Gyvenimo prasme.Kokia gi ji?

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Kov-31 Pen, 5:56 pm

kaip ka?kas jau min?jo gyvenimo prasm?s kogero n?ra. kakas mus i?meta ? gyvenim? tam, ad prasikankintume vienokiom ar kitokiom s?lygom, arba tam , kad vis? gyvenim? ?vestume ir b?tume laimingi ?augdami "Po manęs, kad ir tvanas", arba galimi abu variantai - nakt? ?venti, dien? kankinies....kas kam lemta patys su?inosit anks?iau arba v?liau....

p.s. meil? tikrai ne gyvenimo esm?, tai tik priedas prie jo....
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lie-24 Pir, 9:24 pm

neskaiciau jusu postu,tingejau..:) pasakysiu tik savo nuomone..as nesigilinu kokia sio gyvenimo prasme.bent jau kolkas.gal,kai uzklups daug nesekmiu,kai busiu sumaisyta su zememis ir bus sunku vel pakilti is pelenu,gal tada ir svarstysiu,reksiu is nevilties visam pasauliui kokia prasme gyventi,o gal net ne gyventi,o tiesiog egzistuoti.. bet dabar nera taip,todel apie tai negalvoju,tiesiog nekvarsinu galvos ir nesidarau sau gyvenimo dar sudetingesnio.jei jau sumeikino tave tevai,jei jau paleido i si pasauli,tai ir gyvenk,siek savo tikslu ir taip toliau..jei jau cia atsiradai,tai ir buk.. :roll: nebutu taves reikeje,nebutum ir atsirades:) o jei tu jau cia,vadinasi turi vis del to palikti kazkoki pedsaka,kad ir labai smulku ir nezymu,siam gyvenime :roll:
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Lie-24 Pir, 11:42 pm

pačio gyvenimo prasmės tai nežinau, nelabai jau aš tuo pačiu gyvenimu domiuosi, nepatinka jis man.... o šiaip egzistavimo prasmė tai man yra tobulėti... nu gyvenimui šiaip irgi tai galima priskirti... čia jau bus beveik išplėštas lapas iš budizmo, bet manau gyvenimą turim gyvent tam, kad kažko išmoktume, kažką surastuma, kažką suprastume, ir taip tobulėtume.. kad atrastume save, ir suprastume kodėl esam, ir ką reikia daryti, kad būti teisingai, taip kaip būtent tu turi būti. hmz, vis dėl to ne visai iš budizmo. nu bet ne esmė. tiesiog, kdangi man gyvenimas neatrodo viskas ką turiu, tai aš ir bandau išsiaiškint šituos paminėtus dalykus, ir manau, akd per gyvenimą turiu tobulėti, turiu išmokti, turiu kentėti ir ištverti kažkaip šitą išbandymą/užduotį/pamoką... tieisog liepė man mano šeimininkai gyventi, tai ir gyvenu ir bandau sužinoti kodėl, nes neabejoju, akd ne šiaip sau. turbūt nė vienas negimsta šiaip sau, tik ima gyvent šiaip sau, patapdami nieko vertais žmonėm.. o aš kaip nors iškęsiu (vaje kiek daug ryžto..) šitą užduotį ir eisiu toliau. o jei iškęsiu, tai turėsiu kuo didžiuotis, ne kiekvienas juk sugeba atsilaikyt ir gyvent gyvenimą taip kaip aš planuoju - kuo sudėtingiau, ir antilengvabūdiškiau, ir dar su nuolatine kova kaip netapt žmogum... čia biškį jau nuo temos nukrypau....
baisu pagalvojus kaip aš gerai apie save čia drįsau pagalvoti.... reikia tris kartus apspjauti savo atvaizdą veidrody...

(joa, aš irgi moku lietuviškai rašyti.)
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Untiled 2006-Lie-24 Pir, 11:56 pm

na sunkus klausimas.. nezinau gal but gyvenimo prasme yra nugiventi gyvenima.. is jo pasisemti visko ko tik imanoma.. suzinoti kas yra gyvenimas.

Daznai pagalvoju kad neimanoma kad po mirties mes niekada niekada niekada nebegyvensime.. man tai sunku isivaizduoti.. atrodo gyvename dabar o kai mirsime bus viskas.. aij jauciu nieko nesuprantat ka cia capaliuoju.. bet tokios mano mintys.
[font=Comic Sans MS][rainbow]Muuhahh :**[/rainbow][/font]
Vartotojo avataras
Untiled
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Lie-25 Ant, 12:00 am

man tai kaip tik neatrodo, kad gyvename dabar ir kai numirsim bus viskas.. :roll:
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Untiled 2006-Lie-25 Ant, 12:07 am

Manai kad po mirties toliau gyvensime?
Vartotojo avataras
Untiled
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė MėlynasVėjas 2006-Lie-25 Ant, 12:10 am

ne gyvensime, o egzistosime. kažkur toliau. tobulėsime. nors nebūtinai visi... nemanau, kad tuščiai per gyvenimą plaukę, ir savo sielos netobulinę žmonės mirę lyg niekur nieko galės toliau egzistuot... juk jie netobulėjo.. bent jau garantuotai nepakankamai.
Vartotojo avataras
MėlynasVėjas
Ištikimoji forumietė

Standartinė Untiled 2006-Lie-25 Ant, 12:11 am

Na cia toks dalykas kaip ir dievas.. Niekas nemate(nezino) bet tiki.. Seip dievu tikiu.. bet kad po mirties musu sielos kokiam nors danguij gyvens nelabai tkiu...
Vartotojo avataras
Untiled
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė <Darkness> 2006-Lie-25 Ant, 12:16 am

Mažiau jūs galvokit kas bus po mirties.
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė Untiled 2006-Lie-25 Ant, 12:17 am

Stengiuos.. Bet baisu..
Vartotojo avataras
Untiled
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė <Darkness> 2006-Lie-25 Ant, 12:20 am

Aš nieko baisaus nematau...Net mėgindamas nusižudyt buvau arti mirties,ir vis vien mirtis manes nešgasdino ir toliau noriu mirties,kas bus po mirties man nusispjaut,bet į dievą ar į dar kažką netikiu. :)
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė Untiled 2006-Lie-25 Ant, 12:22 am

Baik cia man sneket tokius dalykus.. gyvenam viena karta.. ir reikia stengtis gyvenima nugyvent kuo ilgiau ir kuo ivairiau.. mirtis ateis savu laiku.. neskubink to laiko.
Vartotojo avataras
Untiled
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė <Darkness> 2006-Lie-25 Ant, 12:28 am

Kad neturiu prasmingo gyvenimo šiame gyvenime.Taip nusigyvenau,kad jau neliko visiškai noro gyvent,o gyvenu(tenka vėl kartotis) tik dėl kitų(pvz tėvų,senelių),o taip tai seniausiai jau būčiau po žeme. :) Dar kažkiek pagyvensiu kiek psichikos būklė leis ir kiek ištversiu,tiek ir gyvensiu.Man kikvieną diena niežti venas persipjaut,bet karšta ir labai matysis žaizdos.Tad vengiu žalojimo.Labiau man muzika padeda. :)
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

Standartinė Untiled 2006-Lie-25 Ant, 12:32 am

sitokia busena.. yra tikrai labai sunki. Bet kada atsiras zmogus kuris privers tave apie visa sita pamirsti... ir apie mirti nebus jokiu kalbu. Gyvenk del saves.. atrask savo gyvenime geruju pusiu. Stenkis atitrukti nuo blogu dalyku.. stenkis i gyvenima eiti sviesesniom spavom.. ir pats nepastebesi kaip nuotaika pageres. Galbut tau reikia draugu kurie tave suprastu paguostu? Bet labiausiai tave isgelbetu meile..
Vartotojo avataras
Untiled
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė <Darkness> 2006-Lie-25 Ant, 12:35 am

Kas būtų jei būtų... :) Jau apie mane čia šnekėta milijona sykiu...Pabodo... :) Dėkoju už patarimus. :wink:
Vartotojo avataras
<Darkness>
Tamsos Demonas
Tamsos Demonas

AnkstesnisKitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių