13'as Brolis Juodvarnis 2007-Sau-04 Ket, 12:31 am
[font=Times New Roman]taip, taip, taip... aš keistas, nemėgstamas, kvailas, kitoks, nesuprantamas, nekenčiamas, ciniškas, neapkenčiantis, prakeiktas, bejausmis, šaltas ir bla, bla, bla.. taip, aš bėgau, slėpiausi, rakinausi ir galų gale žudžiausi... tačiau mano nelamei (o gal ir ne tik mano) niekas nepavyko... taip aš esu nepataisomas kritikas, kurčias muzikantas, aklas dailininkas ir neišprusęs rašytojas... taip aš mažai šneku ir daug galvoju (iš to jokios naudos), tinginys ir bailys, tamsių minčių ir bjauraus veido... nekenčiu beveik visų žmonių... taip aš pakankamai daug rūkau, o mano kraujas vos ne vos išsivalė nuo alkoholio pertekliaus, mano smegenų ląstelės žūsta su kas minute, o mano bjaurumas didėja su kas sekunde... mano siela tuščia ir tikiu pats nežinau kuom... esu totalus pesimistas, stabdis, beraštis ir t.t. su didžiausiu džiaugsmu visiškai negu dauguma žmonių vietoj meilės laukiu mirties, nes neabejoju, kad ji mane išvaduos... esu grandininis gotas su klasikos priemaišomis ir mylintis visą kas tamsu... matyt mane paveikė vaistai, kuriais bandžiau užmigti amžiams ir tapau totalus *atsiprašau*... myliu pilnatį ir visą ką galima išspaust iš Em ir Am... man labiausiai tinkanti prfesija dvasininkas (kuris *atsiprašau* sugalvojo tą testą? ) tai trumpai apie mane... atvirumo minute.. klausimų bus? ne? gerai..
Amen[/font]