Eksursijos su klase

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Eksursijos su klase

Standartinė Nieko_rimto 2007-Spa-01 Pir, 6:47 pm

Labą dieną, vakarą, rytą ;)

Taigi, kažkaip būnant tokiems šviežiems, geriems orams, man vis kyla noras kur nors pakeliauti. Savo klasėj pasiūliau važiuoti į gamtą, į Trakus, į Kernavę nuo kalnų pasivartyt [:shock:]

Kokiose vietose lankėtės su klase? Kokia jūsų pati įsimintiniausia kelionė? Kur buvote (paskutinį kartą) ? Kokie įspūdžiai, nuotykiai? Kur dar planuojate važiuoti? ;)
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę
(Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių).
Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis
Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Re: Eksursijos su klase

Standartinė MANITU 2007-Spa-01 Pir, 7:00 pm

Paskutinį sykį su klase pabuvojom Lokės pėdoj. Ir gamtoj, ir dar taip smagu. Šiaip, pas mus klasėj labai populiaru važiuot į ledo areną. Buvom su klase jau tris kartus tikrai.
Baltųjų Arklių Šokis.
Vartotojo avataras
MANITU
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Spa-01 Pir, 8:22 pm

Su dabartine savo klase buvau labai daug kur: pradedant Lt dainu desimtuku, teatru, baigiant Sigulda ir Druskininkais....
Tingiu apie kiekviena issamiai pasakot, bet labiausiai tai ko gero patiko paskutine kelione i Druskininkus dviem dienom ;)
Kas be ko, buvom vandens parke, tai vien jau ten smagu, o siaip pakeliui aplankem nemazai miestu, tarp ju Kedainius, Trakus, Kernave ir t.t.
Pirmaja diena lietui ziauriai pliaupiant teko lipti i kokius 5 piliakalnius. Su skeciais, slapiais drabuziais ir dzinsais....bet vis tiek kazkaip buvo linksma :)
Nereali exke buvo...tikrai ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Nieko_rimto 2007-Spa-02 Ant, 7:01 am

Reiks pasiūlyt važiuot į Karmėlavą, kur didžiausi cepelinai [:shock:] Iš pradžių į Rumšiškės, o važiuojant namo, užsukt pasistiprint [:shock:] :D

Mano klasė tokia nevisiškai vieninga, taigi bais sunku visus kartu prikalbint kur nors važiuot.. vieni ten nori, kiti kitur. Stebiuosi, kaip pavyko surinkt visus į Trakus:))

Aš visai norėčiau eksursijos žiemą.. turėtų būt linksmai šalta ;D [:shock:]
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė iTalent 2007-Spa-02 Ant, 7:23 am

Labai daug kur esu buves :) o paskutibe exke buvo i Vilniaus vandens parka va ten tai smagumelis :twisted:

Meduoline rašė:Reiks pasiūlyt važiuot į Karmėlavą, kur didžiausi cepelinai [:shock:]

Mmm va Karmelavoje tikrai didziausi cepelinai va ten tai dalykas :D toje Tigrasoje :D
iTalent
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Nieko_rimto 2007-Spa-02 Ant, 1:32 pm

Aha, buvau ir aš vandens parke Vilniaus, na, ne su eksursija, bet siuliau klasei, bet aišku, kaip visad dalis sutiko, kita ne:) Nugi, bet tam parke, jaaaaap, tikras smagumėlis ;D Labai patiko, tame, kur įsibėgėjus nuo kalnelio, labai aukštai užmeta.. toks geltonas :)) Nebeprisimenu pavadinimo [:P]

Bet cepelinai, maaan vis vien laaaabai skanu ir nesvarbuuu, kad aš nuo jų šiek tiek tunku.. [:shock:]
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė iTalent 2007-Spa-02 Ant, 1:35 pm

Meduoline rašė:Aha, buvau ir aš vandens parke Vilniaus, na, ne su eksursija, bet siuliau klasei, bet aišku, kaip visad dalis sutiko, kita ne:) Nugi, bet tam parke, jaaaaap, tikras smagumėlis ;D Labai patiko, tame, kur įsibėgėjus nuo kalnelio, labai aukštai užmeta.. toks geltonas :)) Nebeprisimenu pavadinimo [:P]

Bet cepelinai, maaan vis vien laaaabai skanu ir nesvarbuuu, kad aš nuo jų šiek tiek tunku.. [:shock:]

Majoriu klyksmas? Kai as buvau vandens parke tai jis neveike :cry: o taip tai geriausias tada buvo tas toks raudonas kur labai status va ten tai baisu :D as ant posukio pradzioje dar su galva buvau atsitrenkes 2 kartus skaudejo :mrgreen: bet vistiek patiko :D
iTalent

Standartinė Nieko_rimto 2007-Spa-02 Ant, 1:39 pm

;D nu, prajuokinai ;D Tai, ką tu ten darei su galva? ;D Gi, reik susikryžiuot rankutes ant krūtinės, galvą atpalaiduot ir vaaarai ;D
Joo, man irgi ten baisiakas buvo.. ajėzau, galvojau, kad nebeišlįsiu.Mano pusseserė, sakė, kad net išsigąst nespėjo ;D Greitis nerealus ;/ Kai atšliaužiau, vos atsistojau, kojos tik drebėjo, plaučiai skaudėjo..

Galbūt ir Maorių klyksmas :)
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Lap-23 Pen, 9:07 pm

The last time I was in... senaiii ekskursijoje buvau. Geriausia čiuju su nakvyne.. 8-toje ir 10-oje klasėje. Tytuvėnuose, Seduloje ir.. iir...hmz.. Kintuose, netoli Baltijos jūros tik nežinau kuriame gale.. Klaipėda, palanga ar kokios kuršys.
Šiemet važiavo į kažkokias salas.Norėjau. Pasakė kainą ir noro neberadau.
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė iTalent 2007-Lap-23 Pen, 9:15 pm

Meduoline rašė:;D nu, prajuokinai ;D Tai, ką tu ten darei su galva? ;D Gi, reik susikryžiuot rankutes ant krūtinės, galvą atpalaiduot ir vaaarai ;D
Joo, man irgi ten baisiakas buvo.. ajėzau, galvojau, kad nebeišlįsiu.Mano pusseserė, sakė, kad net išsigąst nespėjo ;D Greitis nerealus ;/

Nu tai kai paziuri is isores ta tuneli tai status status :) o taip tai buvau atpalaidaves bet matyt per daug :mrgreen:
~Tainted Soul~ rašė:The last time I was in... senaiii ekskursijoje buvau. Geriausia čiuju su nakvyne.. 8-toje ir 10-oje klasėje. Tytuvėnuose, Seduloje ir.. iir...hmz.. Kintuose, netoli Baltijos jūros tik nežinau kuriame gale.. Klaipėda, palanga ar kokios kuršys.
Šiemet važiavo į kažkokias salas.Norėjau. Pasakė kainą ir noro neberadau.

O jus kaip tik nuvaziuojat kad pernakvot ar dar ka nors veikiat :) ?
iTalent

Standartinė Vilė 2007-Lap-23 Pen, 10:50 pm

visi mano klasiokai mazvaikiai yra, tai nelabai idomu jei tik musu klase vaziuoja, bet jei dar kokia klase kartu varo, tai buna idomu, nes draugu daug buna ir labai linksma.
Vartotojo avataras
Vilė

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Lap-24 Šeš, 11:49 am

iTalent, kai važiavome į Tytuvėnus tai važiavom tik nakvynei.. ežeriukas, laužiukas, nameliai ir pan., mat čia daugiau išleistuvės buvo, nes daug mokinių išėjo į kitą mokyklą [tarp jų ir aš], o kai apturėjom nakvynę Kintuose tai jie buvo paskutinis sustojimo taškas. Prieš tai ir Rusnę aplankėm ir Ventės ragą ir su laiviuku pasiplaukiojom ir dar kažkur buvom..dabar nepamenu kur.
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Lap-24 Šeš, 3:26 pm

Vel su klase ketinam varyt i Vilniu, i teatra.
Deja, kazkaip tai ir savo klases nebepavadinciau vieninga...
...niekas nieko nebenori ir pan...
...ir niekam nieko nebereiskia tas zodis KLASE.
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė #BlueSky# 2008-Bir-12 Ket, 5:05 pm

Norėčiau daug kur, bet klasiokai yra debilai. Trys mergos užvedė kalbą apie Lokės pėdą ir visi kaip šunyčiai atkartojo...O vėliau važiavo gal šeši-aštuoni mokiniai...Va tokios ir ekskursijos būna...
O ir auklėtoja visiškai nemoka organizuot...
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
#BlueSky#

Standartinė Nieko_rimto 2008-Bir-12 Ket, 5:16 pm

Aha, pas mumy tas pats gaunasi:) Kai kas pasiūlo kur važiuoti - visi važiuoja, o kai jau reikia rinkti pinigus - lieka tik porą vaikų:)
Čia ne auklėtojos kaltė, o pačios klasės :)
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Yahoo [Bot] ir 0 svečių