...ir nieko nieko...

Slaptosios mūsų sielų kertelės...

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Gru-01 Pen, 10:54 pm

...rieda ašara viena... antra ištrūkti negali... rieda kraujo lašas iš rankos dešinės ... kairėje jau sukrešėjo... taurę užnuodyto vandens, pasistatysiu prieš akis ir seksiu savo drebančią ranką, kuri lėtai jos paimti slenka... jausmus užrašysiu, po to štrinsiu, ir vėl užrašysiu ir vėl ištrinsiu, rašysiu ir trinsiu kol užmigsiu vėl su siela tuščia... o ryte prabudęs vėl prisiminsiu vakarykštę bjaurastį ir sugrįžęs į dabartį apgalvosiu dar vieną dieną iki rytojaus...
...klausėsi manęs, tačiau nesuprato, o aš, kvailys, nenorėjau, kad suprastu... klausinėjo manęs, kad suprastu, o aš, kvailys, kažką nerišliai šnekėjau... ieškojo manęs, matyt, reikėjo, o aš, kvailys, pats nesupratau ko norėjau... kvietesi mane, pagalbos skausme reikėjo, o aš, kvailys, juoktis pradėjau... nebeprisimena manęs, matyt, bjaurus buvau, o aš, kvailys, užmiršti negaliu... nebepasižiūri į mane, aukštieji žemųjų nemato, o aš, kvailys, ir toliau ten pat žemai murdaus....
...dingo viena mintis, antra, trečia, taip jos visos ir paskęsta čia...

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Gru-04 Pir, 10:54 pm

niekur bendros kalbos... niekur bendrų minčių... ir tegu apsišika visas pasaulisir apšika mane!!! dėjau aš ant jo!!! nebereikia man jo... gal... p x, koks skirtumas? baisiai kam rūpiu? ech, eisiu prisigersiu ir bandysiu kaip nors pagalvoti... gal kitaip galvosis... ir ką aš sau galvokžju? gi nebenoriu aš visai po šita akis deginančią saulę gyventi.... ir tamsos nebenoriu... girdėjau šitą mintį iš kito žmogaus... "gimei ne ten kur tūrėjai, gaila, kad nesusitaikai su tuom..." nesusitaikau... ir nesusitaikysiu... kogero taip ir neišbrisiu iš šito pūvančio miesto... o gal reikia dar laiko? dar labiau nuo visko atsiriboti ir permastyti, pabūti kelias dienas visiškai vienam ir minimaliai tebendrauti? o gal tai dar labiau viską sušiks?.... tiek to... nepaspauskit delete, gal dar sugrįšiu... (šito solo galėčiau klausytis amžinai.... Metallica - Fade to Black......)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Gru-16 Šeš, 11:18 pm

Vardinu vardus švenčiausiųjų,
Niekas manęs negirdi.
Skauda juokiantis,
Skauda tylint...
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2007-Sau-04 Ket, 12:31 am

[font=Times New Roman]taip, taip, taip... aš keistas, nemėgstamas, kvailas, kitoks, nesuprantamas, nekenčiamas, ciniškas, neapkenčiantis, prakeiktas, bejausmis, šaltas ir bla, bla, bla.. taip, aš bėgau, slėpiausi, rakinausi ir galų gale žudžiausi... tačiau mano nelamei (o gal ir ne tik mano) niekas nepavyko... taip aš esu nepataisomas kritikas, kurčias muzikantas, aklas dailininkas ir neišprusęs rašytojas... taip aš mažai šneku ir daug galvoju (iš to jokios naudos), tinginys ir bailys, tamsių minčių ir bjauraus veido... nekenčiu beveik visų žmonių... taip aš pakankamai daug rūkau, o mano kraujas vos ne vos išsivalė nuo alkoholio pertekliaus, mano smegenų ląstelės žūsta su kas minute, o mano bjaurumas didėja su kas sekunde... mano siela tuščia ir tikiu pats nežinau kuom... esu totalus pesimistas, stabdis, beraštis ir t.t. su didžiausiu džiaugsmu visiškai negu dauguma žmonių vietoj meilės laukiu mirties, nes neabejoju, kad ji mane išvaduos... esu grandininis gotas su klasikos priemaišomis ir mylintis visą kas tamsu... matyt mane paveikė vaistai, kuriais bandžiau užmigti amžiams ir tapau totalus *atsiprašau*... myliu pilnatį ir visą ką galima išspaust iš Em ir Am... man labiausiai tinkanti prfesija dvasininkas (kuris *atsiprašau* sugalvojo tą testą? ) tai trumpai apie mane... atvirumo minute.. klausimų bus? ne? gerai..
Amen[/font]
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis

Standartinė Kapucine 2007-Sau-04 Ket, 12:38 am

Siokia tokia pertrauka buvo..
Susikaupe?

(Vis del to beprasmiskai paklausinesiu ir patrukdysiu,nors nezinau kodel .... )
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2007-Sau-04 Ket, 12:43 am

susikaupė..
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Sau-04 Ket, 1:28 pm

NoCtIvaGuS rašė:[font=Times New Roman]taip, taip, taip... aš keistas, nemėgstamas, kvailas, kitoks, nesuprantamas, nekenčiamas, ciniškas, neapkenčiantis, prakeiktas, 1. bejausmis, šaltas ir bla, bla, bla.. taip, aš bėgau, slėpiausi, rakinausi ir galų gale žudžiausi... tačiau mano nelamei(o gal ir ne tik mano) niekas nepavyko... taip aš esu nepataisomas kritikas, kurčias muzikantas, aklas dailininkas ir neišprusęs rašytojas... taip aš mažai šneku ir daug galvoju(iš to jokios naudos), tinginys ir bailys, tamsių minčių ir bjauraus veido... nekenčiu beveik visų žmonių... taip aš pakankamai daug rūkau, o mano kraujas vos ne vos išsivalė nuo alkoholio pertekliaus, mano smegenų ląstelės žūsta su kas minute, o mano bjaurumas didėja su kas sekunde... 2. mano siela tuščia ir tikiu pats nežinau kuom... esu totalus pesimistas, 3. stabdis, beraštis ir t.t. su didžiausiu džiaugsmu visiškai negu dauguma žmonių vietoj meilės laukiu mirties, nes neabejoju, kad ji mane išvaduos... esu grandininis gotas su klasikos priemaišomis ir mylintis visą kas tamsu... matyt mane paveikė vaistai, kuriais bandžiau užmigti amžiams ir tapau totalus *atsiprašau*... myliu pilnatį ir visą ką galima išspaust iš Em ir Am... man labiausiai tinkanti prfesija dvasininkas (kuris *atsiprašau* sugalvojo tą testą? ) tai trumpai apie mane... atvirumo minute.. klausimų bus? ne? gerai..
Amen[/font]

1. Nesamone.
2. Greiciau jau perpildyta...
3. iš dalies :mrgreen: Zinai, apie ka aš chia...

Na pabandyk kai kada... Ka aš tau uzhwakar (lyg tais) siuliau...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė U_bought_me 2007-Sau-04 Ket, 11:26 pm

ar ne baimė pasauliui užvaldė tave?
turbūt pats žinai kad ją gali išlaisvinti tik mirtis. [jei ne skaityk po brūkšniu]
jei į pasauliį žiūrėtum kitaip, nors manau tavęs nepriversiu to daryt, kaip manai, gal kažkas pasikeistų?
dabar paklausiu: kvaila tikėti viltimi kai yra blogai. bet ar ja tiki?
Emocijos – gyvenimo spalvos, be jų tikriausiai virstume pilkais padarais. Bet mes privalome valdyti emocijas, kitaip jos paims viršų. Tai ypač atsiskleidžia baimėje. Jeigu šiam jausmui duotume valią, jis paverstų mus drebančiais žmonių šešėliais, kuriuos išvaduoti gali tik mirtis.
Vartotojo avataras
U_bought_me
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2007-Sau-05 Pen, 12:15 am

U_bought_me rašė:ar ne baimė pasauliui užvaldė tave?

ne,ne baimė, o neapykanta...
U_bought_me rašė:turbūt pats žinai kad ją gali išlaisvinti tik mirtis. [jei ne skaityk po brūkšniu]

taip, tik mirtis išlaisvina..
U_bought_me rašė:jei į pasauliį žiūrėtum kitaip, nors manau tavęs nepriversiu to daryt, kaip manai, gal kažkas pasikeistų?

beveik esu tikras kad nepasikeistu...
U_bought_me rašė:dabar paklausiu: kvaila tikėti viltimi kai yra blogai. bet ar ja tiki?

netikiu..
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis

Standartinė U_bought_me 2007-Sau-05 Pen, 7:32 pm

daugaiu neklausiu.
Jaučiu, kad tau negerai.
Linkiu laikytis kol gali, o kai nebegalėsi daryk, kas šaus į galvą.
Geriausias būdas sustabdyti neapykantą [ mano požiūris - gali į tai nekreipti dėmesio]
Emocijos – gyvenimo spalvos, be jų tikriausiai virstume pilkais padarais. Bet mes privalome valdyti emocijas, kitaip jos paims viršų. Tai ypač atsiskleidžia baimėje. Jeigu šiam jausmui duotume valią, jis paverstų mus drebančiais žmonių šešėliais, kuriuos išvaduoti gali tik mirtis.
Vartotojo avataras
U_bought_me
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė wraith 2007-Sau-05 Pen, 7:59 pm

O as nemanau kad reikia ieskoti budu kaip sustabdyti neapykanta, ja galima tik pristabdyti bet nesustabdyti.Manau viska reikia isgyventi ir abejoju ar cia kasnors pades.Gal vienatve... Cia tik mano nuomone, pati dabar labai panasiai jauciuosi.
Kančios beprasmiškumas, o ne kančia - štai tas prakeikimas, kuris iki šiol tvyrojo virš žmonijos... Bet kokia atsitiktinė prasmė yra geriau už visišką beprasmybę.
Vartotojo avataras
wraith
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2007-Sau-05 Pen, 11:11 pm

U_bought_me rašė:daugaiu neklausiu.

pirma protinga mintis mano adresu šiandien.
U_bought_me rašė:Linkiu laikytis kol gali, o kai nebegalėsi daryk, kas šaus į galvą.

čia paskatinimas?

wraith rašė:...ir cia kasnors pades.Gal vienatve...

tyliu...
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis

Standartinė wraith 2007-Sau-05 Pen, 11:58 pm

tyliu...

Nezinau ka tuo norejai pasakyt bet man asmeniskai visiskai neidomau kai ale draugai ar kaip jie ten save vadina, bando "nuosirdziai" paguosti, uzjausti.Vistiek jie nesupranta kaip as jauciuosi kas man yra gal jiems net neidomu bet taip priimta tau negera - tave paguodzia, bet man jau bloga nuo sito pavirsutinisko bendravimo, nesupratimo ir veidmainiavimo, todel as mieliau renkuosi vienatve ir tyla bandau viska suprasti ie pati sau padeti.
Kančios beprasmiškumas, o ne kančia - štai tas prakeikimas, kuris iki šiol tvyrojo virš žmonijos... Bet kokia atsitiktinė prasmė yra geriau už visišką beprasmybę.
Vartotojo avataras
wraith

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2007-Sau-06 Šeš, 12:17 am

wraith, prieš gana nemažai laiko galvojau taip pat kaip ir tu. galvojau ilgai ir nuobodžiai .. pasitraukiau į vienatvę iš pradžių trumpam po to ilgesniam laikui, o po to užsirakinau išvis.. tris mėnesius (jei būčiau galėjęs bučiau ir ilgiau) kalbėjau tik tiek kiek reikia būtinybei... visa tai davedė iki tokio koks esu dabar.. nežinau ar tai gerai... spręsti ne man...
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis

Standartinė wraith 2007-Sau-06 Šeš, 12:27 am

As tada jau nebezinau ka daryt kalbant apie save, kazkas mane cia dar laiko nes negaliu sau nieko padaryt bet ir nematau del ko, nenoriu bendraut nieko nenoriu tik buti viena visom prasmem.Buti viena bet kartu ir kazkieno suprasta... Nezinau kodel man taip anksciau taip nebudavo
Vartotojo avataras
wraith

AnkstesnisKitas

Grįžti į Dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių