Bet yra galybė kitų dainų kurių klausiau kelis kartus per 10minučių... Dažnai mėgstama daina būna pagal nuotaika

~Tainted Soul~ rašė:Na dabar viena klausomiausių tapo HIM - Gone With The Sin
Bet yra galybė kitų dainų kurių klausiau kelis kartus per 10minučių... Dažnai mėgstama daina būna pagal nuotaika

sc0rp rašė:Ko gero visi zinot.. Bet paklausykit Foje dainu.. Tikrai grazu.. tokios kaip Amzinas judesys, As numirsiu vistiek, lauzo sviesa, Zvaigzdes kartais krenta, Paskutinis traukinys ..
KaPuCiNe rašė:paskaitytu mano tevas si posta..ilgai dar stebetusi kad jaunimas siais laikais gali vertinti tokias,jo laiku,megiamas,dainas
KaPuCiNe rašė:sc0rp rašė:Ko gero visi zinot.. Bet paklausykit Foje dainu.. Tikrai grazu.. tokios kaip Amzinas judesys, As numirsiu vistiek, lauzo sviesa, Zvaigzdes kartais krenta, Paskutinis traukinys ..
paskaitytu mano tevas si posta..ilgai dar stebetusi kad jaunimas siais laikais gali vertinti tokias,jo laiku,megiamas,dainas

sc0rp rašė:KaPuCiNe rašė:sc0rp rašė:Ko gero visi zinot.. Bet paklausykit Foje dainu.. Tikrai grazu.. tokios kaip Amzinas judesys, As numirsiu vistiek, lauzo sviesa, Zvaigzdes kartais krenta, Paskutinis traukinys ..
paskaitytu mano tevas si posta..ilgai dar stebetusi kad jaunimas siais laikais gali vertinti tokias,jo laiku,megiamas,dainas
Koks tau jaunimas.. Jau senelis penkiolikmetis esu.. O koks skirtumas kokiu laiku dainos? Jei grazios tai grazios

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių