Malonu vėl čia apsireikšti ir manau šį forumą paliksiu kaip vienintelį lankomą, nes į naują registruotis nesinori, o kiti pasenę ir apipuvę. Nuo mano aprašymo rašymo praėjo nemaža laiko, todėl pamaniau, kad reikia atsinaujinti. Visgi, kažkaip/kažkiek pasikeitėme.
Sveiki, gyvi!
Esu aš Ineta, na, taip mane vadina daugelis, nors forume galit vadinti ir Inc., mat kadangi pati taip pasivadinau, tikrai nepyksiu. Kolkas gyvenu mieste, kuriame gyvenau ir užaugau, Panevėžyje. Bet jo aš nemėgstu, nes man nepatinka išmirę miestai bei tai vietovei įprastas žmonių pasaulio suvokimas, nors aišku, aš kalbėti apie konkrečius asmenis negaliu, jų nepažinodama, bet, kad susidaryti šiokį tokį vaizdą užtenka pavaikščioti gatvėmis. Bet mama sakė, kad aš elgiuosi ne kaip panevėžietė, kas mane labai pamalonino, nes vieną dieną, baigusi mokyklą aš išvažiuosiu kur nors toli. Jeigu klausite kodėl, galėsiu duodi vieną nuorodą į filmuką, nors tai nėra visiška to priežastis. Tiesiog mane nuo seno traukia tai, kas užsienietiška ir didžioji Prancūzija į kurią aš norėčiau kraustytis. Tad, iš manęs patriotė kaip kiauras bulvių maišas su bulvėmis, bet mielai palaikau Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, tarp kitko. Šiuo metu man yra penkiolika metų, jums spręsti, tai daug ar mažai, bet gimimo dieną aš švenčiu kovo dvidešimt šeštąją. Iš to galima daryti išvada, kad esu avinas ir dar choleriškasis gaidiškasis. Nors skamba gana negražiai, man patinka. Nors kitiems gal nelabai. Mat aš esu velniškai užsispyrusi, mėgstanti kritikuoti, kartais žiauroka, savimyla, pagiežinga, savanaudė, turinti nuomonę apie daugelį dalykų ir mėgstanti tą nuomonę pareikšti. Bet iš kitos pusės, esu gana tolerantiška, su kai kuriais draugiška bei plepi i be viso šito, mėgstanti originalumą, originalius žmones, bei nemėgstanti neoriginalių bei tų, kurie vadovaujasi bandos jausmu. Na, o daugiau apie mane galėsite pasakyti jūs, kai patys pabendrausite.
Esu būsima dailės mokyklos ketvirtokė, tad man tai paskutinieji metai iki diplomo, nors lankyti ketinu ir vėliau. Piešti man patinka, o dailės mokykloje labai gerai atsipalaiduoju ir atrandu savo vietą, tačiau man labai gaila, kad laisvalaikiu atsiranda kitokios veiklos, o štai piešimui, vietos nelieka, nors vasarą ketinu tai ištaisyti. Taip pat esu oficialiai paskelbta JBG pirmoke, ko aš siekiau labai ilgai, nors nesunkiai, nes šiais metais ten patekti nebuvo sunku. Visgi, tam, kad patekčiau, su mokslais susiveržti tikrai nereikėjo. Na, turiu omeny, nereikėjo ypatingų pastangų, nes sedėti prie pamokų ir kalti valandų valandas man yra kančia, kurios aš gana sėkmingai išvengiu. Bent jau išvengiau iki JBG, o toliau, žiūrėsim kas bus.
Labai didelę mano gyvenime vietą užima knygos, draugai bei šeima, kompiuteris, muzika, arbata, kinas, fotošopas bei turbūt dar kas nors. Kalbant apie muziką, tai aš klausau alternatyvaus roko, o mėgstamiausieji yra Muse, vienareikšmiškai. O toliau jau eina rečiau klausomos grupės kaip Apocalyptica, Arctic Monkeys, The Cure ir etc. Be to, begalo mėgstu klasiką, ypač A. Vivaldį ir labai van Beethoveną. Taip pat neklausau popso, lietuviškos ir rusiškos muzikos. Žinau, kad yra visai neblogų lietuvių atlikėjų, bet tiesiog, jie man nepatinka. Visi geriausi sėdi rūsiuose, o štai kažkokie šūdukai vadinasi Liuetuvos žvaigždutėmis, nors turbūt yra ir išimčių.
Apie knygas, skaitau aš nuo mažų dienų ir tą pomegį turbūt paveldėjau iš mamos, nes ji tikrai daug skaito ar bent jau skaitė. Na, o aš ypatingai mėgstu įvairiausius romanus, apysakas bei knygas apie Pasaulinius Karus. Pastarajį punktelį sudarė Remarko knygos bei matytas spektaklis. O ko aš nemėgstu ar mėgstu bent jau mažiau, prisipažįstų, kartais skaitau, yra knygos paaugliams. Jau geriau sena klasika, metai iš metų pripažinta kaip literatūra, verta dėmesio. Taip pat labai mėgstu vaikščioti į biblioteką ar knygynus, tiesiog ten taip kvepia!
Draugų aš neturiu daug, tiksliau, tik kelias, bet aš žinau, kad tikrų draugų daug ir nebūna. Todėl dėl to džiaugiuosi, juk man nereikia mėtytis nuo vieno draugo prie kito ir vaidinti, kad jų turiu ale daug. Tik gal norėtusi daugiau žmonių, su kuriais galėčiau tiesiog linksmai prastumti laiką. O kalbant apie šeimą turiu jaunesnį broliuką, didesnę sesutę, kuri studijuoda, tėtuką ir mamytę, dar Nikutę, visai nebemažą foksterjerę. {:
O man jau atrodo, kad labai išsiplėčiau ir apskritai, šis nemažas kiekis žodžių atbaidys nuo skaitymo. Bet jeigu jūs perskitėt visą tai ir jeigu kas nors dar domina, prašom, klauskit. Mielai atsakysiu.
Su šypsena,
Ineta.