lygiai tokia pati ir mano nuomone,nes is tikro,dazniausiai jei zmogui labai sunku (na,bent jau jam taip atrodo) jis viska pats apsvarstys ir niekam nesakes nusizudys,o ne skelbsis visam pasauliui.taip daro tik tie,kurie nori pagalbos,kurie jos tikisi,tikisi kad kazkas jiem suteiks stiprybes,pades atsistoti ant koju.. tuo tarpu tie,kurie skelbiasi visiem ir ilgaaai ir nuobodziai "bando" nusizudyti,irgi tiesiog bando atkreipt i save demesi,tik per daug isijaucia. tokius as tiesiog palikciau likimo valioj,tegu elgiasi kaip ismano ir lai nebegasdina juos mylinciu zmoniu ir ju nebekvailina. tokius tai pati zudyciaurasyte02 rašė:Tokiu atveju, kai zmogus mano, kad tai vienintele iseitis, jokie zodziai nebepades. dazniausiai, tie kurie nusizudo, apie tai nesneka, o tiesiog savo padaro. Jei toks zmogus yra artimas, tai geriau skirti visa save ir visa savo laika jam.Kazkokie itikinejimas, priminimai, kad yra jam brangiu zmoniu, dar labiau ji erzins. Kalbu taip, nes deja neisvengiau to, kad draugu rate yra ir nusizudziusiu...Nei vieno nepateisinu, nes nera jau tokios beviltiskos padeties, kad nebutu imanoma rasti iseiti.. O tie, kurie rekia visam pasauliui, kad jis nusizudys, dazniausiai to nepadaro...o jei ir padaro, tai tik kiti lengviau atsikvepia...gal ziauriai tai nuskambejo, bet yra kaip yra..

under_the_sun rašė:Tie, kas kalba garsiai, netrokšta to taip labai. Įtaiga sau - puikus dalykas tikslui pasiekti. Sakai, kad nusižudysi, palaipsniu patiki, protas pripranta prie tokios minties ir atsiranda jėgų tai padaryti.
Tie, kurie su rimta priežastim to nori, dažniausiai nieko nesako.
Jeigu man pasakytų "Noriu nusižudyti", paklausčiau, kokie argumentai. Gal tikrai taip yra geriau.

Ragana Be Batu rašė:Turejau draugevisiem pasakodavo, kad zudysis, rodos noredavo, kad kasnors pradetu ja nuo to atkalbinet, guost ar tai eit gelbet
tai vat, po siai dienai gyva

Arabella rašė:bet juk praeis tam tikras laiko tarpas, ir wisi gywens kaip gywene, juoksis, werks, dziaugsis, nerimaus, bijos, bus laimingi... wiskas wyks taip pat, ir bendrai paemus pasauly net nebus pastebeta, kad kazkas dingo...

Grįžti į Diskusijos apie viską
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių