budelis rašė:ne nebijomKristaliuke rašė:O jus zhmoniu nebijot???
sheip zhmoniu labiausiai reik saugotis
budelis rašė:alkanos bei nėščios labai plėšrios yra, beto ir gali ligom įvairiom užkrėstDeathly_Angel rašė:manaw kad ziurkes biski prisibijo zmoniu, bet jej jos butu alkanos bet ka uzpultu... gal ir neuzmustu zmogaws nes jis gali pabegti bet pasiurbti krawjo tai tikraj gali...
tai jo...budelis rašė:alkanos bei nėščios labai plėšrios yra, beto ir gali ligom įvairiom užkrėstDeathly_Angel rašė:manaw kad ziurkes biski prisibijo zmoniu, bet jej jos butu alkanos bet ka uzpultu... gal ir neuzmustu zmogaws nes jis gali pabegti bet pasiurbti krawjo tai tikraj gali...

budelis rašė:žmogus jugi neykas
KaPuCiNe rašė:budelis rašė:alkanos bei nėščios labai plėšrios yra, beto ir gali ligom įvairiom užkrėstDeathly_Angel rašė:manaw kad ziurkes biski prisibijo zmoniu, bet jej jos butu alkanos bet ka uzpultu... gal ir neuzmustu zmogaws nes jis gali pabegti bet pasiurbti krawjo tai tikraj gali...
jei ir cagteltu i koja,tai nusikratytum greit jos,atsipirktum lengvu sokeliu,o dle ligu visokiu as jau sakiau,ju reikia labiau bijoti nei ziurkiu

nju tada taves neprievartaws, o tik nuzudys ir pakabins ant sakosbudelis rašė:nu pro kur jis mane išprievartaus,nebent i kišenę

jo vienas tu apsiginsi tikraj pries kokius 3 du lajkys tave o kitas da ieskos kur ikistbudelis rašė:nu o aš stovėsiu ir lauksiu kol mane nužudys,ginyba tam yra

manjakaj puola is pasalu ne nesuspesi suprasti kas atsitiko kaip busi jaw krawjo klane...budelis rašė:manau maniakai po viena veikia

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių