Aj man tai su tais balzamajs kartajs da blogiau buna Kai plaunu be ju, tik su shampunu, tai wiskas gerai ir buna...;DD Nesiskundziu savo plaukais, tik labai labai noreciau visiskai tiesiu ;]]
O aš kaip tik norėčiau garbanotų... Ką tik bedaryčiau mano plaukai tiesūs kaip stagarai O mano rūpinimasis plaukais apsiriboja šampūnu, balzamu ir kauke.
Plaunu kas antrą dieną. naudoju šampūną, nuplaunamą balzamą, serumą galiukams, o kartą per savaitę vietoj balzamo naudoju kaukę. Mano plaukai truputį banguojasi, bet yra ploni ir silpni, greitai veliasi... Tai dar nieko, bet jie labai slenka jau 3 metus. Viską išbandžiau - ir šampūnus (padeda, bet nustojus juos naudoti vėl slenka...), ir tabletes... Nebežinau, ką daryti
Žinau, bet mano plaukai labai greitai susiriebaluoja, ir po keturių dienų jau taaaaip atrodau, kad nebent namie galiu būti. Jei niekur neinu, taip ir darau ;]
Hm, galbūt plaukai pripratę prie dažno plovimo, todėl dar šiek tiek greičiau rebaluojasi.. Man taip būna, kai tik pradedu dažniau plauti galvą, greičiau ir susiriebaluoja Na, bent jau tris dieneles pakentėk, po kelių savaičių, man rodos, turėtų šiek tiek mažiau riebaluotis ;]
I smell the smelly smell of something that smells smelly!
Reikės pradėti normaliai rūpintis savo plaukais, kurių spalva - kaip šieno ) Nusipirksim kokį gerą balzamą, šampūną ir davai Mano plaukai žiauriai veliasi...žinau, kad reiktų apsilankyti pas kirpėją, bet man jau iš anksto jų gaila.Taigi bus tep, kad neisiu