KIK :) - taip atspėjote tai aš :mrgreen:

Kiekvienas apie save... Plepesiai

Re: KIK :) - taip atspėjote tai aš :mrgreen:

Standartinė Inc. 2008-Lie-24 Ket, 10:37 pm

Man atrodo būtum geras vyresnysis brolis. :D
O gal esi? (:
Vartotojo avataras
Inc.
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė scratchcat 2008-Lie-25 Pen, 4:53 pm

kik rašė:Gyvenu man patinkančiame mieste, kuris beje pasivadinęs kaip nekeista Kaunu. Jei dar nebuvote jame siūlau aplankyti. [;)]

Buvome, buvome. Rytoj kaip tik vėl lankysiuos.
kik rašė:Pripažinkim ir tai, kad kiekvienas interpretuoja taip: aš esu toks tai jei kitas kitoks tai reiškia jis yra keistas, nes jis yra ne toks kaip aš. Plačiau: skaityti psichologiją [;)]

Ne kiekvienas. Jei jau domiesi psichologija, tai turėtum žinoti, kad vienos taisyklės nepritaikysi visiems.
kik rašė:Hobi:
- Lietuvių liaudies šokiai, žaidimai, rateliai, dainos... Žodžiu Folkloras arba kitaip pavadinsiu kraštotyra.

O. Čia kažkas.. na nenaujo, bet bent jau neeilinio. Pliusas, kad tai propoguoji ir vertini.
kik rašė:net kartais stebiuosi kai taip žmonės apie mane pagalvoja, kokie visi patiklūs, net ir tie blogieji žmonės. („Šiam pasauly 30 % blogų, 60 % kvailų ir 10 % gerų žmonių.“ - Seume)

Kas tavo nuomone yra "blogasis žmogus"?
kik rašė:Galvoju apie save, kad esu: Patriotas.

Ką padarei vardan šalies be to, kad propoguoji folklorinius šokius ir t.t.?
kik rašė: Svarbiausia trumpo ir, kad pirmoji raidė būtų K. Galvojau ilgai.

Gal tavo vardas iš K raidės?
kik rašė: o dabar teliko tik vardas KIK (kuris labai retas) ir kai kurių parduotuvių pavadinimas.

Dar galima interpretuoti, kad kik reiškia spyrį. Iš anglų kalbos - kick.
kik rašė:Tipiškas australas irgi yra mėlynakis ir geltonų plaukų. [;)]

Domiesi pasauliu. Plius.
kik rašė: bet vistiek norėčiau pamatyti koks yra skirtumas tarp virtualios asmenybės ir tarp realios [;)]

Realybėje žmogų gali paliesti. Gali jį užuosti. Jo neužčiaupsi mygtuku off. Kalbant realybėje, patartina galvoti ką sakai, nes čia delete funkcijos nėra.
kik rašė:Nerūkau (tiesą sakant nė kart ir nebandžiau).

Visada būna pirmas kartas :twisted: .
kik rašė: Negeriu (bent jau per daug negeriu) ir nė kart nebandžiau nusigert taip, kad po to kitą dieną skaudėtų galvą.

Na nelabai kas ir bando, bet dažnai pavyksta;D Nesugadintas vaikis:]
kik rašė:Reikia mokėt atsispirti ir mokėti pasakyti ne.

Gera nuomonė.
kik rašė:Ta antroji savybė išnyksta tuomet kai kalbu su tikrai inteligentišku - protingu žmogumi, tiesiog tada žinau, kad jis tikrai protingas ir žodžiu viskas kitaip, tada tampu ir pats paprastai šnekantis ir daugiau mano gerų savybių atsiskleidžia ir tų blogų beveik nelieka. Žodžiu tampu geresnis. Gaila, kad tų gerų žmonių nėra tiek daug ir kiekvienas sutiktas žmogus gatvėje nėra toksai. būtų man gražu iš jūsų pusės jei Jūs jų pavardintumėt...

Save laikai protingesniu už kitus, kol nesutinki "geresnio" už save?
Pastebėjau, kad skirstai žmones.
Be to, sutinki gatvėje žmogų ir jau matai, protingas jis ar ne? Hm..
kik rašė: Be to aš turėčiau atsirasti iš kažko tai yra ir pasaulis turi atsirasti iš kažko. Negali juk taip iš nieko kažkas pasidaryti. Fizikoje yra toks tvermės dėsnis.

Šioj vietoj pasijutau kaip klausyčiau vietinio kunigo pamokslo.
kik rašė: O be to kaime ir žmonės labiau susigyvenę, o kur žmonės labiau susigyvenę ten lengviau gyventi, mažiau apgavikų, plėšikų ir pan.

Ar kaime ar mieste - visokių žmonių visur yra. Manau, pats anksčiau ar vėliau tai suprasi.
kik rašė:Mėgstu dinamiką, todėl esu dinamiškas

Logiška.

P.S. Galvoji "na ir prikibo!" ?.. Oo, taip :twisted:
Problema su žiurkių lenktynėmis yra ta, kad net jei laimi, vis vien lieki žiurke.— [L.Tomlin]
Girdėjot, aš forumo siela! Ha, ha, ha!
Daah.
Vartotojo avataras
scratchcat
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kik 2008-Lie-26 Šeš, 12:47 am

Inc., tame ir bėda, kad esu :D

scratchcat rašė:Ne kiekvienas. Jei jau domiesi psichologija, tai turėtum žinoti, kad vienos taisyklės nepritaikysi visiems.

Tikrai nėra 100 % vienodai mąstančių žmonių.

scratchcat rašė:O. Čia kažkas.. na nenaujo, bet bent jau neeilinio. Pliusas, kad tai propoguoji ir vertini.

ačiū, ačiū :)

scratchcat rašė:Kas tavo nuomone yra "blogasis žmogus"?

Kenkėjas, siekiantis tik savo naudos, pasitenkinimo iš to. (Hmz... Net keista kaip šį kart greit ir labai tiksliai pasakiau... Tobulėju...)

scratchcat rašė:Ką padarei vardan šalies be to, kad propoguoji folklorinius šokius ir t.t.?

Labai ypatingo ne, bet pvz.: raginu eiti balsuoti, raginu rinktis teisingas partijas, raginu keistis, kartais šviečiu kitus žmones, o tai reiškia, kad vėlgi visuomenė tobulėja. Stengiuosi dirbti dėl šalies. Kaip kažkuris JAV prezidentas pasakė: negalvok ką tau šalis turi duoti, galvok ką Tu jai gali duoti.

scratchcat rašė:Gal tavo vardas iš K raidės?

Taigi Kęstutis...

scratchcat rašė:Dar galima interpretuoti, kad kik reiškia spyrį. Iš anglų kalbos - kick.

Visada visaip galima interpretuoti bet ką ar aš Tau panašus į globalistą kuris anglų visur kištų kur tik įmanoma...

scratchcat rašė:Domiesi pasauliu. Plius.

Sakykim tai girdėjau per Discovery kanalą, tereik mokėt išsirinkt kanalą :)

scratchcat rašė:Realybėje žmogų gali paliesti. Gali jį užuosti. Jo neužčiaupsi mygtuku off. Kalbant realybėje, patartina galvoti ką sakai, nes čia delete funkcijos nėra.

Labai teisingas pastebėjimas. Be to dauguma žmonių labai reaguoja į tai kai pamato žmogaus išvaizdą ji daugeliui svarbiausia. O čia jos nematai...

scratchcat rašė:Visada būna pirmas kartas :twisted: .

Ne visada :P

scratchcat rašė:Na nelabai kas ir bando, bet dažnai pavyksta;D Nesugadintas vaikis:]

:DDD

scratchcat rašė:Gera nuomonė.

Atsibodo tai girdėti. Gal tiesiog praleisk...

scratchcat rašė:Save laikai protingesniu už kitus, kol nesutinki "geresnio" už save?
Pastebėjau, kad skirstai žmones.
Be to, sutinki gatvėje žmogų ir jau matai, protingas jis ar ne? Hm..

Tikrai nematau ar protingas jis ar ne, bet supranti iš to kiek jis nusimano savo srityje.
Kai kuriais atvejais taip laikau save protingesniu už kitus, bet tikrai ne visur ir visada (aš gerbiu žmogų nors jis gali būti ir mažiau protingas už mane, bet svarbiausia geras... Ne visada galima pamatuoti protingumą... Net ginčijantis... [Kaip garsus filosofas pasakė, kad 5 min ginčo tai tas pats ar netgi daugiau pažįsti jį negu, kad 15 metų pažinojimo to žmogaus ir jokio ginčo] )... Kaip gali nelaikyti kai šitiek žmonių žiūri muilo operas - gyvena ne savo gyvenimą ir tuo būdu jį tiesiog iššvaisto... Nu sakykim jeigu koks nuopolis jo būna nu tai šitą aš suprantu. Visiems jie būna. Aš net kartais pradedu žaist žaidimus ant kompo (pažaidžiu savaitę ir viskas vėl ramu, net pačiam Nitchi garsiam pasauliniam filosofui irgi būna kaip jis pats sako tai kritimų tai pakilimų, vienas iš jo veikalų keistokas, jeigu perskaitytum tai pagalvotum kvailas ir tik moka girtis ir dar kažkokių keistų knygų prisiskaitęs, bet iš tikro tai jis labai protingas žmogus, norint jo tą veikalą suprasti reikia labai daug darbo įdėti, aš pats vos sugaudau mintis, beje jį skaitė ir toks kaip „tėvas Stanislovas“ kuris visokius žmones gydė fiziniu darbu [šiais laikais sakytum prasčioko darbu, nors ir anuomet taip pat buvo]).
Ai gal neprasitęsiu vis vien Tu šioje srityje neįsigilinus.

scratchcat rašė:Šioj vietoj pasijutau kaip klausyčiau vietinio kunigo pamokslo.

:mrgreen: na aš jau tikrai nepanašus į kunigą...

scratchcat rašė:Ar kaime ar mieste - visokių žmonių visur yra. Manau, pats anksčiau ar vėliau tai suprasi.

Visokių, bet ten labiau susigyvenę žmonės, o tai reiškia iš kart žinai kas kur ir kaip kaltas. Pats tai puikiausiai žinau gyvenęs ir kaime ir mieste ir mažiukam miestelyje.

scratchcat rašė:Logiška.

Praktiška, o kitaip sakant elementaru :P Ryškiai per vėlai einu miegot... :(

scratchcat rašė:P.S. Galvoji "na ir prikibo!" ?.. Oo, taip :twisted:

Iš pradžių pagalvojau oho, jau reik eit miegot tikrai neskaitysiu :mrgreen:
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė scratchcat 2008-Lie-26 Šeš, 7:18 am

Šiek tiek prieštarauji pats sau. Tiek to, į šia tema, manau, beviltiška leistis, nes again užversi citatom, statistika ir discovery kanalo žiniom.
kik rašė:Labai ypatingo ne, bet pvz.: raginu eiti balsuoti, raginu rinktis teisingas partijas, raginu keistis, kartais šviečiu kitus žmones, o tai reiškia, kad vėlgi visuomenė tobulėja. Stengiuosi dirbti dėl šalies. Kaip kažkuris JAV prezidentas pasakė: negalvok ką tau šalis turi duoti, galvok ką Tu jai gali duoti.

Kiek tau metų? Klausiu, nes įdomu, kiek dar liko, kad galėtum pats pretenduoti į prezidentus.
kik rašė:Visada visaip galima interpretuoti bet ką ar aš Tau panašus į globalistą kuris anglų visur kištų kur tik įmanoma...

Come down;D Į ką tu man panašus nesigilinkim...
kik rašė:[Kaip garsus filosofas pasakė, kad 5 min ginčo tai tas pats ar netgi daugiau pažįsti jį negu, kad 15 metų pažinojimo to žmogaus ir jokio ginčo]

Manai, užversdamas kitą žmogų citatomis ar visur jas kaišiodamas, žmogus atrodo protingesnis?
Tiesiog tarp kitko klausimas. Manau, išgirsti/perskaityti ir pacituoti gali bemaž kiekvienas. Kur kas sudėtingiau išreikšti tokią mintį, kurią paskui visi cituotų.
kik rašė: Aš net kartais pradedu žaist žaidimus ant kompo

Kad jau toks patriotiškas esate, gal pabandykit ir lietuvių kalbos taisykles truputį pritaikyti. Nebent šitą sakinį reikia suprasti pažodžiui.
kik rašė:Ai gal neprasitęsiu vis vien Tu šioje srityje neįsigilinus.

Kaip gerai, kai mane pažįsti...
Beje, pasakyti mažai, bet taikliai yra menas. Gal tau reikėtų jo pasimokyti..
kik rašė: Kaip gali nelaikyti kai šitiek žmonių žiūri muilo operas

Jei žmogus žiūri muilo operas, tai jam ant kaktos parašyta "žioplas"? Hm.. Nemanai, kad serialą gali įsijungti ir labai protingas asmuo [kad ir tas tavo Nitchi] vien tam, kad pailsėtų jo smegenys. Žinoma, yra kur kas geresnių būdų atsiplėšti nuo kasdienybės, bet ne apie tai dabar kalbam.
kik rašė:Visokių, bet ten labiau susigyvenę žmonės, o tai reiškia iš kart žinai kas kur ir kaip kaltas. Pats tai puikiausiai žinau gyvenęs ir kaime ir mieste ir mažiukam miestelyje.

Na tai dar priklauso nuo įvairių aplinkybių [pačio žmogaus, kartais netgi vietovės ir t.t.], bet.. Ei, ką turėjai omeny sakydamas "susigyvenę žmonės"? Nevisur. Seniau, gal ir taip, bet dabar dažnai kur įsigalėjęs džiunglų įstatymas. Ką tai reiškia, pažodžiui neaiškinsiu. Jau turbūt būsi girdėjęs iš kokio Nitchi ar discovery;D
kik rašė:Iš pradžių pagalvojau oho, jau reik eit miegot tikrai neskaitysiu :mrgreen:

Nesijaudink. Nesikabinėsiu dabar kurį laiką...
Problema su žiurkių lenktynėmis yra ta, kad net jei laimi, vis vien lieki žiurke.— [L.Tomlin]
Daah.
Vartotojo avataras
scratchcat
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kik 2008-Lie-26 Šeš, 3:47 pm

scratchcat rašė:Tiek to, į šia tema, manau, beviltiška leistis, nes again užversi citatom, statistika ir discovery kanalo žiniom.

:mrgreen: O tai blogai argumentacija? Ar man savo subjektyvia nuomone sakyti kuri niekuo nebūtų paremta. O po to žinau kai tokį parašai sako, va visai nieko neargumentuota. kai parašai faktą jis žinomas visiems, bet žiūrėk specialiai norima pasakyti atvirkščiai, o kai neparemta kitais šaltiniais tai va čia tik tavo nuomonė...

scratchcat rašė:Kiek tau metų? Klausiu, nes įdomu, kiek dar liko, kad galėtum pats pretenduoti į prezidentus.

Nebūtinai į prezidentus man pilnai užtektų seimo nario... Jau turėčiau šiokių tokių rimtesnių balso teisių, gali galvoti vien apie tą darbą.

scratchcat rašė:Come down;D Į ką tu man panašus nesigilinkim...

:mrgreen: O dabar įdomu pasidarė į ką aš Tau panašus :P

scratchcat rašė:Manai, užversdamas kitą žmogų citatomis ar visur jas kaišiodamas, žmogus atrodo protingesnis?
Tiesiog tarp kitko klausimas. Manau, išgirsti/perskaityti ir pacituoti gali bemaž kiekvienas. Kur kas sudėtingiau išreikšti tokią mintį, kurią paskui visi cituotų.

Ne, bet taip lengviau išsakyti tai ką nori pasakyti. Nes kitaip tai aš labai daug prirašau...

scratchcat rašė:Kad jau toks patriotiškas esate, gal pabandykit ir lietuvių kalbos taisykles truputį pritaikyti. Nebent šitą sakinį reikia suprasti pažodžiui.

Pažodžiui ir reikėjo suprasti.

scratchcat rašė:Beje, pasakyti mažai, bet taikliai yra menas.

Šitaip galima šnekėti tik tada jeigu savo straipsniuką labai ilgai tobulini. Kitaip nepavyks taip tobulai pasakyti niekam ekspromtu, nebent labai gera mintis staiga šauna. Nėra tokių žmonių kurie eitų ir vien sakytų protingus žodžius kurie iškart sakytų išradimus netyrinėję to ir t.t.

scratchcat rašė:Gal tau reikėtų jo pasimokyti..

Ką turi omenyje?

scratchcat rašė:Jei žmogus žiūri muilo operas, tai jam ant kaktos parašyta "žioplas"? Hm.. Nemanai, kad serialą gali įsijungti ir labai protingas asmuo [kad ir tas tavo Nitchi] vien tam, kad pailsėtų jo smegenys. Žinoma, yra kur kas geresnių būdų atsiplėšti nuo kasdienybės, bet ne apie tai dabar kalbam.

„pailsėtų jo smegenys“ - :mrgreen: šita frazė man patiko... Pabandyk daugiau pasidomėti pvz.: autogenininėmis ir psichofizinėmis treniruotėmis.
Visai manęs nesupratai... Ant kaktos neparašyta, bet jei jis vien tokiais dalykais užsiima - rūko, geria, muilo operos, kenkimas - jis negali būti ne kvailas... Sakau norint išsireikšti arba naudoji ilgus paaiškinimus su viskuo, arba naudoji tokias frazes kurias visi žino, bet tada Jūs kabinatės prie to, kad aš tipo noriu su jomis atrodyti protingesnis... Ai gal tiek to... Nepradėsiu...

scratchcat rašė:Na tai dar priklauso nuo įvairių aplinkybių [pačio žmogaus, kartais netgi vietovės ir t.t.], bet.. Ei, ką turėjai omeny sakydamas "susigyvenę žmonės"? Nevisur. Seniau, gal ir taip, bet dabar dažnai kur įsigalėjęs džiunglų įstatymas. Ką tai reiškia, pažodžiui neaiškinsiu. Jau turbūt būsi girdėjęs iš kokio Nitchi ar discovery;D

Lietuviškos kabutės rašomos: „“; Tai va jei pradedi dėl mano Lietuvių kalbos kabinėtis aš galiu prie tavęs taip pat prikibti, tik šį kart jau rimčiau negu Tavo ta pastaba prie manęs.
„susigyvenę žmonės“ - kada visi visus pažįsta. O tarkim mieste: pastatomas naujas namas į jį keliasi žmonės tai pirmus metus būna labai daug apiplėšimų dėl to, kad niekas nieko nepažįsta ir t.t. Po to kai nesusigyvenę visi būna vieni ant kitų pikti, čia jau psichologinis reiškinys... Gal nepradėsiu pasakot, nes visa tai išaiškint be populiarių pasakymų ir trumpai neįmanoma. Čia tas pats kas dviratį iš naujo išradinėt ir jį aprašyt savais žodžiais, nu nepavyks kitaip.
Sutinku, kad priklauso nuo žmonių, bet tas svetimumas, nežinai ar tas geras žmogus ar blogas ir panašūs dalykai, kai kaimynai nebendrauja visiškai yra blogas reiškinys.

scratchcat rašė:Nesijaudink. Nesikabinėsiu dabar kurį laiką...

Va bus proga atsipūsti :))
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė scratchcat 2008-Rgp-05 Ant, 6:26 pm

kik rašė:Visai manęs nesupratai...

Mes apskritai nei velnio vienas kito nesuprantam. Užsiginčint galim negyvai, o išvadų jokių - tad game over.
Daah.
Vartotojo avataras
scratchcat
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2008-Rgp-06 Tre, 7:30 pm

Kik gejus?;D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė scratchcat 2008-Rgp-06 Tre, 7:39 pm

AuToMaTiCa rašė:Kik gejus?;D

;DD
Iš kur čia tu taip apie jį?
Daah.
Vartotojo avataras
scratchcat
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2008-Rgp-06 Tre, 7:55 pm

o tai ne?
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė scratchcat 2008-Rgp-06 Tre, 8:11 pm

AuToMaTiCa rašė:o tai ne?

Na ne man tai žinoti.. Tik susidomėjau, iš kur tau kilo tokia mintis 8)
Daah.
Vartotojo avataras
scratchcat
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kik 2008-Rgp-07 Ket, 9:04 am

AuToMaTiCa rašė:Kik gejus?;D

Kaip juokinga... Baik nesąmones rašyt ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Nieko_rimto 2008-Rgp-07 Ket, 5:03 pm

Nu, va, KIK, ne tik, kad neišėjo nei vienos pakabint, bet dar ir užpuolė tave ;D
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę
(Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių).
Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis
Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė kik 2008-Rgp-07 Ket, 7:45 pm

Nieko_rimto rašė:Nu, va, KIK, ne tik, kad neišėjo nei vienos pakabint, bet dar ir užpuolė tave ;D

Va kaip būna blogiems berniukams :mrgreen:
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Nieko_rimto 2008-Rgp-07 Ket, 9:35 pm

Pff, jei taip ir toliau - mūsų bus trys ;D [:shock:]
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę
(Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių).
Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis
Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė Kapucine 2008-Rgp-08 Pen, 9:20 pm

kik rašė:
Nieko_rimto rašė:Nu, va, KIK, ne tik, kad neišėjo nei vienos pakabint, bet dar ir užpuolė tave ;D

Va kaip būna blogiems berniukams :mrgreen:

chi chi.
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

AnkstesnisKitas

Grįžti į Forumiečiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių