Cassiopeia, tavo ne ką mažiau įdomesnis ypatingai fono nuotrauka. Beje yra ne tik Bill Gates ir jo microsoft yra ir alternatyvos: MacOS (Makentošai, Apple gal tai bus labiau žinoma) ir Linux'ai - kurie yra nemokami, tai va aš juos naudoju (yra ir kitos alternatyvos, bet aš ne apie jas), nieko aš ten per daug nenustatinėjęs, tik tiek, kad darbalaukio foną pasikeitęs kurį aš išsirinkau iš trijų gražių variantų. Tai tiek

P.S. Windows XP mane užkniso savo nestabilumu. Vis kažkas pastringa, vis kažkas neveikia, dar kas nors atsitinka, tai tuos windows perašinėk kas keletą mėnesių ar pusę metų, tai kokią nors klaidą meta, tai užsišiūkšlina. Užkniso juodai visa tai mane. Todėl naudoju geresnę alternatyvą visais atžvilgiais (man ji gaunasi visais atžvilgiais, kitiems tikriausiai labai rūpės būtent windows'iniai žaidimai, todėl jiems nelabai siūlyčiau linux'us, nebent jie žinotų, kad linux'iniai žaidimai daugiau idėjos turi nors dauguma atvejų mažiau grafikos, nors ateityje bus ir su labai gera grafika žaidimukų būtent ant linux ir iš esmės ateitį aš matau tik kaip linux'us beveik kiekviename kompiuteryje, o tuo labiau ofisuose tai 100 %, kad bus vien tik linux'ai, nes jiems reikia darbo)