Ieskau pagalbininku

Perkantiems, parduodantiems, siūlantiems bei ieškantiems... Plepėk

Ieskau pagalbininku

Standartinė exido 2007-Gru-28 Pen, 2:06 pm

Sveiki kagi man kilo viena tokia maza ideja.. Nezinau keliems zmonems papasakojau issikaiskinau situacija ir nusprendziau, kad reikia sukurti Ir ja igivendint.... Kagi manau noriu padaryti gera projekta , kuri tikiuosi seksis laisvai ir graziai igivendint.Pastebejau kad lietuvoje meniniu projektu gan mazoka diskusijos yra naujienos jau kuriasi... Taigi kodel nepradejus kazka naujo..? Gal norite prisideti? Na dedu daug vilciu i sia ideja ir be galo noreciau igivendint.. Na cia rimtumo delei susukau toki image :mrgreen: ... Cia ne reklama kuri jus galetu pazeisti ir taip sita mano ideja niekaip nesusije us jusu projektu tai kam kelt neigiamas mintis? :] Kagi mhm image...
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
exido
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Re: Ieskau pagalbininku

Standartinė kik 2007-Gru-31 Pir, 5:07 pm

Per daug pliurpalų, lakoniškai dėstykit mintis (trumpai ir aiškiai), o ne per aplinkui. Meninė kalba skiriasi nuo informatyviosios!
Tas žalias tekstas į pabaigą darėsi sunkiai įskaitomas (nors mano akys ir geros, bet aš jų nenoriu gadinti)... Aplamai vien koki žodžiai vartojami: "ir nuo to PASEKOS", "Life In Art", "Dedikuoti adminai"... [:D] Sudaro tokį įspūdį, kad projektas kuriamas vaiko kuris žvelgia į visa tai labai lengvabūdiškai. Kad ir pvz.: "diskusijos yra naujienos jau kuriasi." diskusijos yra naujienos? Čia visiški kliedesiai. Be to kaip jos pačios gali kurti - nenurodoma konkrečiai kas.

Jūs vadinatės menininkais jei vartojate anglų, o ne lietuvių? [:D] Esate primityvūs - kodėl? O gi todėl, kad renkatės tą kalbą kuri yra primityvesnė ir prastesnė ir pan. - anglų, vietoj savos kalbos kuri yra ir geresnė ir tinkamesnė ir t.t.

Taip ir nesupratau iki galo kas tai iš tikro bus per svetainė. Nes pvz.: "Muzika, tradicinis menas, skaitmeninis menas ir daug daugiau", po to "Mes specializuosimes ties 3 kategorijomis, kurios buvo išvardytos viršuje." - arba nebuvo išvardytos arba čia turima omenyje šitai: "Muzika, tradicinis menas, skaitmeninis menas ir daug daugiau", bet čia dar rašoma dar ir "ir daug daugiau", o tai reiškia ne trys kategorijos, o daug daugiau. Kažkaip įdomiai sau prieštaraujate. Arba po to dar rašote: "Naujienos,pamokos,galerijos,forumas ir daug daugiau" na čia jau kitokios kategorijos ir dar "ir daug daugiau".

Pilna gramatinių klaidų, jų tiek daug, kad mano manymu ketvirtokas/-ė jų padarytų mažiau.

Patarimai būtų tokie: nesivaikykite didelio populiarumo, geriau visą tą laiką investuokite į svetainės gerumą, daugiau naudingos info, svetainės naršymo intuityvumas ir t.t....
Kad ir va pvz.: http://www.puslapis.info paprastas puslapis, mažas, neturintis labai didelio lankomumo ir pan., bet už tai yra naudingas ir geras.

Programuotoją sunkiai rasit mano manymu. Viena iš priežasčių tiksliai neišdėstoma kas iš jo bus norima (kokios svetainės dalys bus ir koks jų funkcionalumas) - nuo to priklauso kiek truks kūrimo procesas, o galbūt pakaktų įdiegt išrinkus tinkamiausią nemokamą TVS, ją pakonfigūruot, kokį mudulį suprogramuot ir viskas.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė iTalent 2007-Gru-31 Pir, 8:49 pm

kik manau kad daugelis menininku ir yra vaikisko poziurio ;)
iTalent
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė exido 2007-Gru-31 Pir, 10:10 pm

heh aciu kik kad isdestei kur blogai , dabar galesiu perkurti ir padaryti normalu bet pasigincysiu del vieno dalyko. Kad pavadinimas tai nereiskia kad mes primityvus tai tiesiog pavadinimas :roll: manai kad visas projektas bus anglu kalba? xD deja ne viskas bus lietuviu kalba kaip ir turi buti
Vartotojo avataras
exido
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kik 2008-Sau-01 Ant, 4:51 pm

iTalent rašė:kik manau kad daugelis menininku ir yra vaikisko poziurio ;)

Aš turėjau omenyje vaikiškumą - nesupratimą kas yra kas ir pan. (visa ne ta perkeltinė prasmė vaikiškume kurią aš užrašiau, ne požiūris, o pats supratimas!!!)
Tikras menas yra tas kuris kažką pasako (kai kurie pasakytų gili prasmė paslėpta). (Va tuo pačiu radau info: "Į vertingiausius meno kūrinius, matyt, dera kartkarčiais iš naujo pasigilinti, nes jų gelmės neišmatuojamos. – J. V. Gėtė.", "Diletantas žiūri į meną kaip niekdarys – į amatą. – J. V. Gėtė.", "Meną reikia jausti, o ne suprasti. - R. Gurmonas." (kai ką reikia suprasti jautimu :) Nors šitas aforizmas nėra labai jau geras), "Tobulas meno kūrinys – tai kūrinys žmogaus dvasios ir todėl gamtos kūrinys. – J. V. Gėtė.")

exido, nėr už ką. Aplamai aš ne tiek, kad anglų kalba naudota turėjau galvoje, bet tiek, kad yra sumaišomos kalbos. Ir yra "kuriama" sava kalba kurią norint suprast reikia bent dvi kalbas mokėti. Jeigu darai lietuviškai darai tik lietuviškai jei darai angliškai tai darai tik angliškai ir tada svetainėje padarai mygtuką ant kurio paspaudus pasikeistų kalba ir viskas - elementaru Homsai (pridėjau tik tam tą vardą, kad būtų įdomiau skaityt ^^) P.S. Aš ir nemaniau, kad projektas bus anglų kalba, juk dar buvo ir užrašyta jeigu ir nesuprasčiau, kad tai projektas lietuvių kalba lietuviams [:P]
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Grįžti į Skelbimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių