Ka pasirinktum:gimti ar ne?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Vas-25 Sek, 1:04 pm

Fazis rašė:Hmm.. man teij keistai atrodo tiek pesimistiniu (arba kaip jie teigia realistiniu) nuotaiku.. Blin.. negi nepabosta vien tik keiksnoti pasauli... istorijoje buvo dar ne tokiu laiku..va..gimei kokiu nurs luomu..ir chrana..tavo likimas nusprestas.. Dabar gali pats susikurti savo ateiti..gyventi kur nori.. daryti ka nori..ir sakyti ka nori..bet visvien.. tobulybes ieskotojiem dabartis visad menka. (cia siaip.. mano pamastymas)

O tau ar nepabosta vien kvailai šypsotis tave žudančiam pasauliui? Ar tiesiog lygybės vardan žudai ir jį?
Anksčiau buvo luomai, nulemiantys ateitį, dabar yra pinigai, nulemiantys žmogiškumą
Jei dabartis nebus menka, nebebus priežasties gyventi toliau, svajoti.
Būtum padaras kaip padaras, nieko nedaryčiau. O dabar? Štai ir turėk savo, kęsk nakties šaltį ir aklą tamsą, pasprink savo pykčiu ir ciniškumu, neapykanta viskam! Gimei kaip visi, o tapai nenormalus. Negali būti pilkos avinų bandos dalimi tai ir vaikščiok čia kaip žydas, bedievi padare, pro prakeiktas šio miesto purvinas gatves, lyg prakeiktais vokiečių klestėjimo laikais! Ir atsimink, niekas nėra tikra, realybė - šiandiena, o ateitis - iliuzija. O dabar dink! Amen!
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Vas-25 Sek, 4:51 pm

Kind_of_Animal, pwz mane pasaulis nezudo. Man jis ne prieshas, o drawgas. O nuo pinigu net ir siais laikais ne wiskas priklauso. Yra DAUGYBE zmoniu, kurjems yra daug svarbiau zmonigishkumas, mejle, drawgyste negu pinigai.

Tiesiog Fazis pasake sawo nuomone, ir as jai visiskai pritariu ;DD
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2007-Vas-25 Sek, 5:53 pm

Fazis rašė:Hmm.. man teij keistai atrodo tiek pesimistiniu (arba kaip jie teigia realistiniu) nuotaiku.. Blin..

o man visai ne... :roll:
Fazis rašė: negi nepabosta vien tik keiksnoti pasauli...

mmm... ne, tikrai nepabosta :mrgreen:
Fazis rašė:istorijoje buvo dar ne tokiu laiku..va..gimei kokiu nurs luomu..ir chrana..tavo likimas nusprestas..

buvo, ir ką dabar daryt mums dėl tų nelaimingų dūšelių? pamnklą kokį pastatyti?
Fazis rašė:Dabar gali pats susikurti savo ateiti..

o tada tikrai negalėjai pats savo gyvemnimo ir ateities kurti? pagalvok logiškai.. negi tada prie tavęs nuolatos stovėjo tavo šeimininkas ir be jo leidimo šikt negalėjai?
Fazis rašė:gyventi kur nori..

pinigų turi? jei turi tada gyvenk kur nori...
Fazis rašė:daryti ka nori..

na, man žudyti betką ir dabar niekas neleidžia... mes dabar esame suvaržyti labiau negu buvo tavo luomininkai...
Fazis rašė:ir sakyti ka nori..

jei daug kalbėsi, lauk galvojančio kalakuto likimo.... 8)
Fazis rašė:bet visvien.. tobulybes ieskotojiem dabartis visad menka.

žmogui visad visko bus maža...
Fazis rašė:(cia siaip.. mano pamastymas)

o čia šiaip mano atsakymas.
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Vas-25 Sek, 7:21 pm

Arabella, tai vat ta daugybė žmonių, apie kurią kalbi, ir yra, Fazio žodžiais tariant, pesimistai ir idealistai, kuriems dabartis yra menka.

O žodžiai "tai tik mano nuomonė" mane apskritai nervina, nes, atrodo, kad žmogus taip susikuria apie save skydą, kuris neleidžia užginčyti jo žodžių. Nė velnio! čia susirinkome diskutuoti o nepalikinėti beprasmių pranešimų
Būtum padaras kaip padaras, nieko nedaryčiau. O dabar? Štai ir turėk savo, kęsk nakties šaltį ir aklą tamsą, pasprink savo pykčiu ir ciniškumu, neapykanta viskam! Gimei kaip visi, o tapai nenormalus. Negali būti pilkos avinų bandos dalimi tai ir vaikščiok čia kaip žydas, bedievi padare, pro prakeiktas šio miesto purvinas gatves, lyg prakeiktais vokiečių klestėjimo laikais! Ir atsimink, niekas nėra tikra, realybė - šiandiena, o ateitis - iliuzija. O dabar dink! Amen!
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Cherry 2007-Vas-26 Pir, 4:43 pm

Man rodos tu truputi nusisneki, Kind_of_Animal, nes manes ir pasaulis nezudo, man patinka gyventi ir nesu jokia as idealiste, siaip normalus zmogus, tiesiog nesistengiu visur pamatyti vien tik bloga.
Vartotojo avataras
Cherry
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė devyni 2007-Vas-26 Pir, 10:06 pm

Fazis rašė:daryti ka nori..

NoCtIvaGuS rašė:na, man žudyti betką ir dabar niekas neleidžia... mes dabar esame suvaržyti labiau negu buvo tavo luomininkai...

Jei leistų žudyti, turbūt nudobtum kokį drugelį, ane? 8)
Vartotojo avataras
devyni
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Vas-28 Tre, 4:29 pm

Cherry, kodėl esi tikra, kad jis tavęs jau nenužudė?
( čia, suprask, retorinis klausimas)
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Cherry 2007-Vas-28 Tre, 5:08 pm

Pirma as esu savimi, netenka apsimetineti, myliu save tokia kokia esu ir nesistengiu prisitaikyti prie aplinkiniu,kartais ziauri aplinka, manes neveikia, net nezinau kaip pasakyti, as esu dar as, tikriausiai, kad jis mane nuzudytu turetu labai suzlugdyti, bet manau, tai butu nelabai lengva.
Kind_of_Animal o ka tave jis jau nuzude?
Vartotojo avataras
Cherry
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Vas-28 Tre, 8:05 pm

Cherry, juokingai skamba tavo žodžiai, aišku, lygiai taip pat tau juokingai skamba manieji žodžiai.
Ne, manęs gyvenimas nenužudė. Sakydama, jog jis žudo, mintyse turėjau ne visai tai, ką supratai tu. Gyvenimas, žudydamas, nebūtinai turi sužlugdyti. Sunaikinti sielą galima ir atvirkščiai - duodant kūnui viską.
O kad esi savimi - šaunuolė
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Cherry 2007-Kov-02 Pen, 5:17 pm

Na manau, nelabai imanoma duoti viska kunui :D vistiek ko nors truks ir visada bus ko siekti :D
Vartotojo avataras
Cherry
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Kov-03 Šeš, 10:17 am

Cherry rašė: tiesiog nesistengiu visur pamatyti vien tik bloga.

Wat, as irgi. Tikrai galeciau laisvai visur izvelgti blogus dalykus, taciau stengiuosi ju nepastebeti bei visur pamatyti geraja puse ;) O zinot, kodel? Nes taip gyventi daug smagiau :)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Cherry 2007-Kov-03 Šeš, 6:18 pm

Arabella rašė:
Cherry rašė: tiesiog nesistengiu visur pamatyti vien tik bloga.

Wat, as irgi. Tikrai galeciau laisvai visur izvelgti blogus dalykus, taciau stengiuosi ju nepastebeti bei visur pamatyti geraja puse ;) O zinot, kodel? Nes taip gyventi daug smagiau :)

vat butent pritariu :D manau, jei matysi visur bloga cia jau pats kaltas esi zmogus, tada ir gyvenimas nemielas :D
Vartotojo avataras
Cherry
Senbuvis(-ė)
Senbuvis(-ė)

Standartinė Fazis 2007-Kov-03 Šeš, 8:27 pm

Ojeee :) ..kad uzvire diskusija... Bet pvz i NoCtIvaGuS komentara net neturiu noro atsakyti..bo kvailesnio komentaro nesu skaites. Keik pasauly - buk (ne)laimingas.. jei yra tox tavo tikslas.. o as tuo tarpu kuriuosi aplinka, draugu rata, hobius ir busima darba taip.. kad man nereiktu lauzti kvailos sypsenos.. o ji pati atsirastu naturaliai del gero jausmo.
Reikia atsisakyti blogo skonio- geisti sutikti su daugelio nuomone.
Vartotojo avataras
Fazis
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Kov-03 Šeš, 10:54 pm

NoCtIvaGuS su depres@nte reiketu nick'ais apsikeist...
Fazi, pritariu tau del tos aplinkos kurimosi ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Kind_of_Animal 2007-Kov-04 Sek, 12:17 pm

Fazi, jėga - tavo pasaulis tobulas. Visada lengva plaukioti..
Jei žmogus keikia pasaulį, dar nereiškia, kad tai - jo tikslas. Ir žinai, kiekvienas žmogus savaip kuria savo laimę, jei jis nenori kurtis burbulo, na ir tegul, sunkesnis gyvenimas gali būti daug prasmingesnis. Beje, kaip tik mano dėstytojas labai gerai pasakė: žmones traukia skausmas, todėl, kurdamas savo darbą, turi iškęsti visus jausmus, turi jausti savotišką agoniją, tada visus pakerės tavo darbai, ne veltui krikščionybėje atsirado ir kryžius - skausmo ir pasiaukojimo ženklas.
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių