Ką sakyti žmogui, norinčiam nusižudyti?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-28 Ket, 8:02 pm

NeStEa, O priezastys rimtos buvo,kaip tau dabar atrodo po to?
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Rgs-29 Pen, 4:40 pm

KaPuCiNe rašė:
Arabella rašė:bet juk praeis tam tikras laiko tarpas, ir wisi gywens kaip gywene, juoksis, werks, dziaugsis, nerimaus, bijos, bus laimingi... wiskas wyks taip pat, ir bendrai paemus pasauly net nebus pastebeta, kad kazkas dingo...

Dar vieni zodziai,kurie jei tarkim,butu pasakyti man,jau pasiruosusiai sokti nuo tilto kokio,tai skaitykim,kad jau smegeneles su sluotele i siupeliuku rinktumet 8) isiskaitykit ka rasot

cia turejau omeny, jog tju nieko nebegalesi daryt. Nebebus nej laimes, nej skausmo, nieko...
Kaip toj NL dajnoj: "nebebus, nebebus, nebebus to nerimo...jej nebebus nebebus nebebus gywenimo...."
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-29 Pen, 5:16 pm

Arabella rašė:cia turejau omeny, jog tju nieko nebegalesi daryt. Nebebus nej laimes, nej skausmo, nieko...
Kaip toj NL dajnoj: "nebebus, nebebus, nebebus to nerimo...jej nebebus nebebus nebebus gywenimo...."

Ziuriu nepagavai..
O tai kodel :?: tavo manymu zmones zudosi?
Tam ir zudosi,kad to nerimo,skausmo,kad to viso gyvenimo nebutu :idea: Vadinasi jiems buvo visko perdaug,perdaug to nerimo,perdaug galu gale to viso gyvenimo :idea:
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Rgs-29 Pen, 5:22 pm

be skausmo ir liudesio neturesi ir tos tikrosios laimes...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-29 Pen, 5:35 pm

nu tai as irgi nesizudau kai man gruzas bun, esme,kad visko buna per daug ir savizudziai tokiu budu nuo visko pabega
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Rgs-29 Pen, 7:34 pm

iš tikruju tj ne pabega, o pasitrawkia...zhudytis - lengwiawsias kelias. Zhudosi tik bajliaj. O aš ir nusizhudyt nesugebechiaw :D :D :D :D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-30 Šeš, 10:16 am

Vadinasi tau nera buvusi tokia rimta situacija ( as nekalbu apie taip,kad pvz susipykai su vaikinu ir taram param) Kazkada esu toki zmogu pavadinusi bailiu,dabar nebevadinu ju bailiais,nes kiekvienam zmogui skirtingos nelaimes uzklumpa, vieni geba panesti ta savo kryziu patys,kitiems reikia pagalbos,o kitiems niekas nebepadeda ypac jei nera noro. Situaciju buna ivairiu, negaliu smerkti zmogaus,kad jis pasidave,nes nezinau,kaip elgciausi jo situacijoj ir kas,kokie rupesciai ir mintys pynesi tada to zmogaus galvoje. Ta situacija,kuria mes matom,kad pvz vaikina mergina paliko ir jis jau nori zudytis ir mes ji is kart vadinom silpnu,tai dar ne viskas. O jus pagalvokit,kiek daug jus dar nezinot, stebedami viska is salies,kiek jausmu,kiek minciu,kiek bemiegiu naktu jus nepatyret,kiek nematet ivairiu su tuo susijusiu ivykiu! Nezinot,kas dejosi to zmogaus galvoje,tad nesmerkit. Patikekit, visi is isores matomi dalykai, skausmingi ivykiai ir pan yra 0 ,palyginant su minciu painiava,prisiminimais ir tt galvoje.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė ~Tainted Soul~ 2006-Rgs-30 Šeš, 3:36 pm

Būtent, atrodo viena, gali kalbėti ne visai ką kita, bet kas galvoje dedasi....Pati sėdžiu sėdžiu kokiam chat'e pabendrauji, prikolini nebesveikai, bet tarkim tuo pačiu metu pradedu rašyti dienoraštį čia.. ir ką? pradedu kapstytis po mintis, savo būsena ir viskas dingsta, tarsi sunkūs švininiai debesys aptraukią tą saulę švietusią prieš tai... bet jie dingsta... man net įdomu ką ištvėrė žmonės, jog prisivertė atimti sau gyvybę... atrodo lengviausia išeitis, (bailys) bet pakleti prieš save ranką dar ne tiek drąsos prireikia... žinoma aš neskatinu būkit drąsuoliai ir žudykitės, bet tikrai nesmerkiu kurie pasitraukia... nors tai sukelia skausmą artimiesiems... gal jie dar ne tiek kentėjo... dėl jų... plati tema, daugybė neišsakytų žodžių, variantų, galimybių :>
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė NeStEa 2006-Spa-02 Pir, 10:55 am

KaPuCiNe rašė:NeStEa, O priezastys rimtos buvo,kaip tau dabar atrodo po to?

[rainbow]Jo....[/rainbow] :oops: Tai buvo del to,be
ko aš negaliu gyventi... Jo nebūtų-manęs nebūtų!
:P Taigi,kartu buvom "ant ribos"..... :cry:
Aš jaučiuosi lyg paukštis
Laisvas virš debesu
Kai gera skrajoju
Kai bloga krentu .

[rainbow]_____________________________________________________________[/rainbow]
Vartotojo avataras
NeStEa
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-02 Pir, 2:40 pm

na mataw, CaPuCine, manes nesuprataj...buwo ir man tokioo bemiegiu naktu ir siawbingu minchiu, bet tj...
ir pazhistu kelis žmones tokius, o wjenas iš ju jaw wos wos nedingo iš shio pasawlio... ir dabar masto panashiaj taip, kaip aš parashiaw...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Kapucine 2006-Spa-02 Pir, 2:50 pm

gali buti.
Yra vienas geras posakis,kad ir susijes su Dievu.
" Kiekvienam Dievas duoda toki kryziu,koki jis gali panesti. "
Gal ir gerai butu gyventi juo vadovaujantis,zinoma,su protu,taciau vel sakau,pasitraukusiuju nesmerkiu,tai ju pasirinkimas.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-03 Ant, 7:17 am

as ir ju tikrai nesmerkiu, man tokiu zmoniu labai gaila, nes jei jau ne tik kalba apie sawizudybe, bet ir ja iwykdo - reiskia, kad gywenimas jam buwo labai nebemielas...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Rege 2006-Spa-06 Pen, 10:36 pm

sakyti: kencianciam dangus, o savizudziai ejna y pragara....
Vartotojo avataras
Rege
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė GothWorld 2006-Spa-07 Šeš, 12:50 pm

jei jau zmogus zudosi... nu gal jis nori suzinoti, kas kitam pasaulyje. reikia dasikankint . nu mane isveda is proto belekaz nu tai spardau lamngus ir baikta as dar gyva. nu tai tokiam zmogui savo sielvarta reiktu islieti arba knygose (rasyyti knygas) arba ..... uzsiimti kokiu nors graziu ir jam maloniu dalyku. jei sako kad nusizudys po tiek irmtiek laiko, reikia kuo greiciau jam duoti gera uzsiemima. nu va prirasiau tikuiuosi suprasite.
Sedi ant juodo kalno mano Smekla pilna nuodemiu. Svajoja tapti tikru zmogum....

Klausia velnio - kaip tapt zmogum? Velnias atsako- Reik buti angelu...
Vartotojo avataras
GothWorld
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Re: Ka sakyti zmogui, norinciam nusizudyti?

Standartinė emilisdjxxx 2008-Sau-26 Šeš, 12:14 am

Jus nieko nesuprantat, zmogus norintis nusizudyti dazniausiai pasisako savo ketinimus. Taip jis ne demesio nori o pagalbos, o snekedami kad jis nori demesio jus tik sustiprinate jo nora nusizudyti.! As kalbu is savo patirties ir puikiai suprantu ko jis nori.
emilisdjxxx
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 0 svečių