Man komedijos ir humoriniai labiausiai patinka... Siaubo - nesamon? nors ir kartais pasi?i?riu... Balsavau u? komedij?, nes ji buvo pirmesn? apklausoje...
V?l sunku ir ne?manoma balsuoti, nes pasirinkimas priklauso nuo nuotaikos. Labiausiai m?gstu fantastinius filmus. ?iaip kartais smagu pasi?i?r?ti komedijas, o kartasi ?iurp? varant? siaubiak? (nors tokių labai reta). Patinka tokie filmai, kur psichologi?kai ?aid?iama ir taip keliama ?tampa. M?gstu ir nuotykinius. ?iaip tai m?gstu gerus filmus, o tai nepriklauso nuo ?anro
sutinku su Bastet, labai sunku buvo i?sirinkt.m?gstu psichologinio siaubo filmus, bet kartais norisi ir lengvos komedijos, kartais dramos. nelabai m?gtu tik fantastik?
kaip jau buvo keletas pasisakiusiu,megstu gerus filmus...tokius,kurie patinka man,o ne visai pilkajai masei... Tad ir nebijau pasakyt,kad paziuriu ir dramu,ir trileriu,ir siaubo filmu...Nors siaubas siaubui nelygu... Kitiem gal ir Vienuolio Veronikos nusiskandinimas ir visos jos kancios kelia siauba
Prabalsavau uz drama, man geras filmas turi buti uzvedancio itraukiancio siuzeto, geros vaidybos, ir svarbiausia - potekstes, arba reiksmes. Toks, kuris sukelia mintis ir po filmo.
Labai lenkiu galva pries Europos, o ypac Prancuzijos, kina