Parashykite jums labiausiaj patinkancios dajnos pawadinima =]
Taigi aš pradedu: Bob Sinclar feat. Steve Edwards - World hold on.mp3

KaPuCiNe rašė:Powkajaaazau kokia diiiiiieeeviska ta daina,tas filmas jaaaazzzaauu..
![]()
![]()
![]()
visa vaikyste su tuo filmu.. /*omg*/

apie koki cia filmuka snekat?Powka rašė:KaPuCiNe rašė:Powkajaaazau kokia diiiiiieeeviska ta daina,tas filmas jaaaazzzaauu..
![]()
![]()
![]()
visa vaikyste su tuo filmu.. /*omg*/
Kiek emocijų.
Na matau, kad po biški pradedu atrast bendraminčių šiame forume. Duokš penkis.Ir mano vaikystės filmukas. Pirmą kartą žiūrėjau 6-ių ar 7-ių metukų. Verkiau ne vieną kartą. Na bet čia jau oftopikas.

Powka rašė:Dabar, kas kart vis naujų gabalų atsiranda, kuriuos atrodo galėčiau klausyti šimtus tūkstančių kartų. Ir malonūs ausiai, ir tikrai nuostabi muzika. Tačiau ji, ankščiau ar vėliau atsibosta. Manau šiai skilčiai išrinkčiau vieną soundtreką iš mano vaikystės (ir turbūt dabarties) mylimiausio filmuko "Liūtas Karalius" (angl. Lion King). Jeigu kas matėte, pamenate šį filmuką, tai gal atsiminsite ir pačią jo pradžią. Štai ta pradžios muzika man yra Dieviška. Aišku, jeigu dabar gerai pagalvočiau, atraščiau ir dar šiek tiek senų, puikiai įsiminusių gabalų (jie greičiausiai taip pat būtu iš filmų/filmukų), bet šiuo metu gerai atsimenu tik šitą gražiausią dainą.
Elthon John - Circle Of Life
Iš esmės, daugelis šio šedevro soundtrekų man yra labai prie širdies. Pagarba Eltonui Džonui.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių