FTP ir forumo diegimas

Tiekėjai, kainos, svetainių kūrimas...

FTP ir forumo diegimas

Standartinė evelinutia 2007-Sau-21 Sek, 12:01 pm

Na esu visiskai zalia ant tokiu dalyku :oops: kas galetumet paaiskinti kaip idiekti foruma ir per kokius FTP failus kur reikia eiti ka daryti nes nieko grynai neismanau :( Aciu is anksto.
Vartotojo avataras
evelinutia
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Sau-21 Sek, 12:40 pm

Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė evelinutia 2007-Sau-21 Sek, 2:42 pm

O ka daryti jai i FTP viena papke netuos failus parsiusnciau ar ja reikia istrint?
Vartotojo avataras
evelinutia
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė evelinutia 2007-Sau-21 Sek, 6:51 pm

Va butent sitos dalies ir nesupratau
Forumo instaliavimas:
Spaudžiam jūsų_naudojamas_hostingas.lt/install/install.php naršyklėje. Pvz: http://www.tomas.puslapiai.lt/install/install.php .
Atsidaro lentelė "Welcome to phpBB 2 Installation". Joje pasirenkame

Kur man reikia i Total comender irasyti ta linka :( Kaskodel kai surenku man neiseina ar gerai renku?: pabendrauk_domenas.net/install/install.php
Vartotojo avataras
evelinutia
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė kik 2007-Sau-21 Sek, 9:18 pm

Čia reikia ne į Total Commander, o į naršyklę įrašyti ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė BlackBoUnTy 2007-Sau-21 Sek, 9:57 pm

nusipirkau hostinga.isiinstaliavau filezilla. ivedziau visus duomenis, kuriu praso. viskas ok. nu zinau, as buka, bet nesuprantu, kaip daryt, kas paskutinej pastraipoj aiskinama:

Kaip patalpinti savo svetainę į serverį?

Visų pirma, jums reikės programos, su kuria galėsite tvarkyti failus Puslapiai.lt serveryje per FTP. Jei tokios neturite, patariame parsisiųsti nemokamą FileZilla programą.

Paleidus FTP programą, reikia įvesti pagrindiniame jūsų puslapio tvarkymo puslapyje esančią informaciją: FTP serverio adresą, prisijungimo vardą, slaptažodį ir pradinę direktoriją. Su šiais duomenimis galite jungtis prie Puslapiai.lt FTP serverio.

Prisijungę prie Puslapiai.lt FTP serverio, galite pradėti įkeldinėti savo svetainės puslapius. Visi puslapiai turi būti patalpinti public_html direktorijoje, priešingu atveju jie nebus matomi lankytojams. Nepamirškite, kad vieno iš puslapių failo pavadinimas būtinai turi būti index.html arba index.php.

kaip patalpint puslapi i ta public_html direktorija? ;D
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė kik 2007-Sau-21 Sek, 10:02 pm

BlackBoUnTy, Nebūtina su tai FileZilla gali ir su Total Commander ;) Vistiek nesuprantu ką Tu ten blogai padarai...? Gal net nemoki suvesti duomenų į tą FileZilla ir prisijungti prie serverio?
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė evelinutia 2007-Sau-21 Sek, 10:07 pm

Atsiprasau ,bet kodel sujungiai mano posta su BlackBoUnTy ir na supranti viska ten dariau tiksliai tik kai buvo parasyta:
Forumo instaliavimas:
Spaudžiam jūsų_naudojamas_hostingas.lt/install/install.php naršyklėje. Pvz: http://www.tomas.puslapiai.lt/install/install.php .
Atsidaro lentelė "Welcome to phpBB 2 Installation". Joje pasirenkame

Nu tai parasiau i total comender pabendrauk_domenas.net/install/install.php
ir neiseina paskui i internet explorerr narsykle ,bet vistiek nieko neiseina.
Vartotojo avataras
evelinutia
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė BlackBoUnTy 2007-Sau-21 Sek, 10:19 pm

ok. bandysiu paaiskint kokiu paprastu dalyku nemoku padaryt. viskas ten raso gerai. ir atseit as prie to servo prisijungus. matau yra aplankai.. yra aplankas public_html. atidarau aplanka, o ten dar randu index.html faila. nu tai viskas, kaip ir paaiskinimuose. bet kaip man ta puslapi savo i direktorija ta pacia patalpinti? aj nu pala.. as gi paveiksliuka galiu parodyt xD vuo
matau sitoki vaizda ir dabar nebezinau ka daryt, ka rasyt ir ka galvot (: as tik noriu savo foruma http://afi.gurubb.com [cia tikiuos neskaitysi, kaip uz reklama? xDDD] patalpinti ar ka ten tokio.. ;D jeigu man iseis tai padaryt, lietuviu rastingumas isaugs 25%. isivaizduoji koki gera darba Lietuvai padarytum, jei tau iseitu man ikalt i galva darbo su serveriais pradmenis?xD
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy

Standartinė kik 2007-Sau-21 Sek, 10:26 pm

Matai yra užrašyta "Vietinis serveris" ir kitoje pusėje "Nutolęs serveris" tai paimi folderį aplanką ar kaip jį bepavadinsi iš "Vietinis serveris" (ta prasme paspaudi kairiu pelės mygtuku ir jo neatleidus nutempi į dešinį šoną tai yra į "Nutolęs serveris" ir atleidi tada turėtų pradėti kopijuoti jei išmetė lentelę spausk OK ar panašius mygtukus ;) )
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė BlackBoUnTy 2007-Sau-21 Sek, 10:34 pm

aaaa esme pagavau :D bet ir vel labai kvailas klausimas :oops: tai cia kaip supratau galima tokiu budu kelt kai savo kompe kuri saita (: nu o pas mane forumas yra, bet tai jis visai nesusijes su mano kompiuteriu :-k ta prasme as pasidariau kazkokiam tai puslapyje nemokamai ta foruma ir dabar... hehe ;D o gal tada hostingo is vis nereik? xD
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy

Standartinė kik 2007-Sau-21 Sek, 10:45 pm

Na jei jau jį užregistravai tai kam tau tas hostingas? Juk vis vien kitu serveriu naudojies ;)
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Standartinė BlackBoUnTy 2007-Sau-21 Sek, 11:01 pm

bet tai dabar vel klausimas. as neturiu kur patalpint tu didziuliu kodu. tiksliau nezinau kur patalpint ;D pas mane lygiai toks pat valdymo pultas kaip ir pas tave (: man tik reikia kad rodytu lyti, gimtadienius ir naujo sypseneliu paketo :/
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy

Standartinė NeAiSkInK 2007-Sau-22 Pir, 1:04 am

kik rašė:BlackBoUnTy, Nebūtina su tai FileZilla gali ir su Total Commander ;) Vistiek nesuprantu ką Tu ten blogai padarai...? Gal net nemoki suvesti duomenų į tą FileZilla ir prisijungti prie serverio?

bet patogiausia su SmartFTP :wink:
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs
Vartotojo avataras
NeAiSkInK
moderatorius
moderatorius

Standartinė kik 2007-Sau-22 Pir, 1:44 am

BlackBoUnTy rašė:bet tai dabar vel klausimas. as neturiu kur patalpint tu didziuliu kodu. tiksliau nezinau kur patalpint ;D pas mane lygiai toks pat valdymo pultas kaip ir pas tave (: man tik reikia kad rodytu lyti, gimtadienius ir naujo sypseneliu paketo :/

Pas mane yra visai kitaip ir aš apie tai visiškai kitaip išmanau.
1. Turime nusipirkę hostingą.
2. Turime nusipirkę domain vardą.
3. Forumas yra įdiegtas, o ne registruotas.
4. Aš instaliavau modifikacijas.
5. Aš programavau reikalingas modifikacijas.
6. Dizainą pats redagavau ir dakūriau.
Be to puslapiai.lt norint turėti phpBB forumą reikia dasipirkti MySQL duombzę kuri papildomai kainuoja 1 Lt/mėn tad išviso gaunasi 2 Lt/mėn ;) O jei dar pas tave lankysis daugiau vartotojų tau reikės keltis į kitą hostingą vėlgi, kad galėtum perkelti tau reikės specialių žinių...
Be to kaip matau esi viena administratorė, mes tai padarėme dviese.
P.S. Viskas įmanoma tik reikia to siekti. Reikia naudotis paieška tokia kaip pvz.: google ir daug kartų naudotis ir Tu tai gali įgyvendinti. Bet ar Tau bus noro tai įgyvendinti tai nežinau, nes tai tau bus gana sudėtingas darbas. Sėkmės.
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik

Kitas

Grįžti į Internetas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių