Jūsų idealas

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Jūsų idealas

Standartinė Powka 2006-Spa-06 Pen, 10:28 pm

Labas vakaras. Noriu pasidomėti ar kiekvienas iš jūsų turite savo idealą? Žmogų, kuris jums patinka, kurį gerbiate, į kurį norėtumėte būti panašūs... Ar tai kažkas iš artimų jums žmonių, ar tai kažkokia tai kino/muzikos žvaigždė? Paminėkite ne tik vardą, bet šiek tiek papasakokite apie tą žmogų, nes gal ne visi jį pažįsta.

Galbūt kai kurie jūsų dar neturite savo idealo, bet vaizduotėje jį jau susikūrėte? Kaip jis atrodo, koks tas žmogus turėtu būti?
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Spa-06 Pen, 11:34 pm

Neturėjau niekada idealo nei realiame pasaulyje nei vaizduotėje kokį ten susikūręs.... nekada man jo nereikėjo ir nereikia.... nenoriu lygiuotis į kažką ir tapti panašus su juo..... atsimenu kažkelintoj klasėj per etiką reikėjo papasakoti apie savo idealą..... visi ten pasakojo nesustodami ką namuose pribūrė,......... eilė man... po minutėlės pasakau aš neturiu idealo..... tyla.... mokitoja užduoda kitiems darbo ir pasikviečia mane ir klausinėja kaip aš galiu netūrėti idealo.... visą likusį laiką iki skambučio turėjau jai aiškinti kad neturiu ir man nereikia idealo......
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė gintare =) 2006-Spa-07 Šeš, 11:01 am

aš taip pat neturiu savo idealo..nenoriu supanaseti su kokiu nors zmogumi..man gerai buti tokiai kokia esu db ir tikrai nenoriu buti kokio nors zmogaus kopijuotoja...
Vartotojo avataras
gintare =)
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Spa-07 Šeš, 11:09 am

NoCtIvaGuS rašė:Neturėjau niekada idealo nei realiame pasaulyje nei vaizduotėje kokį ten susikūręs.... nekada man jo nereikėjo ir nereikia.... nenoriu lygiuotis į kažką ir tapti panašus su juo..... atsimenu kažkelintoj klasėj per etiką reikėjo papasakoti apie savo idealą..... visi ten pasakojo nesustodami ką namuose pribūrė,......... eilė man... po minutėlės pasakau aš neturiu idealo..... tyla.... mokitoja užduoda kitiems darbo ir pasikviečia mane ir klausinėja kaip aš galiu netūrėti idealo.... visą likusį laiką iki skambučio turėjau jai aiškinti kad neturiu ir man nereikia idealo......

zudyt tokius zmones (chem,turiu omeny ta mokytoja) ! Smaugt pakol isleis paskutine smarve.Nepernesu visokiu psichologu ir etikistu :?

Neturiu ir as to idealo.Gal kartais ir pagalvoji,va,buciau kokia princese Anglijos,gyvenciau aptekus bapkem,su doleriais rura galeciau sluostytis ir pan, bet tik tiek. Neturiu to idealo ir nenoriu,isvis jo nera.
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-07 Šeš, 1:24 pm

aš irgi neturiu idealo. Kazhkajp dar neteko sutikti tokiu zhmoniu, kurie man atrodytu tobuli ar mane taip labaj zhavetu... manau, gal taip ir geriau (kai neturi idealo) nes tada nesistengi kazhko megdzhioti ir booni tiesiog sawimi... ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Powka 2006-Spa-07 Šeš, 5:57 pm

Arabella rašė:manau, gal taip ir geriau (kai neturi idealo) nes tada nesistengi kazhko megdzhioti ir booni tiesiog sawimi... ;)

...ir neturi tikslo tapti geresniu, gabesniu, protingesniu (etc.) žmogumi.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė drakas 2006-Spa-07 Šeš, 6:07 pm

Powka rašė:...ir neturi tikslo tapti geresniu, gabesniu, protingesniu (etc.) žmogumi.

...bet aš idealo neturiu,bet tikslą turiu.
nežinau ar būtina turėti idealą,kad kažką pasiektum.idealas reikalingas,tam,kad į tą žmogų bandytum lygiuotis,bandytum tapti toks pats kaip ir jis.bet aš dar tokio žmogaus nesutikai ir nepažįstu..
Vartotojo avataras
drakas
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė Powka 2006-Spa-07 Šeš, 6:17 pm

drakas rašė:idealas reikalingas,tam,kad į tą žmogų bandytum lygiuotis,bandytum tapti toks pats kaip ir jis.bet aš dar tokio žmogaus nesutikai ir nepažįstu..

Aš būtent apie tai ir kalbu. Turbūt daugelis supranta "idealą", kaip tik žmogų, kuriuo žavisi. Man idealas yra žmogus, kaip tu pasakei, į kurį reikia lygiuotis. Mano idealas yra mano tėvas, aš visada norėjau būti toks kaip jis. Pvz., tu neturi idealo, bet galbūt tu turi susikūręs savo vaizduotėje kažkokį šešėlį, kuris atvaizduotu tą žmogų, kuriuo norėtum būti tu. Netikiu, jog ne vienas iš čia esančių niekada nesvajojo būti kažkokiu tokiu (ar ten protingu, ar stipriu, ar šiaip geru žmogumi)... Tokiu atveju papraščiausiai nėra dėl ko gyventi.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-07 Šeš, 8:40 pm

Powka rašė:
Arabella rašė:manau, gal taip ir geriau (kai neturi idealo) nes tada nesistengi kazhko megdzhioti ir booni tiesiog sawimi... ;)

...ir neturi tikslo tapti geresniu, gabesniu, protingesniu (etc.) žmogumi.

tiksla turiu. Ne tapti protingesniu ar gabesniu, ne tapti geresne ar grazhesne, bet...tiesiog buti sawimi. ...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-07 Šeš, 9:28 pm

nju chia tai pawarej, MedeA...;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Re: Jūsų idealas

Standartinė Beauty 2006-Spa-07 Šeš, 9:30 pm

NoCtIvaGuS rašė:Neturėjau niekada idealo nei realiame pasaulyje nei vaizduotėje kokį ten susikūręs.... nekada man jo nereikėjo ir nereikia.... nenoriu lygiuotis į kažką ir tapti panašus su juo..... atsimenu kažkelintoj klasėj per etiką reikėjo papasakoti apie savo idealą..... visi ten pasakojo nesustodami ką namuose pribūrė,......... eilė man... po minutėlės pasakau aš neturiu idealo..... tyla.... mokitoja užduoda kitiems darbo ir pasikviečia mane ir klausinėja kaip aš galiu netūrėti idealo.... visą likusį laiką iki skambučio turėjau jai aiškinti kad neturiu ir man nereikia idealo......

...Bet kaip nemegstu tokiu zhmoniu,kurie nori girdeti tik tai,kas ju galva,yra teisingiausia !Visad stengiasi pakeisti kito zhmogaus nuomone!Paveikslėlis Nors imk ir sushaudyk eile sustachius! Paveikslėlis (Taip,aš labai gera shian Paveikslėlis )

Ar turiu ideala? Paveikslėlis Jep :mrgreen: ... Ne,tai ne kokia nors shiuolaikine estrados zhvaigzhde,istorine asmenybe ...ir pan :D Ir apskritai,niekada nenorejau buti panashi i ka nors!Dar anksti vaikysteje buvau griezhtai sau pasakiusi:"aš esu aš!Antros tokios "Medejos"daugiau niekada nebebus!Man tas zhvaigzdzhiu megdzhiojimas atrodo tikru bezdzhionavimu,savo nuomones,skonio bei fantazijos neturejimu ...Pastebejau,jog dazhniausiai dauguma stengiasi buti panashiais i tuos,kurie atrado save ir suzybejo ... :D Todel,jei nori vaikschioti visada aukshtai ishkeles galva,buti visada demesio centre,kad tave visi megdzhiotu,kad apie tave visad kalbetu,tau pavydetu ...atrask save ,o bezdzhionavimu uzhsiims kiti (zhiaru,bet juk taip dazhniausiai ir buna) :twisted:

Mano idealas (nepriklausomai nuo lyties)-"Suauges vaikas",kuris i gyvenima zhiuri rimtai tik tada,kai to ishtikruju reikia :D Jis:
1.Paprastas,geranorishkas,nuoshirdus,draugishkas,turi puiku humoro jausma,atsakingas,tolerantishkas,atkaklus,uzhsispyres(i teigiama puse);
2.Visada randa bendra kalba su aplinkiniais;
3.Megsta gerai pasilinksminti,kresti pokshtus,stebinti kitus ...;
4.Moka svajoti ir visada stengiasi igyvendinti visas savo svajones;
5.Turi gyvenimo tiksla,siekia jo;
6.Daug dirba ir mokasi;
7.Visada esa uzh geri ir teisinguma;
8.Niekada nebijo ishsakyti savo nuomone,tvirtai laikosi savo zhodzhio;
9.Moka laikyti savyje visas paslaptis;
10.Niekada neishduos artimo zhmogaus,visada esa pasiruoshes ishtiesti jam savo pagalbos ranka;
11.Gerbia save ir aplinkinius;
12.Niekada nelaiko savyje pykchio,moka atsiprashyti ir atleisti kitam,niekada negalvoja apie kershta;
13.žmones ir pati gyvenima priima tokiais,kokie jie yra,o ne tokiais,kokiais jis juos nori matyt ... Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Beauty 2006-Spa-07 Šeš, 9:32 pm

Arabella rašė:nju chia tai pawarej, MedeA...;)
Chia gi aš :mrgreen: Klaidu zhiauriai DAUG priveliau,teko per naujo rashyt...ir tai ne viska ishtaisiau :lol: :? ...
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-07 Šeš, 10:46 pm

shiaip zhinok aš taw bevejk wisajs punktajs pritariu, bet chia gal dawgiaw butu manjo swajoniu wajkinas o ne aš pati...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Powka 2006-Spa-07 Šeš, 10:48 pm

Medea, bet žiūrėk tu man, kaip čia taip išvardinai visus mano būdo punktus?
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-10 Ant, 1:34 pm

oj kox tw gerwtis... tikras idealas :D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę