Kelintame aukste gyveni?

Nepamirškit diskutuoti! Apklausos tam, kad vieni kitą labiau pažintume...

Kelintame aukste gyveni?

Pirmame
5
11%
Antrame
5
11%
Treciame
6
13%
Ketvirtame
3
6%
Penktame
7
15%
6-8
4
8%
9-12
2
4%
Nuosavame name :)
13
28%

Viso balsų : 45

Re: Kelintame aukste gyveni?

Standartinė Ich 2007-Rgs-13 Ket, 9:23 pm

Grazu.Bet demesys lbj jau baisus :mrgreen: Ne tame esme aisku .
Siaip, as tai tikria nenoreciau gyvent 9aukste, vien del to, kad vazidai nepakartojami :lol:
Vartotojo avataras
Ich
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Cassiopeia 2007-Rgs-13 Ket, 10:10 pm

iTalent rašė:Kaip jau sakiau Devintame ir pabreziu kad aukstai gyventi yra vienas didziausiu privalumu [:cool:]

Vienas dideliu pliusu tas kad zemesniuose aukstuose tokiu vaizdu niekada nepamatysi [:cool:]

Paveikslėlis
Mano daryta foto xP

Vaizdas pro mano langą panašus, tik žalumos daugiau, nors gyvenu 5 aukšte :) Žavinga ;] Ir kai įpratau prie gražaus vaizdo, nebeįsivaizduoju gyvenimo žemai. Kai esi virš visų, atrodo, kad palieku visus žmones kažkur toli ir taip atsiranda daugiau privatumo. Sunku tokius dalykus paaiškinti, bet žmonės, mėgstantys vienatvę, turėtų suprasti.
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė ... nocti ... 2007-Rgs-13 Ket, 11:14 pm

Kai esi virš visų, atrodo, kad palieku visus žmones kažkur toli ir taip atsiranda daugiau privatumo. Sunku tokius dalykus paaiškinti, bet žmonės, mėgstantys vienatvę, turėtų suprasti.

ja ja... susprantam gerai...

nekenčiu savo antro aukšto... ](*,) nors prieš tai kai gyvenau ketvirtam, pavargdavau kojas nešt iš kito miesto galo, per laukus ir dar galų gale į 4 aukštą pėdas nešt... tai antras aukštas toki pliusą ir teturi...
... nocti ...
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė iTalent 2007-Rgs-14 Pen, 6:06 am

... nocti ... rašė:
Kai esi virš visų, atrodo, kad palieku visus žmones kažkur toli ir taip atsiranda daugiau privatumo. Sunku tokius dalykus paaiškinti, bet žmonės, mėgstantys vienatvę, turėtų suprasti.

ja ja... susprantam gerai...

nekenčiu savo antro aukšto... ](*,) nors prieš tai kai gyvenau ketvirtam, pavargdavau kojas nešt iš kito miesto galo, per laukus ir dar galų gale į 4 aukštą pėdas nešt... tai antras aukštas toki pliusą ir teturi...

Pas mane liftas yra :mrgreen: o aukstai gyvent tikrai gerai nes yra ir privatumas ir grazu o po namu toks mazas parkas :mrgreen: labai daug medziu :)

P.S. Pas mane pro langus tiesej kyla saule tad va kad ir db visi kambariai apsviesti ryskia oranzine sviesa [:cool:]
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė ... nocti ... 2007-Rgs-14 Pen, 11:09 am

o po namu toks mazas parkas

kad ir kur begyvenčiau, pro langą pažiūrėjus konteinerius matai... :mrgreen:
... nocti ...
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2007-Rgs-14 Pen, 12:50 pm

Pala pala tai Tu iTalent šalia manęs gyveni [:D] Gali būti, kad mes esame matęsi kur nors mieste. Aš galiu nufotkint tą patį vaizdą tik iš kitos pusės [:P] Iš pradžių net pagalvojau, kad iš mano namo, bet po to pastebėjau, kad truputį atvirkščiai stovi tie trys namai [:D]
Aukštai gerai gyventi, kad matai gražų vaizdą, medžiai šviesos neužstoja, į tavo butą sunkiai vagys užliptų kopėčiomis.
Blogai tas, kad jeigu gaisras tai neiššoksi pro langą [:D] nors mano name yra specialus priešgaisrinis punktas - kiekviename aukšte prie kiekvieno buto beveik. Taigi kilus gaisrui yra vanduo specialiai gaisrui užgesinti. Po to dar tas blogai, kad jeigu neveikia liftas tenka lipti laiptais ir pakankamai aukštai nors tai pliusas galima sakyti - mankšta.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė depres@nte 2007-Rgs-14 Pen, 6:38 pm

Gal dar kaimynai :mrgreen:
Vartotojo avataras
depres@nte
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė iTalent 2007-Rgs-14 Pen, 7:55 pm

kik rašė:Pala pala tai Tu iTalent šalia manęs gyveni [:D] Gali būti, kad mes esame matęsi kur nors mieste. Aš galiu nufotkint tą patį vaizdą tik iš kitos pusės [:P] Iš pradžių net pagalvojau, kad iš mano namo, bet po to pastebėjau, kad truputį atvirkščiai stovi tie trys namai [:D]
Aukštai gerai gyventi, kad matai gražų vaizdą, medžiai šviesos neužstoja, į tavo butą sunkiai vagys užliptų kopėčiomis.
Blogai tas, kad jeigu gaisras tai neiššoksi pro langą [:D] nors mano name yra specialus priešgaisrinis punktas - kiekviename aukšte prie kiekvieno buto beveik. Taigi kilus gaisrui yra vanduo specialiai gaisrui užgesinti. Po to dar tas blogai, kad jeigu neveikia liftas tenka lipti laiptais ir pakankamai aukštai nors tai pliusas galima sakyti - mankšta.

O va cia tai geras :mrgreen: davai nufotkink pro savo langa vaizda :mrgreen: man patiko :mrgreen: o taip tai liftas buna kartais kad neveikia bet jai taip buna tai man lengva uzbegt :P o jai gaisras tai su skeciu pro langa kokios problemos :mrgreen: ?

P.S. Gali but kad esam matesi tik manai as tave pazinociau :mrgreen: ?
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Rgs-20 Ket, 9:23 am

Pirmas... neskiriu tam daug dėmesio. Gerai kaip yra.
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė iTalent 2007-Rgs-21 Pen, 8:03 pm

Zinot ka ? Va devintas aukstas tikrai turi privalumu savo :P vakar ar uzvakar ryte pagavau toki unreal kadra o atrodo viskas tikroveje taip graaaazu :oops: :mrgreen:

Paveikslėlis
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Rgs-22 Šeš, 11:45 am

Cassiopeia rašė:
iTalent rašė:Kaip jau sakiau Devintame ir pabreziu kad aukstai gyventi yra vienas didziausiu privalumu [:cool:]

Vienas dideliu pliusu tas kad zemesniuose aukstuose tokiu vaizdu niekada nepamatysi [:cool:]

Paveikslėlis
Mano daryta foto xP

Vaizdas pro mano langą panašus, tik žalumos daugiau, nors gyvenu 5 aukšte :) Žavinga ;] Ir kai įpratau prie gražaus vaizdo, nebeįsivaizduoju gyvenimo žemai. Kai esi virš visų, atrodo, kad palieku visus žmones kažkur toli ir taip atsiranda daugiau privatumo. Sunku tokius dalykus paaiškinti, bet žmonės, mėgstantys vienatvę, turėtų suprasti.

Pas mane ir siek tiek panasus, nors 4am... Tik, aisku, vietoj tu daugiaauksciu pas mane matosi paprastos trobos :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Ignas Kvantas 2007-Rgs-22 Šeš, 5:09 pm

Gyvenu pirmame aukšte. Velniškai patogus dalykas. Ypač džiaugiuosi, kai visiškai išsunktas grįžtu namo...
Ignas Kvantas
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Rgs-23 Sek, 4:37 pm

Jau pirmame aukšte tai labai nenorėčiau gyventi. Ten dažniausiai būna nešvaru, labai gerai girdisi viskas, kas vyksta lauke, be to, gana pavojinga.
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė iTalent 2007-Rgs-23 Sek, 8:04 pm

Nezinau nezinau vienintelis pliusas tas kad gali issokti pro langa :mrgreen: o va siandien maciau nuostabu vaizda kai juodas nakties dangus ir sviesus rytines ausros dangus ...
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Cassiopeia 2007-Rgs-24 Pir, 1:49 pm

iTalent, kaip tu sugebi tokius vaizdus pamatyti?.. Aš auštant dar pataluose vartausi... :lol:
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Forumo siela
Forumo siela

AnkstesnisKitas

Grįžti į Apklausos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių