Ieškau mokytojo ar būrelio, kad mokytų groti gitara. Šiauliuose. Jau visą dieną plūkiuos internete nieko nerandu. Gal kas žinote kokį būrelį a mokytoją glit pasiūlyt? Norėčiau grot paprasta gitara.
Aš pasimečiau ir man baisu. Aš irgi bijau, aš irgi žmogus.
Mano draugė groja, bet man dienos neatitinka, ir kaina nelabai palanki. Būna viena pamoka į savaitę ir 100 litų. Dar plius neinvidualiai o grupe, tai ko ten išmoksi? Nu reiks klaust, bet nemanau ar žinos.
Aš pasimečiau ir man baisu. Aš irgi bijau, aš irgi žmogus.
vienas gali pasiekti tam tikra lygį, tačiau jei nori bent normaliai išmokti groti, be mokytojo neapsieisi. aš galvojau, kad jokių mokytojų nereiks, tačiau prireikė ir visas mokymasis vyksta kur kas lengviau ir greičiau kai turi gyvą pavizdį prieš akis. o internete randamose pamokose neretai būna ir nusisvaigimų...
tas "nemažai" bus pasiektas dvigubai didesnėmis pastangomis ir užtruks kur kas ilgiau negu su mokytojų tą patį nemažai.. nebent turi didžiulį talentą.. bet ne visi gi gimsta Gilmour'ais gimstam...
Taip, pastangų reikėtų daugiau, o ir nesakiau, kad išmokstama akimirksniu. Tiek laiko, tiek pastangų savarankiškas mokymasis reikalauja žymiai daugiau, bet jei nėra galimybės mokytis su mokytoju, tai... Svarbiausia noras.
Nu pagrindu vistiek reikia:) Zinau bent dvi vietas kur tikrai galetum grot Siauliuose. Viena yra pas mokytoja privaciai, kur anksciau ejau (dabar kaina apie 20 man rods butu, nors ir susitartum gal pigiau), o kitas i bureli eit toki. Viskas pietiniam