Iech, aš vis vien nesiprantu, ką tu tuo nori įrodyti. Tuoj, visiškai susipainiosiu ;D
Visų pirmiausia, mano dėmesys krypsta į darbą, o ne į pavadinimą, tai tik smulkmena, kurio suteikia tam darbui pliusų ar minusų. Juk, vertinti reikia ne pavadinimą, o darbą. Suprantu, jog pavadinimas daro įtaką, tačiau ji turėtų būti nedidelė. Pavadinimas yra atskiras dalykas, kuris priklauso nuo fotografijos, be jos nebus ir jo. Vien pavadinimo neužtenka, jog sudomintų žmogų, jeigu pats darbas nesudomino, pavadinimas negelbės. Geriausiu atvėju, tik pavadinimas sukels kažkokias emocijas, o ne nuotrauka, o fotografas to tikrai nenorėtų. O, jeigu pavadinimas belekaip parinktas, norint tiesiog jį tik uždėti, geriau iš vis jo nedėti. Tarkim, tai techniškai geras gamtos vaizdas. Šiuo kadru norima parodyti, kokia graži gamta. Mintis juk aiški, tavo manymu, pavadinimas būtų reikalingas?

Tiesą, pasakius mano darbai išvis man nepatinka. Net nežinau, kodėl juos sumąsčiau įdėti, turbūt, kad norėjau dėmesio, neslėpsiu šito

Tai viena iš priemonių lavinti kūrybiškumą, kuris iš manęs pabėgęs.. bandau jį susigrąžinti. Grįžtant prie mano fotografijų pavadinimų, niekada spaudžiant fotiko knopkę negalvoju apie mintį, kuri turėtų būti pateikta. Kas man patinka, tą sugaunu. Noriu ieškoti kasdieniškame mūsų gyvenime, kurie neatrodytų kasdieniški, ir kaip matot, man visiškai nesiseka, todėl, manau, kol man pačiai mano dabari nepatiks, tol jų nedėsiu. Pasimokiau