Sveiki ,kaip pakabinti mergina su kuria esi truputi pazystamas (ta prasme pora kartu su ja snekejas ar matesis),drasos man uztenka tik nežinau kaip ja sudominti,ar nelikti kvailio vietoi
Jokio "kabinimo" recepto nėra. Tad tiesiog būk savimi. Jei patiksi, tai toks koks esi [kam kažkuo apsimetinėti]. Nepatiksi?.. Velniop, bus dar tų merginų.
Tai man pasakė įsiutęs, degtine, net per telefono ragelį, dvokiantis balsas, trečią valandą nakties.
Sveiki, man 16, i musu shule atsikrauste be galo grazi merga, ir kaip man ja dabar uzkalbinti? esu drovus, jinai visada vaiksto su draugemis, tai ka man dabar aptartumet daryti?
Sakyk Labas,ten kaip sekasi ir pan. Jei mergina ne tik graži,bet ir bendraujanti tai atsakys ką nors. Pasakyk,kad tu man patinki kiek stebėjau iš šono,kad atrodai draugiška ir tdl noriu su tavim pabendraut. Na nežinau,bandyk ką nors
Sweiki man 14. Man patinka viena panele is mano mokyklos bet kolkas as su ja bendravau tik internete one.lt , skype. Kaip man su ja susibendrauti mokykloje?? pvz prieiti ir ka sakyt? Kaip ja suzaveti? gal galit patart kasnors? buciau dekingas