Kaip rupinates savais plaukais?

Sveikas gyvenimo būdas, ligos ir negalavimai, patarimai... Žodžiu diskusijos apie sveikatą.

Standartinė Maris 2006-Rgs-11 Pir, 5:15 pm

Nenorejau vest atskiros temos.Bet ne tik merginom plaukai rupi. Va,pavyzdziui,ir man yra bedeliu. Plaukai labai pleiskanoja. Ko tik nebandziau!... Labiausiai gal padejo sampunas Nizorall, bet dabar vis tiek jau vel pleiskanoja... Tiesiog kartais net geda...Buna net taip,kad kartais pajudini galva,o ant peciu kaip apsnige... :oops: Ir,rodos,plaunu ir siaip priziuriu, bet...
Si vis amari, ama (Seneca) – Jei nori, kad tave mylėtų.......pats mylėk
Vartotojo avataras
Maris
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-11 Pir, 5:19 pm

Maris :arrow: taip taip,ir paskui isaiskink zmogui,kad nesi koks apsileidelis.. :roll:
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė sc0rp 2006-Rgs-11 Pir, 9:15 pm

Maris rašė:Nenorejau vest atskiros temos.Bet ne tik merginom plaukai rupi. Va,pavyzdziui,ir man yra bedeliu. Plaukai labai pleiskanoja. Ko tik nebandziau!... Labiausiai gal padejo sampunas Nizorall, bet dabar vis tiek jau vel pleiskanoja... Tiesiog kartais net geda...Buna net taip,kad kartais pajudini galva,o ant peciu kaip apsnige... :oops: Ir,rodos,plaunu ir siaip priziuriu, bet...

Man irgi panasiai.. Baisiai pleiskanuoja, bet baigia praeit kazkaip (zinau kad vel uzeis..).. Nizorallis irgi nepadejo, seip dazniau galva isiplaudavau su head and shoulders ir kazkaip vis mazyn mazyn.. Ir gerai, dabar paklausiu kaip totaliai neispruses zmogus.. Kas cia do daiktas ta plauku kauke?:D
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-11 Pir, 9:24 pm

hm..kauke..nu.. hm.. :-k #-o :mrgreen: Aj nu po plovimo buna visokie ale kremai ar kas kur uzsitepi ant plauku,palauki biski kelias ar keliolika min ir isskalaaauji.. ir tipo jie kazka geero daaaro.. :mrgreen:
Nu nekokia aiskintoja is manes:)
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Velvet 2006-Lap-05 Sek, 8:48 pm

KaPuCiNe rašė:BrAngEUsiOSIOS,dailIOSIOS ir graziOSIOS forumo IsMYncES..
Patarkit man ( nusiskusti jau bandziau,aciu,nebereikia tokiu pasiulymu :wink: ) ka daryt su nuolat besivelianciais plaukais..? kosmaras.. tu jiem nieko nedaryk,jokio vejelio,nieko,ir vis tiek po pusvalandzio ar valandzikes susivelia vajeeee.. Uj kaip keikes kirpeja su mano plaukais :twisted: :mrgreen: :evil: Vakar kaip tik uzsimeciau plauku kauke,galvojau macis.. suuda.. sampunas irgi su kondicionierium... Gal sakau su kokiu muJOnEZu man juos isplaut?.. :roll:

Skaitau ir juokiuosi, vos beparašau ;DDD [macis, suda, keikes]
Šiaip plaunu kas antrą dieną su šampoono, patrumpinu galiukus kas trys ar daugiau mėnesių... Kaukių, balzamų ir viso kito nenaudoju, bet reikėtų...
Vartotojo avataras
Velvet
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Beauty 2006-Lap-06 Pir, 6:47 am

KaPuCiNe rašė:BrAngEUsiOSIOS,dailIOSIOS ir graziOSIOS forumo IsMYncES..
Patarkit man ( nusiskusti jau bandziau,aciu,nebereikia tokiu pasiulymu :wink: ) ka daryt su nuolat besivelianciais plaukais..? kosmaras.. tu jiem nieko nedaryk,jokio vejelio,nieko,ir vis tiek po pusvalandzio ar valandzikes susivelia vajeeee.. Uj kaip keikes kirpeja su mano plaukais :twisted: :mrgreen: :evil: Vakar kaip tik uzsimeciau plauku kauke,galvojau macis.. suuda.. sampunas irgi su kondicionierium... Gal sakau su kokiu muJOnEZu man juos isplaut?.. :roll:

Na,jeigu paveldejai silpnus plaukus-tai dar ne pasaulio pabaiga :D Svarbiausia yra-ishmokti su jais gyvent ir tinkamai rupintis jais :wink:
1.Rask tinkama savo plaukams shampuna;
2.Po kiekvieno plovimo naudok kondicionieriu arba balzama,kuris pashalins tau shampuno likuchius,pamaitins,padarys tavo plaukus paklusnesnius...
Noriu pastebet viena klaida,kuria daro,kiek žinau,ne viena iš musu-Niekada geriau nenaudoti tu plauku gaminiu,kurie buna 2in1,3in1(ir Velnias zhino,kiek dar ten tokiu yra :lol: ),pvz.,shampunas+kondicionierius,shampunas+balzamas ir t.t.,nes jie tik dar labiau gadina,plonina plauka ...
3.1 karta/1savaite(2sav.) daryk plauku kauke.Nepabijok pasidaryt pati kokia nors naturalia,nes kaip zhinom,jos bus daug geresnes,nes ten tikrai nebus jokiu cheminiu medzhiagu ir pan. :) ;
4.Mazhiau naudok iv.plauku laku,zhele ir pan.,kadangi dauguma ju turi nemazha kieki alkoholio,kuris tik dar labiau ishsausina plaukus (Ne,aš neverchiu ju nenaudoti...tik prashau jausti ribas=));
5.Ir pliam!,tik pabandyk tu man zhiema vaikschiot be kepures(manau zhinai,kodel) 8)
:mrgreen:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-06 Pir, 8:18 am

Kai mano plaukai buwo ilgi, irgi labai weldawosi, pasishiaushdawo... Paskui gerokai patrumpinau ir ishksikarpiau... Dabar jau wel nebetrumpi, bet tokios problemos nebeturiu ;)
dabar pagalwojau kaip gerai kad man nera jokiu problemu su plaukais (tfiu tfiu tfiu)...o juk ne plika esu :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Kapucine 2006-Lap-06 Pir, 2:25 pm

Dekui, MedeA , uz patarimus:}
Rask tinkama savo plaukams shampuna

Aciu Dievui,rodos radau,po ilgu eksperimentu aiskinantis,kas per hibridai tie mano plaukai:]

Po kiekvieno plovimo naudok kondicionieriu arba balzama,kuris pashalins tau shampuno likuchius,pamaitins,padarys tavo plaukus paklusnesnius...

Va va,sita reiks dalyka nusiciuopt:]

Niekada geriau nenaudoti tu plauku gaminiu,kurie buna 2in1,3in1

O spek ka as iki tol naudojau.. :lol: mest lauk ta rupuze :twisted:

1 karta/1savaite(2sav.) daryk plauku kauke

Reiks isbandyti,nes anksciau tokiu dalyku neprisimastydavau,nereikdavo..;]

Mazhiau naudok iv.plauku laku,zhele ir pan.

Is vis nenaudoju,feno taip pat:]

Ir pliam!,tik pabandyk tu man zhiema vaikschiot be kepure

O va cia... :roll: :oops: :lol:
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Lap-06 Pir, 3:04 pm

Aš bendžiau ilgesnius plaukus užsiaugint (iki pilno baisumo to ir betrūksta). O vat jie žalčiai paaugo, ir kad velnias juos kur, riečias žalčių galai.... visai bjauriai man su jais.... sako dar paaugink, praeis, ją b... kad taip ir būtų. nieko jiems, riečias dar labiau, nuėjau, pasikirpau tuos besiriečiančius, bet kadangi manieji augimo stabdžių neturi, auga kai velniai žino kas, vėl riečias.... nu b... ką man reik su jais daryt.... skustis plikai nežadu, ne, ne ne.....
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė siemka 2006-Lap-06 Pir, 3:10 pm

o mano garbanoti ;D tai galva issiplovusi juos su slapius su plauku putom arba su skysta zele susipurskiu kad grazesnes garbenos butu ;D
Vartotojo avataras
siemka
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lap-06 Pir, 3:12 pm

NoCtIvaGuS,nemanau,kad imanoma tai kaip nors sustabdyti ar pakeisti..Juk tai naturalus dalykas,jei plaukai tokie tai ir rieciasi.Na dar ziurint kokio jie ilgio...
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Lap-06 Pir, 3:45 pm

NoCtIvaGuS rašė:Aš bendžiau ilgesnius plaukus užsiaugint (iki pilno baisumo to ir betrūksta). O vat jie žalčiai paaugo, ir kad velnias juos kur, riečias žalčių galai.... visai bjauriai man su jais.... sako dar paaugink, praeis, ją b... kad taip ir būtų. nieko jiems, riečias dar labiau, nuėjau, pasikirpau tuos besiriečiančius, bet kadangi manieji augimo stabdžių neturi, auga kai velniai žino kas, vėl riečias.... nu b... ką man reik su jais daryt.... skustis plikai nežadu, ne, ne ne.....

mano irgi rajtosi. Nerwuoja kartajs ;( bet kai buwaw labaj ilgus uzhsiawginus, tada buwo bevejk wisishkaj tiesus (njum tik patys galiukaj bishkeli rajtesi). Jei labai nerwuoja, gali su tom zhnyplem patiesint :mrgreen: tik ciuju uzhsiknisi :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Lap-06 Pir, 4:48 pm

napadėja :mrgreen:
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė Beauty 2006-Lap-06 Pir, 7:02 pm

KaPuCiNe rašė:Dekui, MedeA , uz patarimus:}

pLashom pLashom :mrgreen: Visad malonu patart ir padeti kazhkam :D :wink:

Is vis nenaudoju,feno taip pat:]

Ir išvis...kol esame jaunos (berniukam nepriklauso 8) ...nors shiaip,skamba visai viliojanchiai :lol: ),galima pasidaryti daug iv.fainu jaunatvishku shukuosenu su iv.segtukais,gumytemis ir pan. (be iv.shukuosenu formavimo zhele,laku ir pan.)...jei visa tai padaryti labai ishradingai,atrodo tikrai super :mrgreen:

O va cia... :roll: :oops: :lol:

Pas mane irgi ta pati problema :lol: Prisipazhinsiu,jog pati paskutini karta kepure neshiojau...am,kaip chia pasakius... :lol: Kai buvau visai mazhyte mergaite :roll: :oops: labai nemegau tu kepuriu (kazhkaip labai.vaikishkai atrodydavo man visa tai).Bet db kazhaip(net nesuprantu kaip save sugebejau priversti) priverchiau nueiti i parduotuve ir tik shiaip zhvilgtelti nors 1 akim,pazhiureti,kas ten idomaus yra ... Kai "puoliau"ant 1 labiausiai patikusios :lol: ,tai jau kokias 3 dienas nesiskiriu ... :lol: :D (nemoku aš kompaktishkai ir be pavyzdzhiu iš gyvenimo rashyt :lol: :D ) :wink:
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Big_Man* 2006-Lap-06 Pir, 7:09 pm

Aš turėjau pakankamai ilgus, iki pečių plaukus. Bet tai nesitvarkiau jų, tai nekaip atrodžiau. Užkniso ir nusikirpau. Dabar jais rūpintis - minimaliai.

Atsargiau su keiksmazodziais,forume visokio amziaus zmoniu yra;] KaPuCiNe
Money makes the World go round.
Vartotojo avataras
Big_Man*
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Sveikata

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių