Geriau cia Mozilla Firefox

Tiekėjai, kainos, svetainių kūrimas...

Standartinė sc0rp 2006-Geg-26 Pen, 8:11 am

Visu pirma, kas tas CSS3 ?:) As turejau opera - nepatiko.. Turiu Firefoxa - toks man jis labai greitas nepasirode.. Per ta FF man is viso kartais puslapiu nedakrauna kai su IE pakrauna.. Seip naudoju IE nes man jis labai patogus, bet saugumo sumetimais kitos narsykles yra geresnes, bet kai pasijungiu kokia kita iskart narsymas man jau nebe toks malonus..
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kik 2006-Geg-26 Pen, 8:16 am

sc0rp rašė:Visu pirma, kas tas CSS3 ?:) As turejau opera - nepatiko.. Turiu Firefoxa - toks man jis labai greitas nepasirode.. Per ta FF man is viso kartais puslapiu nedakrauna kai su IE pakrauna.. Seip naudoju IE nes man jis labai patogus, bet saugumo sumetimais kitos narsykles yra geresnes, bet kai pasijungiu kokia kita iskart narsymas man jau nebe toks malonus..

CSS3 - naujausi CSS papildymai - W3C standartų. Tokių kaip kra?tinių apvalinimas ir t.t. ?od?iu psl., gra?iau atrodo ir greitai krauna. :P
Jai tau FF neatrodo greita - ar Tu bent bandei j? pasigreitint?
Ar bent nu?mei Windows XP 20 % savo internetinio valgio?
Ar bent normaliai suteikei jam teisias windows'e?
Taigi jei ne tada pats kaltas ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė osam 2006-Geg-30 Ant, 2:54 pm

Aš naudoju Opera ir man jos pilnai užtenka :wink:
Greita paieška puslapiuose, viskas patogu ir nebuna nesamonių kaip su IE.
Pvz, kai kompiuteris užstringa ir po kiek laiko atsringa, galima operoje tęsti darbą nuo tos vietos kur baigei :wink:
Ai va dar Opera, bent jau man pasirodė gražiausia naršyklė iš visų

Šiap man IE per daug ten visko yra ir nežinia kam :wink:
FireFox patogi, greita, panašus valdymas i IE :wink:
Vartotojo avataras
osam
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2006-Geg-30 Ant, 3:08 pm

osam rašė:Aš naudoju Opera ir man jos pilnai užtenka :wink:
Greita paieška puslapiuose, viskas patogu ir nebuna nesamonių kaip su IE.
Pvz, kai kompiuteris užstringa ir po kiek laiko atsringa, galima operoje tęsti darbą nuo tos vietos kur baigei :wink:
Ai va dar Opera, bent jau man pasirodė gražiausia naršyklė iš visų

Šiap man IE per daug ten visko yra ir nežinia kam :wink:
FireFox patogi, greita, panašus valdymas i IE :wink:

FireFox'e irgi greita paieška puslapiuose.
FireFox'e patogiau už visas naršykles, nes yra priedai su kuriais gali keisti valdymą!!!
Pvz, kai kompiuteris užstringa ir po kiek laiko atsringa, galima operoje tęsti darbą nuo tos vietos kur baigei --->>> Šiaip FireFox'as daugiau skirtas linux'ams todėl tokio dalyko neerikia, nes linux'ai neužstringa (Juk sistema pati paskirsto kokius resursus duot tai ar tai programai - todėl operacinė sistema negali būti užstrigusi išskyrus technines problemas, nors windows tai moka padaryt :lol: ) Todėl windows'am yra skirtas priedas.

Tau labiau patiko Opera defoult stilius, o ne FireFox'o kuris nors stilius iš daugelio - kurį susikurti galima net ir pačiam?

Taigi, taigi...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė osam 2006-Geg-30 Ant, 7:00 pm

Nu man vistiek opera geriausia.
GAlima sakyti IE skirta pradedantiems, opera - pažengusiems, o firefox - profesonalams. :wink:
Vartotojo avataras
osam
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2006-Geg-30 Ant, 10:16 pm

osam rašė:Nu man vistiek opera geriausia.
GAlima sakyti IE skirta pradedantiems, opera - pažengusiems, o firefox - profesonalams. :wink:

IE skirta tiem kas nemoka atsisiųsti ir instaliuoti kitų naršyklių ar paraščiausiai dar daug ko ant kompo nemoka.
Nelabai sutikčiau dėl tavo to IE pradedantiems, opera - pažengusiems, firefox - profesionalams. Juk čia kas ką labiau mėgsta tas tą labiau naudoja, bet aišku firefox man patinka, kad laikosi normaliai W3C standartų, o IE iš vis buvo nepalaikiusi W3C standartų, bet po to persigalvojo. Todėl psl., gali atvaizduoti gan neblogai ir IE. Beje firefox tikrai nemažai profesionalų naudoja - bent kiek aš pastebėjau (pakolkas tai naršyklė kurią naudoja beveik 30 %, o gal net ir dar daugiau, nes nežiūrėjau naujausių duomenų, o iš to reiškias, kad ji užima 2 vietą pagal populiariausias naršykles)...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė osam 2006-Geg-31 Tre, 4:55 pm

BEt pavydžiu kai aš prdėjau naudotis kompiuteriu man buvo pati geriausia naršyklė IE, nes ten nieko nesupratau apie visokias spragas ir t.t. , bet subrendau ir pakeičiau nuomone, kad geriausia Opera, tai manau kai dar labiau subresiu, tai firefox bus geriausia :wink: :lol:
Vartotojo avataras
osam
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Reflex 2007-Sau-01 Pir, 8:11 pm

Naudoju FF, nors ji teuzima 3 vieta 2007 software, ir turi dabar siek tiek daugiau pazeidziamumo neij naujoji Opera kuri siuo metu ima pirma vieta....
Vartotojo avataras
Reflex
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Sau-01 Pir, 8:19 pm

Reflex rašė:Naudoju FF, nors ji teuzima 3 vieta 2007 software, ir turi dabar siek tiek daugiau pazeidziamumo neij naujoji Opera kuri siuo metu ima pirma vieta....

Opera turi žymiai mažiau galimybių negu FireFox. Naudoji FF tai turi tiek galimybių, kad Opera naudodamas apie jas net nepasvajosi... Aišku jei naudoji FF pagal defoult nustatymus tada ji panaši kaip ir Opera. Be to FF naudoja ~ 30 % žmonių, o Opera ~ 5 % žmonių. Vien populiarumas ką sako...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė Reflex 2007-Sau-01 Pir, 8:33 pm

Taij vat tdl man ir patinka FF, turi addonu ir themes daug... esu tiesiog uzgruzines ja, ir jokio stabdzio! :) eina kaip bitute, pop-blokeris su antiphishingu daug geresnis neij operos... ir vien ta opera man siaip griozdiska atrodo, vos ja isijungus ir narsant-toks stabdis tikrai jaucias pas ja... vnz, FF ownz :) bet bent FF turi netokius pastebimus ar isokancius pazeidziamumus neij opera...
Vartotojo avataras
Reflex
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Sau-01 Pir, 8:37 pm

Reflex, Sutinku su tavim, kad ir dar tų stilių yra nemažai ir iš vis tobulesnė ji yra...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Ankstesnis

Grįžti į Internetas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių