Darželis

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė AuToMaTiCa 2006-Gru-06 Tre, 8:45 pm

Niekada nejau i joki darzeli...pamenu, ketino tewaj ten ikisht bet aš, aišku, zhiawriaj prieshinawsi :mrgreen: kazhkajp man ten kaip kazhkoks kalejimas atrode :mrgreen:
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė siemka 2006-Gru-06 Tre, 10:15 pm

nejau i darzeli...
metus pries mokykla lankiau tokia sestadienine mokyklele. budavo muzikos pamoka, anglu pamoka, daile ir tokia kaip teatro pamokele-vaidindavome...
idomu buvo, gera dabar prisiminti tas dienas...
Vartotojo avataras
siemka
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė Mėletėlė 2006-Gru-12 Ant, 7:32 pm

ejau i darzeli ir man ten nieko gero nebuvo, nes pastoviai nevindavo tas peitu miegas :fle:
Salomėja Nėris

SAVĘS AŠ GAILIUOS
Neilsėjos, neėdė, negėrė, -
Vilkė bėgo laukais klupdama.
Baimės genamą, sergantį žvėrį
Saukė miško žalia glūduma.

Sutema samanų aksominė
Amžinuoju miegu užliūliuos...

Kad mane - taip sutiktų tėvynė!
Kaip sunku, kaip savęs aš gailiuos
Vartotojo avataras
Mėletėlė
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė BlackBoUnTy 2006-Gru-12 Ant, 7:46 pm

labai trumpa laika darzeli lankiau ir pamenu, kad buvau auklyciu numyletine. pvz kas nors is vaiku pietu miego nemiegodavo, tai ji bausdavo visaip, o kai matydavo, kad as nemiegu, tai nusisypsodavo ir viskas :/ nepatinka man tokie dalykai. ai dar pamenu, kad mano lovyte buvo 2nr. ir kad daugelis pavydejo kazkodel tai mano mamos :-s
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackBoUnTy
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

Standartinė depres@nte 2006-Gru-15 Pen, 6:01 pm

sc0rp rašė:As nejau i darzeli, ejau i nulinmuku klase... O man toj nulinuku klasej patiko:)

lygiai tas pats :D dar bishki ten pramokau...... :)
Vartotojo avataras
depres@nte

Standartinė Beauty 2006-Gru-15 Pen, 6:39 pm

monikutea rašė:Ėjote kada į darželį?

[font=Georgia]Lankiau nuo pat mazhu dienu :D Daug iv.darzheliu teko lankyti .. :D [/font]

monikutea rašė:Gal ir dabar einate? (joke) :D

[font=Georgia]Neatsisakychiau grizhti atgal i vaikyste,prisiminti senus gerus laikus :lol: [/font]

monikutea rašė:Kokie prisiminimai išliko nuo tų laikų?

[font=Georgia]Prisipazhinsiu,jog iš pradzhiu labai bijojau nauju zhmoniu ir pan.,kadangi buvau labai prisirishus prie mamos,tevelio,mochiutes.Bet veliau labai greitai prisitaikiau,susipazhinau su vaikais,panashiais i mane :D Tiesa sakant,tie,kurie nelanke darzheliu,labai daug ka prarado :D Man ten zhiauriai patiko :D Ka ten mes tik nedarem:paishem,ishdykavom,dukom,su berniukais mushemes(shventas dalykas :mrgreen: ),pietu miego laiku pagalvem bei zhaislais metydavomes (aišku nuo aukletoju velniu gaudavom 8) jei aišku pagaudavo mus :lol: ...ten viskas draugishkai buvo=)),berniukus i merginu WC tempdavom ir atvirkschiai(na,pas mus ten savo ishtvirkavimu budavo :lol: ) ...labai gerai prisimenu ta diena,kai sulauzheme su draugais 1 lova :lol: ,kai mus paliko musu mylimiausia aukletoja Daiva (iki shiol varda prisimenu :D ),kai tevai atidave mane i lt.darzheli,kuriame jauchiausi kaip marsiete,kadangi tuo metu nezhinojau nei vieno lietuvishko zhodzhio ... :lol: iš pradzhiu buvau labai supykusi ant ju del to,bet db esu labai dekinga jiems :D Daug ten visko buvo...ir taip seniai,kad šiandien jau ir nebeprisiminsiu visko... :D [/font]
Vartotojo avataras
Beauty
Pasiaukojęs forumui

Standartinė Velvet 2006-Gru-15 Pen, 6:51 pm

Ėjau į darželį. Patiko, nes buvo visokiausių užsiėmimų, ir aplamai manau, akd darželis kaip ir nulinukų klasė yra daug geriau nei vaikas iš namų į šūlę atėjęs, ens vsi dėlto dauguma skaityti, rašyti išmoksta nors kažkiek nulinukuose ar darželyje.
Vartotojo avataras
Velvet
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Ankstesnis

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių