Bastet rašė:Sergej, ta?iau jeigu Dievas neegzistuoja, tai Velnių suk?r? žmogus, kurdamas j? pagal savo atvaizd?Vos ne kas antrame ?odyje i?girstu ?od? meil?. Ka?kada band?iau ai?kintis kas tai yra, bet taip pernelyg subjektyvus dalykas. Meil? gyvenimui. Kokia ji ir ar ji i? tiesų tampa gyvenimo prasme? O gal gyvenimui prasmę suteikia pa?inimas. Juk nemir?tanti Fausto dvasia gyvena kiekviename i? m?sų. Ir tro?kimas pa?inti tampa ta gaire, vedan?i? mus ? priek?. Juk negalima myl?ti nepa?inus. Netikiu posakiu - meil? akla. Da?niau meil? b?na kvaila. Tod?l kaip gyvenimo prasmę a? visų pirma kel?iau pa?inim? ir dvasin? tobul?jim?, o ne meilę.

Shejla^meow rašė:linksmintis reikia pries sutoktuvesbet tai mano manimu nera gyvenimo prasme

joa pritariu ?ia tikra gyvenimo prasme..Mauzeris rašė:Mano nuomone gyvenimo prasme tai yra gimti,mokytis,igyti issilavinima,sukurti seima,uzauginti vaikus,ziureti kaip auga anukai ir mirti....

Mauzeris rašė:Mano nuomone gyvenimo prasme tai yra gimti,mokytis,igyti issilavinima,sukurti seima,uzauginti vaikus,ziureti kaip auga anukai ir mirti....

Grįžti į Diskusijos apie viską
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių