MėlynasVėjas 2006-Lie-24 Pir, 11:42 pm
pačio gyvenimo prasmės tai nežinau, nelabai jau aš tuo pačiu gyvenimu domiuosi, nepatinka jis man.... o šiaip egzistavimo prasmė tai man yra tobulėti... nu gyvenimui šiaip irgi tai galima priskirti... čia jau bus beveik išplėštas lapas iš budizmo, bet manau gyvenimą turim gyvent tam, kad kažko išmoktume, kažką surastuma, kažką suprastume, ir taip tobulėtume.. kad atrastume save, ir suprastume kodėl esam, ir ką reikia daryti, kad būti teisingai, taip kaip būtent tu turi būti. hmz, vis dėl to ne visai iš budizmo. nu bet ne esmė. tiesiog, kdangi man gyvenimas neatrodo viskas ką turiu, tai aš ir bandau išsiaiškint šituos paminėtus dalykus, ir manau, akd per gyvenimą turiu tobulėti, turiu išmokti, turiu kentėti ir ištverti kažkaip šitą išbandymą/užduotį/pamoką... tieisog liepė man mano šeimininkai gyventi, tai ir gyvenu ir bandau sužinoti kodėl, nes neabejoju, akd ne šiaip sau. turbūt nė vienas negimsta šiaip sau, tik ima gyvent šiaip sau, patapdami nieko vertais žmonėm.. o aš kaip nors iškęsiu (vaje kiek daug ryžto..) šitą užduotį ir eisiu toliau. o jei iškęsiu, tai turėsiu kuo didžiuotis, ne kiekvienas juk sugeba atsilaikyt ir gyvent gyvenimą taip kaip aš planuoju - kuo sudėtingiau, ir antilengvabūdiškiau, ir dar su nuolatine kova kaip netapt žmogum... čia biškį jau nuo temos nukrypau....
baisu pagalvojus kaip aš gerai apie save čia drįsau pagalvoti.... reikia tris kartus apspjauti savo atvaizdą veidrody...
(joa, aš irgi moku lietuviškai rašyti.)