kik 2007-Vas-14 Tre, 5:16 pm
Pirma reiktų gerai apgalvoti.
Man tai taip turėtų atrodyti:
Kaip rodo pranešimus tai kai yra: Forume/išėjęs/nematomas, info, PM, email, www, icq tai dar būtų įdėti į grupę. Ant jo paspaudi ir tada išlystų naujas langiukas toks langiukas kaip paspaudus ant ICQ ir ten pasirenki į kurią grupę tą žmogų priskirti ar į draugas, priešas, bičiulis, klasiokas/grupiokas, mano meilė ir pan., o kai pasirenki šitai prie to žmogaus pranešimo tai yra kur yra avataras vartotojo vardas tai po avataru būtų pabrėžta kokia nors kita spalva tekstas, kad tai mano draugas ar kas nors pan.
Prie meniu būtų punktas grupės arba tiesiog aprašyme jis būtų. Ten gali pamatyti visas grupes gali pasirinkti, kad visus žmones rodytu kuriuos esi priskyręs į grupę ir ten matytum kuriai grupei priskirtas tas žmogus arba gali pasirinkti kurią nors grupę ir tada tik tos grupės žmones rodytų arba tiesiog žymėti varneles ir tada taip dar atrūšiuoti.
Galima būtų padaryti blokuoti vartotojo avatarą arba viską išskyrus pranešimą tai yra rodyti tik tai, kad jis užblokuotas ir nerodyti nei avataro nei kiek jis pranešimų parašęs nei koks jo amžius lytis vartotojo vardas ir pan.
Visko galima prigalvoti...
Galima net padaryti taip, kad vienas žmogus įsideda jį į tokią ar tokią grupę ir po to kitas kurį įdėjo į grupę irgi patvirtina, kad nori tapt tos grupės narys ir po to gali jie ten tarpusavyje šnekėtis tarkim gali būti konferencija visos grupės taip kaip atskiras grupės forumas jeigu būtų šitas variantas tai jis būtų unikalus tada jis nebūtų net į one.lt panašus, nes ten gali tik atskirai rašinėtis su žmogum, o pas mus yra tam PM'ai...
P.S. Tik dabar supratau, kad forumą galima padaryti tokį unikalų, kad daug kam jis gali pasirodyti labai įdomus ir pan.
Pagarbiai KIK