#BlueSky#, Man telefonas ankščiau išvis nebuvo reikalingas. Dabar tik šiek tiek reikalingas. Didžiausi reikalai kai reikia su kuo nors greitai susisiekti ir esi ne namie. Tad prie telefonas man nėra labai jau toks svarbus dalykas. Būna tokių dienų kai jo net nepaliečiu. Dažnai būna, kad ir vieną dieną niekam nepaskambinu arba niekam neparašau SMS'o. Tad sakau pas mane taip kažkaip šokinėja su tuo telefonu. O be to ir šiaip dažniausiai ne SMS'ais, o skambindamas bendrauju.
#BlueSky#, Kai reikia greitai tai SMS'as yra blogis. Taip tikrai esu užsiėmęs. Dėl sąskaitos tai gana dažnai tenka pildytis sąskaitą Susišnekėt eina. Tas, kad apgalvoji apmąstai tai dėl to skambinimas yra blogis.
Oi, kartais per dieną nei vieno neparašau. Daug greičiau susikambint, pasakai, pasakai, ir nereikia spaudyt knopkių.. be pas many labai nepatogi klaviatūra, raidės atsiliekinėja - ir dar vadinas Siemens..
Ir, šiaip, niekas man nerašo, išskyrus darugę
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę (Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių). Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
MeduolinE, Reik galvot ne apie raides, o apie tai kiek kartų paspaudei tą mygtuką kartų, o tas, kad atsiliko tiek to vėliau pamatyti rezultatą. O jeigu labai gerai išmokus rašyti tai reikia galvoti ką rašai, o ne galvoti ką spausti ir kas bus ekrane.
Nuuu, palaukit, aš tuoj kitą telefončiką gausiu, tai nereiks jokių raidžių laukt
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę (Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių). Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
kik, o man neina susišnekėt aplink mane toki žmonės...pasakys "nežinau, reik pagalvot" aš:"nu tai davai" "neįsivaizduoju"
Matai viskas turi ir blogąją ir gerąją puses MeduolinE, ir man būna kad atsilieka raidės-ir dar nokia
Taigi, Nokia 3310 pati geriausia.. bent jau man taip pasitaikė.. paprastas meniu, išspaudai, išspaudai ir siunti atsipūtus netgi labiau norisi rašyt tuos sms'us..
Bet, va, atlenkiame telefe tas pliusas, kad nereik laukt, kol išsisiųs.. uždarai dangtelė ir basta
Jap, atlenkiamas, Siemens - lėtaklaviatūris Kartais, taip visia kietai pasitaiko.. kai pvz. mieste kas skmabina ;DDD