O gal esi? (:

kik rašė:Gyvenu man patinkančiame mieste, kuris beje pasivadinęs kaip nekeista Kaunu. Jei dar nebuvote jame siūlau aplankyti.
kik rašė:Pripažinkim ir tai, kad kiekvienas interpretuoja taip: aš esu toks tai jei kitas kitoks tai reiškia jis yra keistas, nes jis yra ne toks kaip aš. Plačiau: skaityti psichologiją
kik rašė:Hobi:
- Lietuvių liaudies šokiai, žaidimai, rateliai, dainos... Žodžiu Folkloras arba kitaip pavadinsiu kraštotyra.
kik rašė:net kartais stebiuosi kai taip žmonės apie mane pagalvoja, kokie visi patiklūs, net ir tie blogieji žmonės. („Šiam pasauly 30 % blogų, 60 % kvailų ir 10 % gerų žmonių.“ - Seume)
kik rašė:Galvoju apie save, kad esu: Patriotas.
kik rašė: Svarbiausia trumpo ir, kad pirmoji raidė būtų K. Galvojau ilgai.
kik rašė: o dabar teliko tik vardas KIK (kuris labai retas) ir kai kurių parduotuvių pavadinimas.
kik rašė:Tipiškas australas irgi yra mėlynakis ir geltonų plaukų.![]()
kik rašė: bet vistiek norėčiau pamatyti koks yra skirtumas tarp virtualios asmenybės ir tarp realios
kik rašė:Nerūkau (tiesą sakant nė kart ir nebandžiau).
kik rašė: Negeriu (bent jau per daug negeriu) ir nė kart nebandžiau nusigert taip, kad po to kitą dieną skaudėtų galvą.
kik rašė:Reikia mokėt atsispirti ir mokėti pasakyti ne.
kik rašė:Ta antroji savybė išnyksta tuomet kai kalbu su tikrai inteligentišku - protingu žmogumi, tiesiog tada žinau, kad jis tikrai protingas ir žodžiu viskas kitaip, tada tampu ir pats paprastai šnekantis ir daugiau mano gerų savybių atsiskleidžia ir tų blogų beveik nelieka. Žodžiu tampu geresnis. Gaila, kad tų gerų žmonių nėra tiek daug ir kiekvienas sutiktas žmogus gatvėje nėra toksai. būtų man gražu iš jūsų pusės jei Jūs jų pavardintumėt...
kik rašė: Be to aš turėčiau atsirasti iš kažko tai yra ir pasaulis turi atsirasti iš kažko. Negali juk taip iš nieko kažkas pasidaryti. Fizikoje yra toks tvermės dėsnis.
kik rašė: O be to kaime ir žmonės labiau susigyvenę, o kur žmonės labiau susigyvenę ten lengviau gyventi, mažiau apgavikų, plėšikų ir pan.
kik rašė:Mėgstu dinamiką, todėl esu dinamiškas

scratchcat rašė:Ne kiekvienas. Jei jau domiesi psichologija, tai turėtum žinoti, kad vienos taisyklės nepritaikysi visiems.
scratchcat rašė:O. Čia kažkas.. na nenaujo, bet bent jau neeilinio. Pliusas, kad tai propoguoji ir vertini.
scratchcat rašė:Kas tavo nuomone yra "blogasis žmogus"?
scratchcat rašė:Ką padarei vardan šalies be to, kad propoguoji folklorinius šokius ir t.t.?
scratchcat rašė:Gal tavo vardas iš K raidės?
scratchcat rašė:Dar galima interpretuoti, kad kik reiškia spyrį. Iš anglų kalbos - kick.
scratchcat rašė:Domiesi pasauliu. Plius.
scratchcat rašė:Realybėje žmogų gali paliesti. Gali jį užuosti. Jo neužčiaupsi mygtuku off. Kalbant realybėje, patartina galvoti ką sakai, nes čia delete funkcijos nėra.
scratchcat rašė:Visada būna pirmas kartas.
scratchcat rašė:Na nelabai kas ir bando, bet dažnai pavyksta;D Nesugadintas vaikis:]
scratchcat rašė:Gera nuomonė.
scratchcat rašė:Save laikai protingesniu už kitus, kol nesutinki "geresnio" už save?
Pastebėjau, kad skirstai žmones.
Be to, sutinki gatvėje žmogų ir jau matai, protingas jis ar ne? Hm..
scratchcat rašė:Šioj vietoj pasijutau kaip klausyčiau vietinio kunigo pamokslo.
scratchcat rašė:Ar kaime ar mieste - visokių žmonių visur yra. Manau, pats anksčiau ar vėliau tai suprasi.
scratchcat rašė:Logiška.
scratchcat rašė:P.S. Galvoji "na ir prikibo!" ?.. Oo, taip

kik rašė:Labai ypatingo ne, bet pvz.: raginu eiti balsuoti, raginu rinktis teisingas partijas, raginu keistis, kartais šviečiu kitus žmones, o tai reiškia, kad vėlgi visuomenė tobulėja. Stengiuosi dirbti dėl šalies. Kaip kažkuris JAV prezidentas pasakė: negalvok ką tau šalis turi duoti, galvok ką Tu jai gali duoti.
kik rašė:Visada visaip galima interpretuoti bet ką ar aš Tau panašus į globalistą kuris anglų visur kištų kur tik įmanoma...
kik rašė:[Kaip garsus filosofas pasakė, kad 5 min ginčo tai tas pats ar netgi daugiau pažįsti jį negu, kad 15 metų pažinojimo to žmogaus ir jokio ginčo]
kik rašė: Aš net kartais pradedu žaist žaidimus ant kompo
kik rašė:Ai gal neprasitęsiu vis vien Tu šioje srityje neįsigilinus.
kik rašė: Kaip gali nelaikyti kai šitiek žmonių žiūri muilo operas
kik rašė:Visokių, bet ten labiau susigyvenę žmonės, o tai reiškia iš kart žinai kas kur ir kaip kaltas. Pats tai puikiausiai žinau gyvenęs ir kaime ir mieste ir mažiukam miestelyje.
kik rašė:Iš pradžių pagalvojau oho, jau reik eit miegot tikrai neskaitysiu

scratchcat rašė:Tiek to, į šia tema, manau, beviltiška leistis, nes again užversi citatom, statistika ir discovery kanalo žiniom.
scratchcat rašė:Kiek tau metų? Klausiu, nes įdomu, kiek dar liko, kad galėtum pats pretenduoti į prezidentus.
scratchcat rašė:Come down;D Į ką tu man panašus nesigilinkim...
scratchcat rašė:Manai, užversdamas kitą žmogų citatomis ar visur jas kaišiodamas, žmogus atrodo protingesnis?
Tiesiog tarp kitko klausimas. Manau, išgirsti/perskaityti ir pacituoti gali bemaž kiekvienas. Kur kas sudėtingiau išreikšti tokią mintį, kurią paskui visi cituotų.
scratchcat rašė:Kad jau toks patriotiškas esate, gal pabandykit ir lietuvių kalbos taisykles truputį pritaikyti. Nebent šitą sakinį reikia suprasti pažodžiui.
scratchcat rašė:Beje, pasakyti mažai, bet taikliai yra menas.
scratchcat rašė:Gal tau reikėtų jo pasimokyti..
scratchcat rašė:Jei žmogus žiūri muilo operas, tai jam ant kaktos parašyta "žioplas"? Hm.. Nemanai, kad serialą gali įsijungti ir labai protingas asmuo [kad ir tas tavo Nitchi] vien tam, kad pailsėtų jo smegenys. Žinoma, yra kur kas geresnių būdų atsiplėšti nuo kasdienybės, bet ne apie tai dabar kalbam.
scratchcat rašė:Na tai dar priklauso nuo įvairių aplinkybių [pačio žmogaus, kartais netgi vietovės ir t.t.], bet.. Ei, ką turėjai omeny sakydamas "susigyvenę žmonės"? Nevisur. Seniau, gal ir taip, bet dabar dažnai kur įsigalėjęs džiunglų įstatymas. Ką tai reiškia, pažodžiui neaiškinsiu. Jau turbūt būsi girdėjęs iš kokio Nitchi ar discovery;D
scratchcat rašė:Nesijaudink. Nesikabinėsiu dabar kurį laiką...

kik rašė:Visai manęs nesupratai...

AuToMaTiCa rašė:Kik gejus?;D

AuToMaTiCa rašė:o tai ne?

AuToMaTiCa rašė:Kik gejus?;D

Nieko_rimto rašė:Nu, va, KIK, ne tik, kad neišėjo nei vienos pakabint, bet dar ir užpuolė tave ;D

kik rašė:Nieko_rimto rašė:Nu, va, KIK, ne tik, kad neišėjo nei vienos pakabint, bet dar ir užpuolė tave ;D
Va kaip būna blogiems berniukams
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių