Gražios mintys

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Re: Gražios mintys

Standartinė kristė. 2007-Lap-04 Sek, 5:43 pm

Na man patiko sita, tik kad angliska

Leave "something" to "someone" but never leave "someone" for "somenthing" .... because...
in life "something" will leave you, but "someone" will allways be with you...
oplia
Vartotojo avataras
kristė.
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Lap-04 Sek, 8:05 pm

Kai Dievas uzveria duris, kazkur jis atveria langa. ;]

^^^

Kai visko netenkama, vis dar lieka ateitis...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė #BlueSky# 2008-Bir-12 Ket, 5:25 pm

Draugas, imdamas tave už rankos, paliečia ir tavo širdį.
Draugas ateina tada, kai kiti jau seniai išsilakstė.

Nelaimės gali smarkiai mus paveikti, bet jos praeina. Tik nuo mūsų priklauso tapsime pelenais, ar pakilsime kaip feniksai. (Lao Dze)

Na, čia ne tiek gražios, o taip...
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė libra 2008-Lie-01 Ant, 7:34 pm

Rask laiko mastyti... Tai jegos prasme.
Rask laiko zaisti... Tai amzinos jaunystes paslaptis.
Rask laiko skaityti... Tai isminties saltinis.
Rask laiko melstis... Tai didziausia jega zemeje.
Rask laiko myleti ir buti milimam... Tai Dievo duota privilegija.
Rask laiko draugiskumui... Tai kelias i laime.
Rask laiko juoktis... Tai sielos muzika.
Rask laiko duoti... Tai sumazina egoizma.
Rask laiko dirbti... Tai sekmes laidas.
Rask laiko artimo meile... Tai dangaus raktas.
Rask laiko

ce gali buti gimtadienio sveikinimo zodziai ar atsisveikinimo,ce gali buti zmoguj patarimas kaip gyventi :-k [:P]
libra
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

WengoPhone: libra

Standartinė AngelSonia 2008-Lie-05 Šeš, 6:35 pm

Būkime laimingi dabar

Mes kasdien save įtikinėjame, kad mūsų gyvenimas taps geresnis po to, kai mes sukursime šeimą, vėliau sulauksime savojo pirmagimio, daugiau vaikų. Tuomet mes pergyvename, kad vaikas dar nepakankamai suaugęs ir svajojame, kaip bus gerai, kai jis suaugs..
O tada raunamės plaukus, kai tenka kovoti su jo paaugliškomis problemomis. Štai kai jie pagaliau išaugs iš to amžiaus, mes jau tikrai būsime laimingi... Tada mes pradedame save įtikinėti, kad gyvenimo pilnatvė bus pasiekta, kai įsigysime gražesnę mašiną, galėsime išvykti atostogauti į užsienį arba kai išeisime i pensiją...
Tiesą pasakius, nėra geresnio laiko būti laimingam, kaip būtent dabar. Jei ne dabar, tai kada? Jūsų gyvenimas visada bus pilnas iššūkių ir kliūčių. Geriausia, ką mes galime padaryti, tai tą pripažinti ir stengtis būti laimingais bet kokiu atveju...
"Ilgus metus man atrodė, kad tikrasis gyvenimas jau tuoj tuoj prasidės. Tačiau kelyje visuomet atsirasdavo kokia kliūtis, kažką prireikia nuveikti, kažkiek laiko sugaišti, grąžinti kokią skolą, pabaigti darbą. Tada jau prasidės gyvenimas. Galų gale suvokiau, kad pati pagrindinė kliūtis gyventi buvo mano paties gyvenimo būdas. Aš supratau, kad nėra kelio i laimę. Laimė yra kelias. Brangink kiekvieną minutę. Jos tau taps dar brangesnės, jei skirsi tą laiką kažkam ypatingam....tokiam ypatingam, kad būtų verta dalintis. Atsimink, laikas nieko nelaukia..."
Alfredas D Souza
Taigi, užteks laukti, kol baigsi mokyklą, į ją grįši, numesi dešimt kilogramų svorio, vėl juos priaugsi, kol vaikai pradės savarankišką gyvenimą, kol imsies darbo, kol išeisi į pensiją, kol sukursi šeimą ir išsiskirsi... iki Penktadienio nakties, iki Sekmadienio ryto, kol įsigysi naują namą ar automobilį, kol už šiuos pirkinius išsimokėsi... iki pavasario, iki vasaros, iki rudens, iki žiemos, iki pirmos ar penkioliktos dienos.... kol išgersi kokteilį, kol galutinai pasigersi, kol mirsi ir kol vėl gimsi...
Ir visa tai tik tam, kad suprastum, kad nėra geresnio laiko būti laimingam kaip dabar. Laimė yra kelionė, o ne tikslas… Dirbk taip, lyg tau nereikėtų pinigų… Mylėk taip, lyg niekad nebūtum buvęs įskaudintas… Šok, lyg niekas tavęs nematytų...
Būkime laimingi dabar!!!
Vartotojo avataras
AngelSonia
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė djlaimax 2008-Lie-18 Pen, 3:27 pm

ce keletas mano minciu :oops: Viska sukuriau pati. Nuomone parasykint i mano el- pasta. djlaimax@gmail.com
Jei nereikia tau manes, as isesiu is tavo gyvenimo kolkas, bet zinoki as sugrysiu atkersiti uz tai, kad man sirdi sudauzei.

Mano sirdis juoda kaip anglis, del taves ir del tavo meluotu jausmu.

eilerastis mamai
Grazu miske, lauke, kieme. grazu visur aplink mane. Pasauli grazu as matau, ir visa dovanoju tau. Nes viskas ka tik as turiu, sukureme abi kartu. Nors viso sito per mazai, bet tai skiriu tik tau vienai.

Tavo zodziuose nera tiesos, tavo sirdyje nera sviesos. Tavo mintyse tik paslaptis, kuria imins tiktai tuscia sirdis. Manoji tam ne sukurta. Nes meiles ji dar kupina. Bet protas stengesi pamirst. Ir sita jausma nugramzdint. Kad dingtu jis kazkur toli ir nebegrystu atmintin ir sudauzytojon sirdin.
djlaimax
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė kristė. 2008-Lie-26 Šeš, 10:27 pm

JEI TU ESI DIDELIS MEDIS, MES BŪSIME KIRVUKAS, PASIRUOŠĘS TAVE NUKIRSTI (Bob Marley)
oplia
Vartotojo avataras
kristė.
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Kind_of_Animal 2008-Rgp-01 Pen, 7:08 pm

Kaip neiškanuotų žmonių bendrijoje galėtų egzistuoti cenzūra, kurios vienintelis tikslas - slėpti teisybę?

Mano nesėkmė gerokai pranoko jų sėkmę.

Vienišumas ir yra mano religija.
Būtum padaras kaip padaras, nieko nedaryčiau. O dabar? Štai ir turėk savo, kęsk nakties šaltį ir aklą tamsą, pasprink savo pykčiu ir ciniškumu, neapykanta viskam! Gimei kaip visi, o tapai nenormalus. Negali būti pilkos avinų bandos dalimi tai ir vaikščiok čia kaip žydas, bedievi padare, pro prakeiktas šio miesto purvinas gatves, lyg prakeiktais vokiečių klestėjimo laikais! Ir atsimink, niekas nėra tikra, realybė - šiandiena, o ateitis - iliuzija. O dabar dink! Amen!
Ir aš išėjau...
Vartotojo avataras
Kind_of_Animal
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2008-Rgp-02 Šeš, 7:27 pm

Tu gali buti kas tik nori,
tu gali daryt ka nori.

["Heroinas"]
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa