Kas turėtų nutikti, kad nusijuoktumėte?

Juokas - dalykas rimtas... Plepek

Kas turėtų nutikti, kad nusijuoktumėte?

Standartinė Maris 2006-Spa-25 Tre, 6:24 pm

Kas turetu nutikt,kad sukeltu jum juoka? :roll: :) Nu,pvz. gal uztenka parodyt pirsta ar pakutenti...

Redagavau temos pavadinimą į lietuviškesnį variantą :P Nieko_rimto.
Si vis amari, ama (Seneca) – Jei nori, kad tave mylėtų.......pats mylėk
Vartotojo avataras
Maris
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė kik 2006-Spa-25 Tre, 7:07 pm

Prajuokina daug kas, kvailos situacijos, tarkim esi Jonavoje ir nori važiuoti į Kauną, įlipi į autobusą ir sakai: į Jonavą Vairuotojas atsako: čia Jonava Vėl atsakai nieko negalvodamas: į Jonavą, vairuotojas atsako: Čia Jonava, o tada atsakai OJ Į KAUNĄ. Perskaičius nebus juokinga, bet tikroj situacijoj tai tikrai juokinga... jei pakutena tai tikrai juokiuosi. Juokiuosi ir iš anekdotų ir t.t. Tiesa kai prajuokina ir ypač jei labai prajuokina tai labai ilgai juokiuosi ir taip, kad net oro vos ne trūksta...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė BlackBoUnTy 2006-Spa-25 Tre, 8:36 pm

juokinga ir skaitant.is sirdies nusikvatojau.tikrai. :)
siaip manau,kad priklauso nuo nuotaikos.buna tokiu akimirku,kad net ir parodytas pirstas gali sukelti juoka iki asaru ;) bent jau man taip buna..siaip kai esu su tevais ar ne itin artimais draugais,tai nesu linkusi daug juoktis,bet kai susitinku savo bęprociais biciuliais,tai mazdaug taip ir buna,kad is pirsto galiu kvatotis :) bet dazniausiai tada juokas buna ne tas mechaninins,o labai nuosirdus riaumojimas ;D (uzuojauta viesojo transporto keleiviams)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė kik 2006-Spa-25 Tre, 8:45 pm

Na jeigu su pirštu juokingai pasako ko negali būti ir atrodo kaip vaikas tą pirštą rodantis ir visiškai nusišnekantis tai tikrai suima juokas ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė BlackBoUnTy 2006-Spa-25 Tre, 9:00 pm

bet buna,kad tiek isivaziuoji bekvatodamas,kad jau ir jokiu grimasu ir sakymu nebereikia.toks ispudis,kad apsirukes zoles butum.
tai vat,vaikai,ne zole rukykit,o su tinkama kompanija bukit-efektas tas pats,bet antrasis variantas sveikatai zalos(dazniausiai)nedaro.aisku as nekalbu apie zole,sukeliancia haliucinacijas.bent jau man,zmones itakos haliucinaciju atsiradimui dar nedaro.. :]
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Ragana Be Batu 2006-Spa-25 Tre, 10:13 pm

kik rašė:Prajuokina daug kas, kvailos situacijos, tarkim esi Jonavoje ir nori važiuoti į Kauną, įlipi į autobusą ir sakai: į Jonavą Vairuotojas atsako: čia Jonava Vėl atsakai nieko negalvodamas: į Jonavą, vairuotojas atsako: Čia Jonava, o tada atsakai OJ Į KAUNĄ. Perskaičius nebus juokinga, bet tikroj situacijoj tai tikrai juokinga... jei pakutena tai tikrai juokiuosi. Juokiuosi ir iš anekdotų ir t.t. Tiesa kai prajuokina ir ypač jei labai prajuokina tai labai ilgai juokiuosi ir taip, kad net oro vos ne trūksta...

O daznai tokiu situaciju pasitaiko? :mrgreen: buna, kad iki nukritimo zviangiu, o kiti zmones daznai is mano juoko zviangia :mrgreen: mane nesunku prajuokint, kartais niekucio kokio uztenka
Vartotojo avataras
Ragana Be Batu
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kik 2006-Spa-25 Tre, 11:41 pm

Aš sugalvoju kaip pralinksmint save ir kitus ;) Be to renkuosi tarp linksmų, nuoširdžių žmonių rato :) Pamiršau pasakyt, kad tokių situacijų retokai būna, bet būna, būtų dažniau būtų faina :)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė arcyk 2006-Spa-27 Pen, 7:20 am

as galiu juoktis ir is kvailai pasakyto sakiniio :D galiu juoktis ir is zmogaus kokiu nors juokingu batu ir t.t. :D
arcyk
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė omnia_vincit_amor 2006-Spa-27 Pen, 10:09 am

oj juokinga buna labai daznai... buna kad sujuokina iki asaru ir net oro pritruksta..juoko kaltininkai dazniausiai tampa mano sesyte ,mociute ,mama, dazniu dazniausiai draugai,klasiokai ir praeiviai....
Vartotojo avataras
omnia_vincit_amor
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė <Giedrute> 2007-Bir-11 Pir, 11:39 pm

O..Dieve.. jau.. kjaip mane sjujuokins tj sakiSs.. :D:D draugaij dazniauseij.. ir labai labai daznaij juokiuos is nieko.. jau pasako kazka ir zvengju :d kartaijs net pirstO uztenka man. :D:D
<Giedrute>
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė #BlueSky# 2007-Bir-12 Ant, 2:02 pm

kik rašė:Prajuokina daug kas, kvailos situacijos, tarkim esi Jonavoje ir nori važiuoti į Kauną, įlipi į autobusą ir sakai: į Jonavą Vairuotojas atsako: čia Jonava Vėl atsakai nieko negalvodamas: į Jonavą, vairuotojas atsako: Čia Jonava, o tada atsakai OJ Į KAUNĄ.

Man priklauso nuo nuotaikos.Kartais užtenka ir piršto o kartasi būnu snobė-niekaip neprajuokinsi.Tik išgirsi "ką čia išdarinėji per nesąmones" :) O čia tai kik prajuokino...Tik nežvengiau kaip arklys- gaila...Man tokių situacijų būna daug...O paskui einu ir patyliukais keikiu save kaip čia dabar susimoviau :lol: visi eina žiūri ką aš ten murmu... :D

Pvz neseniai ėjau su puske į maximą...Ta neturėjo pinigų tai aš pirkau ledus abiem.Nebuvo kainos užrašyta tai iš patirties pasirinkau baltų centų(būna pardavėjai iškiša tai dabar aš iškišiu :twisted: ) Ir jau prie kasos aš nusisukau biškį o man pardavėja sako kiek bus...Atsisuku lyg nugirdau lyg ne pasižiūrau į saują- "KIEK?!" ant visos pardės užstaugiu...Pardavėja pakartoja aš pradedu krapštyti daugiau :lol: ...Visi žvairuoja :lol:
Po to kai išėjom iš pardės dar ilgai iš manęs žvengė puskė :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Bir-12 Ant, 2:15 pm

Aj, dazniausiai zvengas suima is kvailu/juokingu sutuaciju parduotuvej ar picerijoj, man ten daznai nesiseka :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Re: Kas turetu nutikt,kad sukeltu jum juoka?

Standartinė charama 2008-Kov-24 Pir, 9:50 pm

Visi yra patebeje, kad as is visko zvengiu.Pastaruoju metu mano tevai labai juokingi, tai kaip pradedu luzti :lol:
I Just Wanna Live.
Vartotojo avataras
charama
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė INdie 2008-Kov-26 Tre, 4:19 pm

Man labai dažnia juokinga būna, kai draugams lengvo laipsnio nelaimės atsitinka :oops: Tarkim draugė nučiuožė su užpakaliu nuo laiptų mokykloje netyčia... :lol: :lol: Dar labai juokas ima, kai žmogus save kaltina arba kietą vaidina :mrgreen: Ir dar, dar mane labai juokina sumišusios žmonių mimikos :lol: 8)
Vartotojo avataras
INdie
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė makaronaz 2008-Bal-16 Tre, 11:51 am

juokinga yra tas kas yra nerealu
makaronaz
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Kitas

Grįžti į Humoras

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių