kartais buna taip kad nesugalwoji ka weikti nors tu ka.O cia keletas pasiulimu ka daryti tokiu sauniu metu: perek,supink kasas sawo suniui,swariai iswalyk sawo bamba,pabuciuok kaktusa, palaistyk mama,bek ratais,pasodink bata.gal kas isaugs, apsimesk negywu,sunerwuok sawe,pasikalbek su sawo peda,pastatyk piramide is sniego,apsimesk aklu,paprasyk licenzijos drakonu medziojimui,pralinxsmink bulwe,pagropk sawe ir paprasyk ispirkos,iswesk sofa pasiwaiksciot,walgyk kosmetika kad butum grazus is widaus...
Shejla^meow rašė:kai ner ka veikti,geriausia- svajoti
Jo,svajoti ir aš megstu tokiomis akimirkomis O shiaip,ydomu butu suzhinoti,kokiais darbais uzhsiemate,kai neturite ka veikti? (pastebejau,kad tema taip ir "prapuola") ..
Tiesa kai nėr ką veikt ir jei po ranka yra skersinis ar durų stakta už kurios pirštus galima užkišt tai tuojau prisitraukinėju - pavargstu pabūnu ~ 1 min., ir vėl iš naujo Aš taip didelią pažangą padariau su prisitraukimais ir dabar laisvai galiu padaryt 12 prisitraukimų, o jeigu laiko atliktų daugiau tai tada laisvai galėčiau padaryt dar daugiau, bet kai laiko trūksta tai taip ir gaunas, kad man yra per mažai 12 prisitraukimų.
Kai nera ka veikti, geriausiai padeda bent jau man begiojimas..jei yra salia taves stadionas butinai isbandyk..;] tiesiog nuostabu..Jeigu jau prie kompo sedejai ir prie jo nera ka veikti tiesiog kirmiji..parasyk draugei arba biciuliui ir eikite ant supyniu pasisupti ar seip pasivaikscioti..arba paskaityt knyga..;]..