Siaip, as tai tikria nenoreciau gyvent 9aukste, vien del to, kad vazidai nepakartojami

Kai esi virš visų, atrodo, kad palieku visus žmones kažkur toli ir taip atsiranda daugiau privatumo. Sunku tokius dalykus paaiškinti, bet žmonės, mėgstantys vienatvę, turėtų suprasti.
nors prieš tai kai gyvenau ketvirtam, pavargdavau kojas nešt iš kito miesto galo, per laukus ir dar galų gale į 4 aukštą pėdas nešt... tai antras aukštas toki pliusą ir teturi...
... nocti ... rašė:Kai esi virš visų, atrodo, kad palieku visus žmones kažkur toli ir taip atsiranda daugiau privatumo. Sunku tokius dalykus paaiškinti, bet žmonės, mėgstantys vienatvę, turėtų suprasti.
ja ja... susprantam gerai...
nekenčiu savo antro aukšto...nors prieš tai kai gyvenau ketvirtam, pavargdavau kojas nešt iš kito miesto galo, per laukus ir dar galų gale į 4 aukštą pėdas nešt... tai antras aukštas toki pliusą ir teturi...

o po namu toks mazas parkas

kik rašė:Pala pala tai Tu iTalent šalia manęs gyveniGali būti, kad mes esame matęsi kur nors mieste. Aš galiu nufotkint tą patį vaizdą tik iš kitos pusės
Iš pradžių net pagalvojau, kad iš mano namo, bet po to pastebėjau, kad truputį atvirkščiai stovi tie trys namai
Aukštai gerai gyventi, kad matai gražų vaizdą, medžiai šviesos neužstoja, į tavo butą sunkiai vagys užliptų kopėčiomis.
Blogai tas, kad jeigu gaisras tai neiššoksi pro langąnors mano name yra specialus priešgaisrinis punktas - kiekviename aukšte prie kiekvieno buto beveik. Taigi kilus gaisrui yra vanduo specialiai gaisrui užgesinti. Po to dar tas blogai, kad jeigu neveikia liftas tenka lipti laiptais ir pakankamai aukštai nors tai pliusas galima sakyti - mankšta.

Cassiopeia rašė:
Vaizdas pro mano langą panašus, tik žalumos daugiau, nors gyvenu 5 aukšteŽavinga ;] Ir kai įpratau prie gražaus vaizdo, nebeįsivaizduoju gyvenimo žemai. Kai esi virš visų, atrodo, kad palieku visus žmones kažkur toli ir taip atsiranda daugiau privatumo. Sunku tokius dalykus paaiškinti, bet žmonės, mėgstantys vienatvę, turėtų suprasti.

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių