lotynu kalba aplamai grazhi.. man visos senosios kalbos grazhios..
mano nickas tai ka aš žinau.. net neisivaizduoju kaip chia jis atejo i galva.. nu shiaip dazhniausiai vadinuos niikkerR, chia vardas mano, kuri atradau priesh kazhkur 5 metus.. dar kazhkaip neseniai radau grupe su ishgalvota kalba, bet kazhkodel aš visus zhodzhius suprantu, o mano tas vardas dar labai panashia rashysena nei tie zhodzhiai rashomas... idomiai ishejo chia su tuo nicku.. shiaip pirma karta kai reginaus chia, reginaus niikkerR, bet kadangi neaktyvavo manes, maniau, kad klaida kokia ar ka, tai iš naujo prisireginau.. kitu nicku.. M?lynasV?jas tai nezhinau.. gal del to, kad megstu M?lyna spalva, ir labai gerai sutariu su V?ju.. ne?inau.. toks indenishkas vardas

bet man patibnka indenishki vardai su gamta susieti.. o ir shiaip, mane V?jas kazhkada pavadino kaip savo mokine, kuri atsigauna Lietuje ir priesh M?nuli, kas tieisog man atrodo M?lynai, tamsiai, M?lynai, tai pavadino M?lynuV?ju.. nu tai nezhinau, priemiau kaip dovana, kuri man kahzkaip labai atrodo neatsiejama su mano Sparnais.