęs. Tikrai džiugu,kad esi panašus į tėtį. :)
O sugebėjimai informatikoje parodo tikrai daug,nes jų neįmanoma pasiekti be logikos.O ji yra labai svarbi. :)
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė *mistrale* 2007-Gru-19 Tre, 4:54 pm

Paskutinį kartą redagavo *mistrale* 2008-Sau-21 Pir, 12:20 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
*mistrale*
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Gru-19 Tre, 5:36 pm

*mistrale* rašė:kik ..ATSARGIAU ...ar tu zinai kad sia liga gali tu paveldeti :shock: gali buti taip kad tavo vaikai irgi tave vadins psichu :shock: tai kad prasti reikalai :( man atrodo kad tu ta istorija su mamos liga isgalvojai :mrgreen: per daug tu cia apie tuos zudimus kalbi :mrgreen: sakai:Jos šeima buvo tokia pat, pusę jų vienas kitą užmušė. Jos gyvenimas buvo internate. o tavo tevo akys kur buvo , kodel jis vede tokia moteri ?:roll: klausik cia jau perdaug , netikiu as tavim :mrgreen: o del tu emigrantu :mrgreen: tai man do lampacki cia ne naujiena kad lietuviai sedintis lietuvoj kolioja emigrantus :mrgreen: o po to patys juk varo i uzseni geriasnio kasnio ieskoti :mrgreen: mano uzduotis gyvenime parupinti savo vaikams gera ateiti .
ps.kik buk geras rasyk trumpiau nes tingiu skatyti :).aciu:)

Na paveldėt tikiuosi, nepaveldėsiu, nuo tokių dalykų imasiuosi visų saugumo priemonių, ta prasme jeigu toks pasidaryčiau, kad žmona nesirūpintų manimi, o taip pat antrą pusę vesčiau tik tada kai įsitikinčiau, kad jos šeima normali ir, kad ji taip pat normali. Ta prasme jos tėvas užmušė jos mamą, o jį užmušė brolis, nu žodžiu aš per daug nesigilinu tai tiksliai nesigilinu ir man neįdomu todėl visų detalių nežinau... Kodėl maa žudikė, nes ji nužudė mano senelį, o sesę buvo mirtinai sušaldžius, ji jau nebejudino kojų, rankų, nebeverkė, kai tėtis grįžo iš darbo ir tai pamatė greitai ją nuvežė į ligoninę ir ji atsigavo, stebėtina, kad jokių požymių neišliko, kad ji buvo šitaip sušalus. Tėtis kaip sako nebuvo iki galo susipažinęs su jos šeima, o ji atrodė normali... Ginčai yra gerai, nes per juos turi galimybę pažinti žmogų, ko negali padaryti kai šnekiesi šiaip, tik turi blogybę gali supriešint žmones.
Dėl emigracijos galiu pasakyti tiek, kad Latvijoje panašus gyvenimo lygis kaip ir Estijoje, bet jų žymiai mažiau emigruoja. O tas, kad išvykti dirbti aš nesiruošiu, pirmas dalykas yra kalba (visgi reiktų išmokt kalbėt jų kalbą), antras dalykas patriotiškumas, trečia visgi visada liksi kitatautis kurio nemėgsta, galbūt mėgsta, bet visgi nesijauti savas, ketvirta Lietuvoje gali normaliai uždirbti (2000-3000 Lt[tik vienas dalykas reikia rinktis tinkamai apmokamą darbą] [galima daug daugiau užsidirbti jeigu dirbsi daug ir labai įtemptai, nors dabar kai žiūriu nemažai verslininkų per daug vadybininkų prisamdo - kartais gaunasi vienas vadybininkas vienam žmogui, o tai ryškiai per daug ir tie vadybininkai gali suvalgyti nemažai pinigų kurie tau galėtų atitiekti] į rankas nėra toks atlyginimas, kad iš jo negalėtum išgyventi, ypač kai galima nuosavą namą pasistatyti visai pigiai [reikia turėti laiko] - tik reikia naudoti gamtos teikiamas medžiagas: mediena, šiaudai (sienos bus storos, bet atitiks reikalaujamą varžą kurios neatitinka daugelis dabar stovinčių daugiabučių, nors Lietuvoje tokių namų nelabai yra), molis - jeigu reikia, taigi belieka vidaus apdaila - kurią reikia daryti ir bute, o iš išorės - tinkas, dažai. Hmz... O tai, kad galima tapti milijonieriumi gana lengvai tai yra tereikia tik ~ 25 metų kas mėnesį investuoti po 300 Lt ir tuos pinigus dėti ne į banką, o investuoti į akcijas kurios grąžina ~ 20 %, tik vienas dalykas dabar ta infliacija suvalgo pusę iš investicijų gautų litų, nors infliacija turėtų greit sustoti - sunku būtų patikėti, kad atsitiks kaip Vengrijai kurioje dabar pragyvenimo lygis panašus į mūsų), penkta sava kultūra (visgi kitoje šalyje būtų kitos šventės), šešta nebūtų nei draugų, nei šeimos, nei nieko kažko pažįstamo, lyg tektų gyvenimą pradėti iš naujo. Iš esmės būtų man būtų sunku užmiršti/ignoruoti, kad aš esu Lietuvis ir turiu Lietuvoje gyventi.
P.S. Vis kažkaip sunku susitrumpint. Atsiprašau. Reik man kartais lakoniškiau mintis dėstyt.

Cassiopeia, ne tik logikos reikia, bet ir fantazijos (turiu omenyje matematinę, o ne meninę). Na tie pasiekimai nėra toki ir reikšmingi, vis dėl to visi esame galvojantys, visi iš esmės turėtume būti lygūs... P.S. Olimpiadose konkrečiai matematika, ekonomika, informatika ~ 98-99 % vyriškos lyties, bet įdomu kas dedasi Lietuvių k., olimpiadose jaučiu atvirkščiai [:D] Ai beje pati pirmoji pasaulyje programuotoja - buvo moteris, gaila, kad šią sritį pasirenka tiek mažai moterų.
Vartotojo avataras
kik

AnkstesnisKitas

Grįžti į Forumiečiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių