-
Beje, dabar geriu šaltą baltą kavą.Ir pati esu "šalta", nes mano stichija - ledas...O tai sužinojau išspręndusi testą vienoj tokioj svetainikėj.

įdomiau kalbėt su berniukais...o šiaip aš retai bendrauju su klasiokais/klasiokėm...nebent su Irma dažniau, nes ji mano BFF :pMeduoline rašė:Chi, labai smagiai tu čia ;D
Nugi, sakai esi tinginė.. ne tu viena - ir aš tingiu ;Dheehee
Kokios muzikos grupės dar patink? My Chemical Romance, Digital Explosion, Evanescence, AtB ir daug kitų![]()
Klasėje labiau sutari su beriokais ar mergaitėmis? ;P

Meduoline rašė:O kas tas BFF?

Cassiopeia rašė:Susidarė įspūdis, kad labai save nuvertini. O neturėtum, nes esi tokia, kokia esi, o ne tokia, kokia tave laiko kiti. Mažiau rūpinkis, ką apie tave kiti galvoja

Meduoline rašė:Na, va, o rašei, kad neturi daug draugių ;P

_JOLT_ rašė:įdomiau kalbėt su berniukais...o šiaip aš retai bendrauju su klasiokais/klasiokėm...nebent su Irma dažniau, nes ji mano BFF :pMeduoline rašė:Chi, labai smagiai tu čia ;D
Nugi, sakai esi tinginė.. ne tu viena - ir aš tingiu ;Dheehee
Kokios muzikos grupės dar patink? My Chemical Romance, Digital Explosion, Evanescence, AtB ir daug kitų![]()
Klasėje labiau sutari su beriokais ar mergaitėmis? ;P

kik rašė:Iš anksto atsiprašau, kad pradedu nuo kritikos:
„uz ju kvailas diskusijas pvz. kas-ka myli (P.S. as tu zmoniu net nepazistu)“ - tam yra lietuviškas žodis „plepalai“, o ne „kvailos diskusijos“
„BFF - Best Friends Forever.“ - KPŠ? Taigi yra lietuviškas atitikmuo ir mano galva jis geriau pasako tai yra „bičiulis“.
„anyway“ - o šitą palieku tau pagalvoti koks geriausias atitikmuo.
P.S. Beje nekreipk dėmesio į kai kuriuos VLKK žodžių pasiūlymus - jie kartais prastus terminus parenka. (jei neaišku ką reiškia VLKK įvesk tai į google)
O dabar šiek tiek linksmiau:
Esi protinga mergina. Nereikia nusiminti. Aukščiau galvą (bet ne nosį).
Šiek tiek išminties iš filosofų:
„Šiam pasauly yra 30 % blogų žmonių, 60 % kvailų ir 10 % gerų žmonių“ - Seume. Mano nuomone esi ta kuri esi iš to 10 %Tad sėkmės tau tokia ir likti! Laikykis!
„Erelis skraido vienas.
Pulkais lakioja varnos.
Bendrumą mėgsta mulkiai,
Vienumą gi galvočiai.“
Schopenhauer
Galiu pasakyti aš esu šiek tiek į tave panašus, tuo kad mane klasėje nedomino plepalai. Buvau galvojęs išeit į Jezuitų gimnaziją kur pažįstu nemažai žmonių, bet persigalvojau ir taip ir neišėjau ten, bet dėl to nesigailiu nors ir būtų žymiai geresnė aplinka.
Šiaip ką veiki laisvalaikiu? Šiaip siūlau ką nors lankytiBūtų geras užsiėmimas, kažko naujo išmokimas be to dažniau išėjimas iš namų. Miestas - žmonės susvetimėję, žmonės per daug namisėdos ir žodžiu labai daug minusų (tokių kaip kaukės užsidėjimas ir pan.). Be to sudėtinga rasti sau bendraminčių. Ypač iš tokio tarpo.seip tai lankau chora, seniau lankiau daile, bet nebelankau
Tad sėkmės! Ir negalvok tokiom niūriom mintimisGeriau knygą paskaityt
P.S. Kiek Tau metų?

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių