Ką sakyti žmogui, norinčiam nusižudyti?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė rasyte02 2006-Rgp-09 Tre, 7:11 pm

Tokiu atveju, kai zmogus mano, kad tai vienintele iseitis, jokie zodziai nebepades. dazniausiai, tie kurie nusizudo, apie tai nesneka, o tiesiog savo padaro. Jei toks zmogus yra artimas, tai geriau skirti visa save ir visa savo laika jam.Kazkokie itikinejimas, priminimai, kad yra jam brangiu zmoniu, dar labiau ji erzins. Kalbu taip, nes deja neisvengiau to, kad draugu rate yra ir nusizudziusiu...Nei vieno nepateisinu, nes nera jau tokios beviltiskos padeties, kad nebutu imanoma rasti iseiti.. O tie, kurie rekia visam pasauliui, kad jis nusizudys, dazniausiai to nepadaro...o jei ir padaro, tai tik kiti lengviau atsikvepia...gal ziauriai tai nuskambejo, bet yra kaip yra..
Vartotojo avataras
rasyte02
Įsivažiuojanti(-s)
Įsivažiuojanti(-s)

Standartinė Kapucine 2006-Rgp-09 Tre, 7:16 pm

rasyte02 rašė:Tokiu atveju, kai zmogus mano, kad tai vienintele iseitis, jokie zodziai nebepades. dazniausiai, tie kurie nusizudo, apie tai nesneka, o tiesiog savo padaro. Jei toks zmogus yra artimas, tai geriau skirti visa save ir visa savo laika jam.Kazkokie itikinejimas, priminimai, kad yra jam brangiu zmoniu, dar labiau ji erzins. Kalbu taip, nes deja neisvengiau to, kad draugu rate yra ir nusizudziusiu...Nei vieno nepateisinu, nes nera jau tokios beviltiskos padeties, kad nebutu imanoma rasti iseiti.. O tie, kurie rekia visam pasauliui, kad jis nusizudys, dazniausiai to nepadaro...o jei ir padaro, tai tik kiti lengviau atsikvepia...gal ziauriai tai nuskambejo, bet yra kaip yra..
lygiai tokia pati ir mano nuomone,nes is tikro,dazniausiai jei zmogui labai sunku (na,bent jau jam taip atrodo) jis viska pats apsvarstys ir niekam nesakes nusizudys,o ne skelbsis visam pasauliui.taip daro tik tie,kurie nori pagalbos,kurie jos tikisi,tikisi kad kazkas jiem suteiks stiprybes,pades atsistoti ant koju.. tuo tarpu tie,kurie skelbiasi visiem ir ilgaaai ir nuobodziai "bando" nusizudyti,irgi tiesiog bando atkreipt i save demesi,tik per daug isijaucia. tokius as tiesiog palikciau likimo valioj,tegu elgiasi kaip ismano ir lai nebegasdina juos mylinciu zmoniu ir ju nebekvailina. tokius tai pati zudyciau 8)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė <Darkness> 2006-Rgp-09 Tre, 9:56 pm

Kokios žiaurios jūsų mintys. :)
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė Kapucine 2006-Rgp-09 Tre, 9:58 pm

<Darkness> rašė:Kokios žiaurios jūsų mintys. :)

ir is ko as sita girdziu.. :D
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė kristė. 2006-Rgp-10 Ket, 10:33 am

nu jei nori zudytis, tai tegul zudosi :roll: Na ka padaryti jei gyvent zmogui atsibodo arba nera tam reikalo :roll: juk buna yvairiu atveju kada zmogus nusizudo :roll: cia jau priklauso nuo juo savijautos ir palinkiniu
Vartotojo avataras
kristė.
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Wysayp~Nesweyka 2006-Rgs-11 Pir, 4:04 pm

nezinau,bet man kazkodel atrodo,kad tas,kas kalba ,kad nusizudys,taip nepadarys... Todel sakanciam,kad noriu zudytis ar panasiai, pasiulyciau taip ir padaryti 8) Manau,tada sulaukciau priesingos reakcijos: sakytu,eik tu beprote,ka cia nusisneki... :roll: :mrgreen:
Mąstau apie tai, kaip viskas buvo prarasta.
Vartotojo avataras
Wysayp~Nesweyka
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Ragana Be Batu 2006-Rgs-11 Pir, 4:25 pm

Turejau drauge :) visiem pasakodavo, kad zudysis, rodos noredavo, kad kasnors pradetu ja nuo to atkalbinet, guost ar tai eit gelbet :) tai vat, po siai dienai gyva :)
Vartotojo avataras
Ragana Be Batu
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė under_the_sun 2006-Rgs-11 Pir, 9:05 pm

Tie, kas kalba garsiai, netrokšta to taip labai. Įtaiga sau - puikus dalykas tikslui pasiekti. Sakai, kad nusižudysi, palaipsniu patiki, protas pripranta prie tokios minties ir atsiranda jėgų tai padaryti.
Tie, kurie su rimta priežastim to nori, dažniausiai nieko nesako.
Jeigu man pasakytų "Noriu nusižudyti", paklausčiau, kokie argumentai. Gal tikrai taip yra geriau.
Parašo nėra.
Vartotojo avataras
under_the_sun
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Rgs-27 Tre, 4:23 pm

under_the_sun rašė:Tie, kas kalba garsiai, netrokšta to taip labai. Įtaiga sau - puikus dalykas tikslui pasiekti. Sakai, kad nusižudysi, palaipsniu patiki, protas pripranta prie tokios minties ir atsiranda jėgų tai padaryti.
Tie, kurie su rimta priežastim to nori, dažniausiai nieko nesako.
Jeigu man pasakytų "Noriu nusižudyti", paklausčiau, kokie argumentai. Gal tikrai taip yra geriau.

Ziauriai, nerealiai gerai pasakyta. WISISKAI PRITARIU.
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Velvet 2006-Rgs-27 Tre, 5:11 pm

Pasakyčiau, kad "likus vos kelioms tūkstantosioms sekundės iki mirties tu apsigalvosi ir taip norėsi gyventi toliau, bet bus per vėlu. Jei nori šok nuo tilto, karkis, pasipjauk ar ką kita padaryk, tau neskaudės taip labai kaip tavo draugams, tetoms, puseserėms, tėčiui ir mamai. Tau jau niekas neberūpės, o mama vis lauks prie lango tavęs kol tu gryši iš mokyklos, bet kai prisimins jog tu guli motulėje žemėlėje ir pravirks tavęs tikrai nesugrąžins savo ašaromis. Tu nenori gyventi, o tavo artimieji ir aš norime kad tu gyventum ir toliau šypsotumeisi"
Vartotojo avataras
Velvet
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-27 Tre, 7:39 pm

JuodA_RozE, po tokiu tavo zodziu as tikrai apsispresciau ar zudytis man ar ne,ir pries issiteksdama i asfalta dar ir tau i snuki uzvosciau 8) j.k

Mane maziausiai veikia tokie "ai oj kaip kitiems bus skaudu,juk kitiems bus ar yra blogiau nei tau,tau viskas [praeis,tai tik smulkme,kitiems blogiau, pagalvok apie kitus .." ... Nejau taip sunku suprasti,kad ne del kitu gyveni,ne del to nusprendei zudytis! Tokie zodziai tik pasislykstejima kelia,parodo,kad tu,esi visiska siuksle ir nereikalingas,kad tik,ne duok dieve,nesuteiktum kitiems skausmo,o kad tau dabar blogai,kad tau reikia pagalbos,tai visiem dzin..
Pfi,net sleikstuli kelia..
Pagalvok apie kitus!.. pfee Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Rgs-27 Tre, 10:17 pm

Ragana Be Batu rašė:Turejau drauge :) visiem pasakodavo, kad zudysis, rodos noredavo, kad kasnors pradetu ja nuo to atkalbinet, guost ar tai eit gelbet :) tai vat, po siai dienai gyva :)

nematau, ko chia taip jau shypsotis.
aishku, galbut nereikia visada kelti panika, kai kazhkas psako, jog nori nusizhudyt, ir ketina tai padaryt, bet nereikia to niekinti. taip, veikiausiai tas zhmogus nesugebes nusizhudyti, bet kodel niekas niekada nepagalvoja, akd galbut jam reikia demesio, bet ne tokio, kad "va, aš noriu buti demesio centre, o jei jus i mane nekreipiat demesio, tai aš nusizhudysiu", bet tieisog tam zhmogui reikia pasijusti kazhkam reikalingu, reikalingu draugams, kuriems jis skundzhiasi savo sunkumais.. galbut jam reikia pagalbos, todel jis garsiai skelbia apie nora nusizhudyti, ir viduje trokshta, jog atsirastu, kas nors, kas neliktu abejingas jo skausmui, ir padetu, bent jau suprastu, ar tiesiog butu kahzkam svarbus.
shiaip neabejoju jog didele dalis zhmoniu, galvojanchiu apie savizhudybe, ir tai skelbianchiu kitiems, butent to labiausiai ir nori, suvokti, kad bent kazhkam yra reikalingi, nera bereikshmiai, kuriu dingimas nerupetu visishkai niekam.
ir kam chia niekinti juos? shlykshtus jus žmones. vietoj supratimo, geriau apspjausit.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Rgs-28 Ket, 12:29 pm

nu niekinti tj tikrj tokiu zmoniu nereikia, nes tikrai LABAI DAUG yra tokiu, kurie buwo jau apie tai bent pagalvoje... siaip man patiko JuodA_RozE mintis, t.y. pirmas sakinys, kad "likus vos kelioms tūkstantosioms sekundės iki mirties tu apsigalvosi ir taip norėsi gyventi toliau, bet bus per vėlu"... siaip as dar pasakyciau tam norinciam nusizudyti, kad zudytis nera prasmes, nes jau NIEKADA tikraj nepadarysi to, apie ka svajojai, ka ketinaj daryti... kiekvienas juk turim svajoniu ir noru, ir tada jau tikraj jie nebeissipildys...o wisi kiti - draugai, seima, gimines - tikrai labai kentes, bet juk praeis tam tikras laiko tarpas, ir wisi gywens kaip gywene, juoksis, werks, dziaugsis, nerimaus, bijos, bus laimingi... wiskas wyks taip pat, ir bendrai paemus pasauly net nebus pastebeta, kad kazkas dingo...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-28 Ket, 7:41 pm

Arabella rašė:bet juk praeis tam tikras laiko tarpas, ir wisi gywens kaip gywene, juoksis, werks, dziaugsis, nerimaus, bijos, bus laimingi... wiskas wyks taip pat, ir bendrai paemus pasauly net nebus pastebeta, kad kazkas dingo...

Dar vieni zodziai,kurie jei tarkim,butu pasakyti man,jau pasiruosusiai sokti nuo tilto kokio,tai skaitykim,kad jau smegeneles su sluotele i siupeliuku rinktumet 8) isiskaitykit ka rasot
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė NeStEa 2006-Rgs-28 Ket, 7:59 pm

Am... Nu...Buvo ir man toks atvejis karta... Jau ketinau,bet isgelbejo... :oops: Aj,tiek to...

Nerasyk viso teksto vaivorykstes spalvom,sunku skaityti.KaPuCiNe
Aš jaučiuosi lyg paukštis
Laisvas virš debesu
Kai gera skrajoju
Kai bloga krentu .

[rainbow]_____________________________________________________________[/rainbow]
Vartotojo avataras
NeStEa
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių