Maris rašė:Nenorejau vest atskiros temos.Bet ne tik merginom plaukai rupi. Va,pavyzdziui,ir man yra bedeliu. Plaukai labai pleiskanoja. Ko tik nebandziau!... Labiausiai gal padejo sampunas Nizorall, bet dabar vis tiek jau vel pleiskanoja... Tiesiog kartais net geda...Buna net taip,kad kartais pajudini galva,o ant peciu kaip apsnige...Ir,rodos,plaunu ir siaip priziuriu, bet...

KaPuCiNe rašė:BrAngEUsiOSIOS,dailIOSIOS ir graziOSIOS forumo IsMYncES..
Patarkit man ( nusiskusti jau bandziau,aciu,nebereikia tokiu pasiulymu) ka daryt su nuolat besivelianciais plaukais..? kosmaras.. tu jiem nieko nedaryk,jokio vejelio,nieko,ir vis tiek po pusvalandzio ar valandzikes susivelia vajeeee.. Uj kaip keikes kirpeja su mano plaukais
![]()
![]()
Vakar kaip tik uzsimeciau plauku kauke,galvojau macis.. suuda.. sampunas irgi su kondicionierium... Gal sakau su kokiu muJOnEZu man juos isplaut?..

KaPuCiNe rašė:BrAngEUsiOSIOS,dailIOSIOS ir graziOSIOS forumo IsMYncES..
Patarkit man ( nusiskusti jau bandziau,aciu,nebereikia tokiu pasiulymu) ka daryt su nuolat besivelianciais plaukais..? kosmaras.. tu jiem nieko nedaryk,jokio vejelio,nieko,ir vis tiek po pusvalandzio ar valandzikes susivelia vajeeee.. Uj kaip keikes kirpeja su mano plaukais
![]()
![]()
Vakar kaip tik uzsimeciau plauku kauke,galvojau macis.. suuda.. sampunas irgi su kondicionierium... Gal sakau su kokiu muJOnEZu man juos isplaut?..
Rask tinkama savo plaukams shampuna
Po kiekvieno plovimo naudok kondicionieriu arba balzama,kuris pashalins tau shampuno likuchius,pamaitins,padarys tavo plaukus paklusnesnius...
Niekada geriau nenaudoti tu plauku gaminiu,kurie buna 2in1,3in1
1 karta/1savaite(2sav.) daryk plauku kauke
Mazhiau naudok iv.plauku laku,zhele ir pan.
Ir pliam!,tik pabandyk tu man zhiema vaikschiot be kepure
NoCtIvaGuS rašė:Aš bendžiau ilgesnius plaukus užsiaugint (iki pilno baisumo to ir betrūksta). O vat jie žalčiai paaugo, ir kad velnias juos kur, riečias žalčių galai.... visai bjauriai man su jais.... sako dar paaugink, praeis, ją b... kad taip ir būtų. nieko jiems, riečias dar labiau, nuėjau, pasikirpau tuos besiriečiančius, bet kadangi manieji augimo stabdžių neturi, auga kai velniai žino kas, vėl riečias.... nu b... ką man reik su jais daryt.... skustis plikai nežadu, ne, ne ne.....
KaPuCiNe rašė:Dekui, MedeA , uz patarimus:}
Is vis nenaudoju,feno taip pat:]
O va cia...![]()
![]()

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių