Ejay

Programos, Operacinės Sistemos (OS)...

Ejay

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-09 Pir, 7:25 pm

Kaip zinot, yra gana populiaros EJAY muzikos kurimo programos...gal kas iš jusu jomis naudojasi? Jei taip, kokiomis? Lengva/sunku su jomis kurti? Kuriat ar kokius clubinius remixus, ar hip hop stiliaws muzika, o gal fonogramas dajnoms?

Man labaj idomu, kadangi pati kartajs shiek tiek pakuriu :D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Re: Ejay

Standartinė cosmic 2006-Spa-10 Ant, 2:29 pm

esu naudojasis visom ejay programom ir galiu pasakyti,kad liga pasigavau nuo ju ,db nebegaliu sustoti kurt ir koreguot muzika,tj perejau ant sudetingesniu programu su kuriom galimybes yra didesnes :) ejay turi viena maza ,bet kartu ir labai labai didele beda ,ka nors grazaus sukurus ,negalima viesinti ,nes tj draudzia ystatymas ,tad bukit atsargus ;)
cosmic
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė dovy 2006-Spa-13 Pen, 4:54 pm

siaip tai ejay programos yra skirtos tik "pirmokeliams". jeigu nori sukurti ka nors savo pacios darbo reikia tau isigyti programa FL Studio 5 ar naujausia versija.su sita programa as ne karta esu kures muzika. is pat pradziu gal ir sunkoka perprasti ja. bet praleidusi prie programeles siek tiek laiko manau perprasi ja ir sukursi savo muzika, kuria galesi dziaugtis
dovy
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Standartinė sc0rp 2006-Spa-13 Pen, 5:10 pm

Perkelta..

Esu siek tiek naudojes. Bet tikrai nedaug.. Todel negaliu daug ko pasakyti..
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Spa-13 Pen, 6:56 pm

dovy rašė:siaip tai ejay programos yra skirtos tik "pirmokeliams". jeigu nori sukurti ka nors savo pacios darbo reikia tau isigyti programa FL Studio 5 ar naujausia versija.su sita programa as ne karta esu kures muzika. is pat pradziu gal ir sunkoka perprasti ja. bet praleidusi prie programeles siek tiek laiko manau perprasi ja ir sukursi savo muzika, kuria galesi dziaugtis

nium okey, ikalbejai :D waraw siustis tos programos :D :D :D
diewinu muzikos kurima ;)
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė sc0rp 2006-Spa-13 Pen, 8:19 pm

geriausias muzikos kurimas: Pasiimi koki instrumenta, popieriaus lapa su penklinem ir kuri. O jei neturi instrumento, tai su pirstais belsk i stala:P
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Sau-03 Tre, 4:50 pm

sc0rp, turiu aš tu instrumentu, wisas orkestras ishejtu xDDD
Bet pwz su pianinu man nera grazu...Nebent rami, leta muzika, o siaip man labiau patinga smagios, uzhwedanchios dajnos ;D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa

Standartinė Reflex 2007-Sau-03 Tre, 5:10 pm

ejay - skirta pradedantiems, o kas cia sake kad su ja negalejima viesinti savo kuriniu? nusisneki, tam ir skirtos muzikos kurimo programos, kad sukurtum muzika ir ja duotum paklausyti kitiem, butum ivertintas.. negalima viesinti, bukit atsargus.. pfff... nu ir pasneka :D ziurek cia: http://www.emusic.lt viskas viesinama ir legalu, tie kas kuria su ejay ir t.t.... ir dar, siaip eJay nepasakyciau kad kuria muzika, bet kazkoki backgrounda galima sumaklinti, o poto jau su tikrom ir orginaliom muzikos programom koreguoti kaip reason, ableton live, sony vegas, cake walk, FL 6 ir t.t... :) pats esu bandes, ir kazka "sukures", klausyti buvo imanoma.. uzsiimu ir dabar tuom, tik ne su ejay :D naudoju paprastas audio koregavimo programas, kurdamas savo loopsus beij naudodamas jau sukurtus :)
Vartotojo avataras
Reflex
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Grįžti į Programinė įranga

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių