Ka pasirinktum:gimti ar ne?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė wraith 2007-Kov-04 Sek, 12:31 pm

Gerai cia kazkas sake, kad uzvire diskusija :) Gimti ar ne? Niekad nekilo toks klausimas todel ir nesvarstau, gyvenu, jauciu, liudziu, juokiuos, pykstu, dziaugiuosi, kai yra kuo :roll: o negimti tai gal nenoreciau, nors kiek pagyventi reikia, juk viska norisi isbandyti, ir dar gal siek tiek nezinomybe baugina
Kančios beprasmiškumas, o ne kančia - štai tas prakeikimas, kuris iki šiol tvyrojo virš žmonijos... Bet kokia atsitiktinė prasmė yra geriau už visišką beprasmybę.
Vartotojo avataras
wraith
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė Kodelciuke 2007-Kov-04 Sek, 12:49 pm

Taigi fainei gywenti yra... O:) O:) O:) \:D/ \:D/ \:D/ :love: :love:
Nors kad ir daug kas sima gywenime liudna tai neiswengiama....
Vartotojo avataras
Kodelciuke
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Kov-04 Sek, 2:24 pm

Kodelciuke rašė:Taigi fainei gywenti yra... O:) O:) O:) \:D/ \:D/ \:D/ :love: :love:
Nors kad ir daug kas sima gywenime liudna tai neiswengiama....

paskaičius tokius pranešimus ir beišeina išspausti tą kvailą šypseną..
Būtum padaras kaip padaras, nieko nedaryčiau. O dabar? Štai ir turėk savo, kęsk nakties šaltį ir aklą tamsą, pasprink savo pykčiu ir ciniškumu, neapykanta viskam! Gimei kaip visi, o tapai nenormalus. Negali būti pilkos avinų bandos dalimi tai ir vaikščiok čia kaip žydas, bedievi padare, pro prakeiktas šio miesto purvinas gatves, lyg prakeiktais vokiečių klestėjimo laikais! Ir atsimink, niekas nėra tikra, realybė - šiandiena, o ateitis - iliuzija. O dabar dink! Amen!
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė dead_nirwana 2007-Kov-04 Sek, 10:32 pm

Negimti.

Noriu pamatyti kitą pasaulį, kitas duris, o tada lyginti abu pasaulius.
O ne tuos atsibodusius ir užgauliojančius žmonių snukius.
Vartotojo avataras
dead_nirwana
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė bytute 2007-Kov-07 Tre, 8:23 pm

Ne zmogaus valioje gimti ar negimti.. O sitas topicas isvis suicidiskai beprasmiskas..
Vartotojo avataras
bytute
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė devyni 2007-Kov-08 Ket, 10:25 am

bytute rašė:Ne zmogaus valioje gimti ar negimti.. O sitas topicas isvis suicidiskai beprasmiskas..

Fak. Kaip durnai skamba tas "suicidiškai beprasmiškas". Dar durniau, jei terminą sulietuvintume. Brrr.
Vartotojo avataras
devyni
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Fazis 2007-Kov-08 Ket, 7:21 pm

žmones traukia skausmas, todėl, kurdamas savo darbą, turi iškęsti visus jausmus, turi jausti savotišką agoniją, tada visus pakerės tavo darbai, ne veltui krikščionybėje atsirado ir kryžius - skausmo ir pasiaukojimo ženklas.

Zmones toli grazu netraukia skausmas (nors yra ir tokiu(kazkas ten su sado..nesidomiu) .. nemanau, kad guledama siltame patale svajoji, kaip tu rytoj kentesi dar viena diena, o po to dar viena.. kad butum laiminga, ir nemanau kad tavo draugai su tavim nuolat noretu matytis.. jei tavyje matytu vien liudinancia nuotaika.. o krikscionybe.. tei vapsie atskira tema. Ne kiekvienas karas uzmuse tiek zmoniu kiek krikscionybe.
Reikia atsisakyti blogo skonio- geisti sutikti su daugelio nuomone.
Vartotojo avataras
Fazis
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Kov-09 Pen, 11:41 am

Fazi, žmones traukia skausmas, aišku, nebūtina to suprasti visiškai tiesiogiai. Tiesiog jiems įdomu tai, ko jie patys nesupranta, ko patys neturi ar bijo turėti. Skausmas vienas iš tų dalykų, be to, jis siejasi ne tik su sadizmu ar mazochizmu. Tu teisus, apie tai aš nesvajoju, aš svajoju apie taiką pasaulyje, apie ligonių išgyjimą ir panašius marazmus, bet, deja, realybė nevisada atsižvelgia į tai, apie ką svajoju gulėdama šiltame patale. Nebepamenu, kas sakė, bet mintis gera: minkštame krėsle ir mintys minkštos. Be to, kartais prieštarauji pats sau, nes tavo parašas atspindi atsiskyrimą nuo bandos, o tai gali suteikti skausmo
Ir krikščionybė, jos vedini žmonės užmušė daug žmonių, bet nuo to šis tikėjimas neišnyko ir neatrodo, kad greitai tai gali įvykti.
Būtum padaras kaip padaras, nieko nedaryčiau. O dabar? Štai ir turėk savo, kęsk nakties šaltį ir aklą tamsą, pasprink savo pykčiu ir ciniškumu, neapykanta viskam! Gimei kaip visi, o tapai nenormalus. Negali būti pilkos avinų bandos dalimi tai ir vaikščiok čia kaip žydas, bedievi padare, pro prakeiktas šio miesto purvinas gatves, lyg prakeiktais vokiečių klestėjimo laikais! Ir atsimink, niekas nėra tikra, realybė - šiandiena, o ateitis - iliuzija. O dabar dink! Amen!
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Birutė 2007-Kov-09 Pen, 1:11 pm

tai kam gimti jeigu numirsi?
Pas sena bobute i vienkiemi tyku
Isiverze pulkas ginkluotu banditu.
Sulauzytos rankos ir issuktos kojos -
Sena karatiste gerai pakovojo!
Vartotojo avataras
Birutė
Labiausiai nusišnekanti forumietė

Standartinė MėlynasVėjas 2007-Kov-09 Pen, 11:35 pm

man atrodo jau buvau pasirinkus gimti. todėl ir gimiau. šiaip buvau kažkur ten, kitur. dabar galbūt kartais atrodo, adk klaidą padariau, nors vis tiek, nemanau, jog gyvenu beprasmiškai.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Kov-10 Šeš, 12:38 pm

man atrodo, tau spyrė į sėdimąją ir pasakė: varyk iš čia.. Ir tu gimei.
Aišku negyveni beprasmiškai, bet mirsi tai tikrai be prasmės.
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Fazis 2007-Kov-10 Šeš, 8:52 pm

Hmm.. priestaravimo sau as kazkaip neradau. Niekas nesigincija, kad norint nuversti kalnus - tenka iskesti sunkumus ir kartais net agonija. Taciau, mano nuomone, vykdant tai, reikia buti susitelkus i tiksla.. o ne verksnoti del sunkumu.
Reikia atsisakyti blogo skonio- geisti sutikti su daugelio nuomone.
Vartotojo avataras
Fazis
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Cile 2007-Kov-10 Šeš, 9:03 pm

Gimti. Kad ir koks tas gyvenimas bebutu... Tuo labiau kai nezinai koks jis bus. Jei va zinotum, kad jis bus vien kacios, pazeminimai ar kitokie blogiai (ir nieko negaletum pakeisti), tai tada gal ir ne.. BEt dabar kai nezinotum, tai zinoma.. Kad gimti :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Cile
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė MėlynasVėjas 2007-Kov-10 Šeš, 11:29 pm

Kind_of_Animal rašė:man atrodo, tau spyrė į sėdimąją ir pasakė: varyk iš čia.. Ir tu gimei.
Aišku negyveni beprasmiškai, bet mirsi tai tikrai be prasmės.

jo, gali būti, kad ir privertė gimti. nenustebčiau jei taip ir būtų.
iš kur tu žinai,a dk mirsiu be prasmės? o gal ganėtinai prasmingai? niekas nežino kaip aš dvėsiu.
o ir šiaip, nelaikau mirties beprasmišku dalyku.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Kov-11 Sek, 1:31 pm

tikėjausi tokio tavo klausimo, Mėlynas Vėjau. Na, jau vien tavo žodis "dvėsiu" neatrodo labai prasmingas. O apskritai tai mirtis neturi prasmės, nes pačios mirties kaip ir nėra. Kažkoks įžymus žmogus yra pasakęs: "mirtis - pats beprasmiškiausias dalykas, kuris mums nutiks". Ir tikrai netikiu, kad jei mirsi kovodama dėl tėvynės ar pan. tai jau mirsi prasmingai, ne, prasmingai galima tik gyventi, bet nemirti
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Yahoo [Bot] ir 0 svečių