shimshima rašė:nezianu seskai smirda taip kad nelabai noretusi juos laikyti namie...nes as tai tikrai nenoreciau kad pvz mano drauge ateina pas mane ir ja "apibezda" seskas
Nepykite,bet tai yra netiesa kad naminiai seskuciai smirda.Jie yra labai draugiski,myli bendrauti su zmogumi,linksmi paduke zvereliai,o dvokuti jie paduoda, tada kada jaucia pavoju.Kapucine rašė:shimshima rašė:nezianu seskai smirda taip kad nelabai noretusi juos laikyti namie...nes as tai tikrai nenoreciau kad pvz mano drauge ateina pas mane ir ja "apibezda" seskas
Per daug Animal Planet prisiziurejai..

depres@nte rašė:be to girdejau, kad jam galima isoperuoti kazkokias liaukas ir tada jis neskleis dwoko....
seskuciai protingi zvereliai,as uztikrinu kad jie ne smirda,nes pati laikau.Na o kiekvienas zverelis ar zmogus turi savo kvapa.Taip galima isoperuoti,bet dvokelio neisoperuosi, tai yra seskucio ginklas pries pavoju,kada jis ji jaucia.

seske rašė:kiekvienas savaip durniuoja,kas karves laiko ir t.t.kas ka nori tas ta laiko juk neuzdrausta.O ar tu koki zvereli myliNoCtIvaGuS rašė:dar karves kambary pradėkit augin....![]()
Bet vilkas irgi zverelis ir gan protingas,tik jis didelis o seskas mazas,NoCtIvaGuS rašė:seske rašė:kiekvienas savaip durniuoja,kas karves laiko ir t.t.kas ka nori tas ta laiko juk neuzdrausta.O ar tu koki zvereli myliNoCtIvaGuS rašė:dar karves kambary pradėkit augin....![]()
nemyliu, o dievinu vilkus... bet tema čia ne apie tai...

NoCtIvaGuS rašė:vilkas net labai protingas, protingesnis už kai, kuriuos žmones.... o šeškas kvailas, mažas ir dar smirdanti bjaurastis...
NoCtIvaGuS rašė:vilkas net labai protingas, protingesnis už kai, kuriuos žmones.... o šeškas kvailas, mažas ir dar smirdanti bjaurastis...

Grįžti į Gamtos ir gyvūnijos pasaulyje
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių