Kaip rupinates savais plaukais?

Sveikas gyvenimo būdas, ligos ir negalavimai, patarimai... Žodžiu diskusijos apie sveikatą.

Standartinė Nieko_rimto 2006-Gru-09 Šeš, 7:40 pm

Aj,per daug nesirūpinu..vis vien,jų sutvarkyt lengvai neįmanoma ;D išsitiesinu aš tuos plaukučius savo,su tuo aparatėliu,num,atrodo,kap sviestas..tik išeinu į kiemą..visks,visas sviestas nuplaukia .. :/ skraido tie plaukai kur nori,išsipučia..tuodėl,visad plaukuoseną susirišu,kad nenervuotų :)
Plaunuos galvą,du kart į savaitę,su lietuvišku šampūnu 'Margarita' (nepirkit Loreal,nu,kakas kap reta). Pas kirpėja paskutinį kartą lankiausi prieš rugsėjį..dabar nesiruošiu eit,bo noriu atsiaugint ilgus plaukus..:) ir šiaip,gal kas turit kokių idėjų,kap nors neįdedant labai daug pastangų susirišti įdomiai plaukus? :roll:
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Pasiaukojęs forumui

Standartinė wraith 2006-Gru-09 Šeš, 8:20 pm

plaunu kas antra diena, plaukai rieciasi i visas puses todel net nebandau ju tvarkyti su kokiomis nors preimonemis dar labiau juos paveliu todel jie man atrodo super.naudoju balzama.visiskai nenaudoju dziovintuvo ir vaflines, saugau.
Kančios beprasmiškumas, o ne kančia - štai tas prakeikimas, kuris iki šiol tvyrojo virš žmonijos... Bet kokia atsitiktinė prasmė yra geriau už visišką beprasmybę.
Vartotojo avataras
wraith
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė Snake666 2006-Gru-09 Šeš, 9:47 pm

plaunu 2 kart savaitei jei karta i diena susukuoju tada gerai jei ne tai ir nereik:lol:
Mes žiaurūs,žiaurūs ir negailestingi,mes-žmonės
Vartotojo avataras
Snake666
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė VAIVA 2007-Sau-23 Ant, 10:08 pm

sveikutes :) ogi yra taip... dauguma merginu turi problema,del serpetojimosi plauku galu ir pan, arba luzineja galai ar net per puse plauko ir ziauriai slenka... kad neluzinetu ir neatrodytu atserpetoja- yra ytam spec aliejai,kuriu reikia vos keletos lasu ir patrint tas vietas ,kur laba isdziuves plaukas.. ar ta dalyka rasit parduotuvej abejoju.. bet zinau,kur jo galima gauti...tas aliejus vadinas-BIOtraitement. tai fluidas su linu semenemis. cia ypac super pas ka yra labai nusviesinti plaukai,niu tom panelem,tiesiog privalu turet. 50ml tos bonkutes turio. o kad plaukai ne taip slinktu, taip pat yra is sios firmos specialus sampunai, plaukai atrodo ent papure, jei silpnas plaukas...
VAIVA
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Sau-24 Tre, 7:56 pm

Netyčiukais sumaišiau saviškį šampūną su tėvuko, vyrišku ;D visad matydavosi pleiskanos.. paskutiniu metu iš vis baisu;/ o dabar... tėvuko šampūnas ir balzamas su kuriuo ilgą laiką neišsiskiriu (gėris jis)... rezultatas mane tenkina 8) bet ką darysiu kai tėvuko šampūnas baigsis? :mrgreen:
O šiaip esu atradus saviški (ne vyrišką :D) šampūną, kuris man tinka.
Bet kaip gražu bebūtų aš nemėgstu savo plaukų... kažkokie jie man... žalčiai jie nepasiduoda jokiom gofracijom, sukimam ar dar bala žino kokiem cheminiam...
Kai puseserė mokinosi kirpėjos amatą ir jei reikėjo bandomo triušio visom prozedūrom.. prasikeikė jin :D kiek kankino mano plauką, ir tik vos vos pasiraitė :D
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė Kapucine 2007-Sau-24 Tre, 8:01 pm

~Tainted Soul~ rašė:Bet kaip gražu bebūtų aš nemėgstu savo plaukų... kažkokie jie man... žalčiai jie nepasiduoda jokiom gofracijom, sukimam ar dar bala žino kokiem cheminiam...
Kai puseserė mokinosi kirpėjos amatą ir jei reikėjo bandomo triušio visom prozedūrom.. prasikeikė jin :D kiek kankino mano plauką, ir tik vos vos pasiraitė :D

Debylea :?
Maniskiai irgi nei putom,nei lakui,visokiem fenam ir pan. nepasiduoda.Raitosi tik tada,kai patys nori ir kaip tik nori.Tragedija..
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė lialia;)* 2007-Lie-14 Šeš, 3:37 am

rupinuos ...bet niekas nepadeda...uzknisa biskutuka :roll:
kai suvilios tave vaikino akys ir sieloj ,
bus taip gera ir ramu....
atmink kazkas yra pasakes:
pamilti lengva,o mylet sunku...
Vartotojo avataras
lialia;)*
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Ni 2007-Lie-14 Šeš, 11:57 am

na... mano rupinimasis plaukais tai nemenkas. pradejo skilineti, ko anksciau nebudavo, tai prisidejo papildomos priemones, balzamai ir kaukes.... :?
Vartotojo avataras
Ni
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Ich 2007-Lie-14 Šeš, 6:16 pm

Anksciau mano plaukai budavo tokie stori(kai nesiodavau susirisus), o dabar kai palaidi, tai tapo silpni, per puse plauko tokie matosi balti taskiukai, tik patempi ir nuluzta tas laukas ;] tai nezinau.Naudoju kondicenieriu, kuris minktina plaukus, bet nihuja nepadeda.nežinau ka daryt :roll:
Vartotojo avataras
Ich
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Ni 2007-Lie-14 Šeš, 7:01 pm

:shock: pas amne grynai tas pats.... kazkaip greitai.... pries menesi nic nieko nebuvo, o drb reiki8a sveiko plaukelio ieskoti.... nezinau, juos galima ta prasme atskirti nuo plauko? kazin, tai kenkia?.. galunes neissisakotu dar daugiau?... :cry:
nezianu, va nusipirkau gliss kur balzama silpniems ir luzinejantiems plaiku galiukams, bet bijau, kad gali nesiveikti... :?
Vartotojo avataras
Ni
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Ich 2007-Lie-14 Šeš, 7:40 pm

mano irgi gliss, bet man galiu pasakyt nepadeda :lol:
Vartotojo avataras
Ich
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Ni 2007-Lie-14 Šeš, 8:01 pm

miela :lol: na tada eisim rimciau ieskot.... jei kartais pirma rastum, kas padeda, paskelbk :wink:
Vartotojo avataras
Ni
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Ich 2007-Lie-14 Šeš, 8:40 pm

aha! tu irgi parasyk i pm ;) lauksiu.
Neseniai buvau kirpykloj, tai kirpeja zado neteko :D sako , kas tau isdegino plaukus :D nevienodai nuauge.Sako gal nakti issikarpei ;] galwoju... :roll: kas dabar... Tai taip juokingai nukirpo .Gale trumpesni, o prieki ilgesni :lol:
Vartotojo avataras
Ich
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Ni 2007-Lie-15 Sek, 10:36 am

:lol: ha, juokinga... bet ir man tas gresia :lol: ok, jei ka rasiu geresnio, butinai pranesiu :wink:
Vartotojo avataras
Ni
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Dzenyte 2007-Lie-15 Sek, 12:54 pm

Išsiplaunu 2 kart savaitėj ir fsio... Ai, dar savo "garbanas" sutepu su želė, kad padoriai stovėtų... ech, kaip norėčiau tiesių plaukų...
Vartotojo avataras
Dzenyte
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Sveikata

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių