Gyvūnėlių laidojimas

Diskusijos apie gamtos pasaulį ir gyvūnus.

Gyvūnėlių laidojimas

Standartinė Dija 2006-Lap-18 Šeš, 6:41 pm

Dauzau i medi ir spiaudau per peti su mano augintineis dar viskas gerai.Bet ateis tokia diena kai ju nebeliks. Kur laidoti gyvunus kai gyveni daugebutija, ir kaip laidoti kad sazine rami butu. unsure.gif .Ir kaip reguojate i gatveja ar ant saligatvio gulincius jau mirusius gyvulius.Cia pries keles dienas mano gatveja gulejo partrenkta mazinos kate,tai pasiemiau ir kieme uzkasiau. O gal net istatimai kokie yra? Zinau kad zmones yra pasidare kaskokes kapinaites,bet jos nelegalios?
Vartotojo avataras
Dija
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Mėletėlė 2006-Lap-25 Šeš, 2:14 pm

zianu kad ketina daryti gyvuneliu krematoriuma kur uz atitinkama kaima tau net i urna ides dulkes. o seip zinau kad gyvuneliu kapines yra nelegalios nes ten veisiasi ligos ir pan
Salomėja Nėris

SAVĘS AŠ GAILIUOS
Neilsėjos, neėdė, negėrė, -
Vilkė bėgo laukais klupdama.
Baimės genamą, sergantį žvėrį
Saukė miško žalia glūduma.

Sutema samanų aksominė
Amžinuoju miegu užliūliuos...

Kad mane - taip sutiktų tėvynė!
Kaip sunku, kaip savęs aš gailiuos
Vartotojo avataras
Mėletėlė
Forumo siela
Forumo siela

Re: Gyvūnėlių laidojimas

Standartinė kik 2006-Lap-25 Šeš, 5:56 pm

Čia prieš keleta metų ir karstus gyvūnams pradėjo daryt... Tai manau ir kapinės turi būti jei karstai daromi ;)
Nėra gražu, kad ant gatvės partrenkta katė, bet ką padarysi... Nepradėsi visų rinkti ir karstus užsakinėti...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė kiaurymė 2006-Gru-05 Ant, 5:28 pm

Gailu pasidaro, kai pamatai, kad gatvėj koks gyvūnas partrenktas.Namlonus vaizdas.Dėl kapinaičių..Gal miškas?
Vartotojo avataras
kiaurymė
Forumo rėmėja(-as)

Standartinė wilkas 2006-Gru-10 Sek, 2:08 am

Vieną kartą gatvėje mačiau partrenktą šunį. Bet šiaip ten žiauriai atrodė, kraujo klane, ir dar smegenys matėsi, tai gerai, kad kitoj gatvės pusėj ėjau, o po to atėjo kažkokia moteris verkianti, ir pasiėmė tą šunį ...
wilkas
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Velvet 2006-Gru-10 Sek, 2:43 pm

Širdį suspaudžia pamačius gatvėje negyvą padarėlį, tačiau nesusirankiosi visų jų ir nelaidosi.
Šiaip nesu prieš gyvūnų kapinaites, karstus ir t.t., nors tai tikriausiai labai brangu ir prabangu tačiau nepamirškim, kad tai nehigieniška, vis dėlto tai-gyvūnai ;>
Na o jei numiršta šuniukas ar kačiukas šeimoje tai tikriasuaii neverta sukelti viso svieto ant kojų ir pakelti laidotuves su daugybe ašarų ir kunigo pašventinimu [;D] gyvūnėliui užtektų batų dėžės ar šiaip dėžės ir kapelio kur nors tolimama kiemo gale... Manyčiau, kad ir jam gerai, ten-gyvūnėlių rojuje kur jie gali graužti didelius storus kaulus ir žiūrėti į savo šeimininkus iš viršaus ;D
Vartotojo avataras
Velvet
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė elfija 2007-Rgs-03 Pir, 2:08 pm

ivena karta ejau ir netoli namu ant gatves buvo partrenkta negyva katyte tai tada skubejau tai tik ant saligatvio pernesiau galvojau veliau grizus uzkasiu miske bet neradau tai arba kazkas uzkase arba

siaip esu ir savo suniuka miske palaidojus zinau ir vieta
Liūdesys-tai troškimas bei ilgesys kažko.Ko trokšti ir ilgies yra,tik trūksta žodžių tam išsakyti...
elfija
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė depres@nte 2007-Rgs-03 Pir, 7:35 pm

elfija rašė:tada skubejau tai tik ant saligatvio pernesiau galvojau veliau grizus uzkasiu miske

Nebaisu buvo?

Man, pavyzdžiui, labai gražu būtų taip atsisveikinti su gyvūnėliu, ta prame palaidoti kokiose kapinaitėse ar pan. :roll: Bet aišku tai būtų didžiulė prabanga, kurios negaliu sau leistis. Tad užtenka ir kiemo, nes miške taip pat nėra galimybės palaidoti. Mano tėvai, šiuo atveju, yra labai primityvūs ir tikrai nevežtų manęs į kokį mišką, o aplink jo nėra :?
Vartotojo avataras
depres@nte
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė danAR 2007-Rgs-05 Tre, 7:18 pm

Na pas mus yra šunų ir kitų gyvunėlių kapinės ir ten daug kas laidoja savo augintinius.O kol to nebuvo,kelis nedidelius kiemsargius teko kremuoti.Na tiesiog į sieninį pečių,stipriai uždariau duris ir viskas.Vis geriau nei kur mėtysis lavomėlis.Ir nei smarvės nieko.O dabar jau tik į kapinaites.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
danAR
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė myvoice 2008-Sau-05 Šeš, 6:26 pm

Girdejau, kad vilniuje, karoliniskiu apskrityje kazkur yra gyvunu kapines
Myliu:
Neformalus
Muzika
myvoice
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė Motorola 2008-Sau-10 Ket, 6:16 pm

Kai vienas mano šuo numirė, nuvežėm ją prie miško, kur užaugo ir užkasėm :roll:
nesu už gyvūnų kapines, man labiau priimtina būtų jų krematoriumas.
MADE IN CHINA
Vartotojo avataras
Motorola
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė INdie 2008-Kov-23 Sek, 8:56 pm

Aš turėjau daug smulkių gyvūnėlių (žiurkėnai, žiurkės, jūrų kiaulytės) netekčių, tai užkasdavau miške arba prie tokių krūmų netoli namų. Netoliese esančiame miškelyje vienoje vietoje yra šiokios tokios kapinaitės. Spėju, kad apie 10 gyvūnų ten palaidota. Nežinau, man nesižiūri ta vieta, nes žmonės ateina pakvėpuoti gryno oro,pailsėti ten. Esu už gyvūnėlių krematoriumą. Jo tikrai labai reikia, o kapinėms nematau reikalo.
Vartotojo avataras
INdie
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Grįžti į Gamtos ir gyvūnijos pasaulyje

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių