tai vat.cia mano paskutinieji darbai.siuos zadu iremint,nes KOL KAS uz juos nieko geresnio nepadariau.kaka is manes,o ne dailininke. piesiu piesiu,iseina,vot uzplauk.. i nieko nepadarysi,kai su vistos koja.. nu zodziu toks plaukiojantis "talentas" esu
parodyciau daugiau darbu,taciau,kaip kad sakiau,retokai as juos piesiu,tie tokie "suoliai link tobulybes" labai platus,nes tai piesiu tai ne ilgais laiko tarpais. siaip esu pripiesusi daugiau,bet ten isvis,arkliu konturai,jokiu seseliu jokios spalvos,nieko,bijojau as ten kazka daryti,a vdrug sugadinsiu ta horsa vapse. db kazka savamoksliskai,beziuredama i ki tus darbus,bandau piest,mokytis kur tuos raumenukus a ka ten ant to arklio pabrezt ir tt.. tad perspeju,kad kazkokio stebuklo cia nesitikekit,nera tiap,kad viska is galvos piesciau,nors kaip kada..
nu zodziu,cia paskutinieji,normalesnieji darbai:
sito originala draugei daviau,nes cia jai buvo piesta specialiai,uzsinorejo mat:) piesta tiksliai nežinau kada,bet da i sule ejau,cia siemet
pries kelias dienas darbas
vakar sita baigiau
matau as visokius netikslumus kalbant apie arklio kuno daliu proporcinguma ir tt,matau ir ne ten seseliu linijas visokias.. nu zodziu..gana malt:)