Darželis

Įsijunkite į diskusijas įvairiomis temomis... Plepėk

Standartinė Nokturnė 2006-Bir-17 Šeš, 7:29 pm

Nėjau į darželį. Mane prižiūrėjo mama, močiutė. Ir man patiko.
Access denied... Enjoy.
Vartotojo avataras
Nokturnė
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Standartinė Fobija 2006-Bir-30 Pen, 6:38 pm

Kiek atsimenu, buwau dwiejuose darželiuose.
Niekad nemėgdavau "pietų miego", tai atsisėdus žaisdavau kaladėlėm. Kartą kažkuriai mergaitei buwau pirštus privėrus su tualeto durim ;D
... kad skristum, tau nereikia sparnų ...
Vartotojo avataras
Fobija
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

:)

Standartinė Graciela 2006-Lie-05 Tre, 10:06 pm

ejau, as kai turiu dvyne sese tai mes apsikeisdavom vietom ir panasiai ir niekas neatskirdavo fainai buvo :)
Noriu i darzely :D
Paveikslėlis
Love like winter
Vartotojo avataras
Graciela
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė frEEdom 2006-Lie-08 Šeš, 5:51 pm

ejau;>
Vartotojo avataras
frEEdom
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Kapucine 2006-Lie-10 Pir, 10:26 pm

frEEdom rašė:ejau;>

irrr?kokia nuomone apie darzeli?
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė ~Tainted Soul~ 2006-Lie-21 Pen, 5:24 pm

As ejau i darzeli :) negalius akyti kas geriau ar buti su mama ar mociute namie ar eiti i darzeli, tai priklauso nuo pacio vaiko budo, pomegiu (na kiek tik galima spresti tokio amziaus) man paciai taai visai patiko, visas laikas budavo kazkuo uzimamas, vaikui duodamas sansas atskleisti savo sugebejimus, (jaigu jis tokiu turys) lavinamas vaiko bendravimas. manau po darzelio daug lengviau eiti i pradines klases, nes darzelis tai savotiska pirmoji klase :) na bet nelabai toleruoju kai tevai siucia savo vaikus i darzeli nuo kokiu 4-5 metuku, manau per anksti. pati ejau nuo 6 metuku :)
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė Kapucine 2006-Lie-21 Pen, 5:35 pm

~Tainted Soul~ rašė:na bet nelabai toleruoju kai tevai siucia savo vaikus i darzeli nuo kokiu 4-5 metuku, manau per anksti. pati ejau nuo 6 metuku :)

siaip vaikai priimami i darzeli nuo 3 metu,o mazesniems yra vadinamasis "lopselis-darzelis".kartais tevam tiesiog nera pasirinkimo ir ten ka net labai mazus vaikus,kudikius vesti i darzeli.mano pussesere pavyzdziui i darzeli pradejo eiti nuo 3 metu ir po beveik metu lankymo is kart labai pasikeite i geraja puse :!: pradejo lengviau bendrauti,nereikalavo tiek daug demesio is suaugusiuju,maziau keldavo isteriju,yprato pati viena zaisti,ne tik prasyti suaugusiuju tapti zaidimo dalyviais,taip pat tapo savarankiskesne.. as uz darzeli:)
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė ~Tainted Soul~ 2006-Lie-21 Pen, 5:41 pm

KaPuCiNe rašė:
~Tainted Soul~ rašė:na bet nelabai toleruoju kai tevai siucia savo vaikus i darzeli nuo kokiu 4-5 metuku, manau per anksti. pati ejau nuo 6 metuku :)

siaip vaikai priimami i darzeli nuo 3 metu,o mazesniems yra vadinamasis "lopselis-darzelis".kartais tevam tiesiog nera pasirinkimo ir ten ka net labai mazus vaikus,kudikius vesti i darzeli.mano pussesere pavyzdziui i darzeli pradejo eiti nuo 3 metu ir po beveik metu lankymo is kart labai pasikeite i geraja puse :!: pradejo lengviau bendrauti,nereikalavo tiek daug demesio is suaugusiuju,maziau keldavo isteriju,yprato pati viena zaisti,ne tik prasyti suaugusiuju tapti zaidimo dalyviais,taip pat tapo savarankiskesne.. as uz darzeli:)

na bet vistiek man tai kazkaip nepriimtina. o darzelis vaikui pades r ne tai labai priklauso nuo vaiko pacio. Gi buna kad vaikui labai nepatinka eiti i darzeli, jis tik isterijas ten ir tekelia... uzsidarom savyje. tad viskas nuo pacio vaikiuko priklauso
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė Kapucine 2006-Lie-21 Pen, 5:46 pm

~Tainted Soul~ rašė:Gi buna kad vaikui labai nepatinka eiti i darzeli, jis tik isterijas ten ir tekelia... uzsidarom savyje. tad viskas nuo pacio vaikiuko priklauso

i snuki tokiam kuris isterijas rodo :twisted: dazniausiai (kiek esu susidurus) tai buna tiesiog islepimas,prie tevu prisirisimas..veliau viskas susitvarko ir vaikas ypranta bendrauti ne tik su tevais,giminem bet ir su kitais zmonemis,greiciau adaptuotis svetimoje aplinkoje,geba bendrauti..nu krc:) vienas pazystamas pasakojo,kad kai buvo mazas siaubin gai nemego darzelio,nes jo geriausi draugai jo nelanke,taciau cia jau kitas atvejis,kai vaikas pakankamai didelis ir,jei salygos yra,gali darzelio nebelankyti,taciau manau maziems vaikams kaip tik pravartu eiti i darzeli,ismoks su zmonem bendraut ir kitu,mano postose isvardintu,dalyku:)
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė ~Tainted Soul~ 2006-Lie-21 Pen, 5:49 pm

Na bet as vistiek prie savo nuomones lieku... Priklauso nuo vaiko
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė Kapucine 2006-Lie-21 Pen, 5:50 pm

~Tainted Soul~ rašė:Na bet as vistiek prie savo nuomones lieku... Priklauso nuo vaiko
o kaip atskirsi ar jam ten is tikruju blogai,nesugeba adaptuotis,ar tai tik dar viena jo uzgaida neiti i darzeli?
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė Untiled 2006-Lie-25 Ant, 12:56 am

Ejau.. oj idomu ten buvo :lol: Niekada nebuvau uzmigus pietu miego :lol: Istvirkus ten buvau labaij :lol: :lol: :lol: ir isranki maistui (kaip ir dabar) :lol: ... Ir lakios fantazijos kaip visada..
[font=Comic Sans MS][rainbow]Muuhahh :**[/rainbow][/font]
Vartotojo avataras
Untiled
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė ~Tainted Soul~ 2006-Lie-25 Ant, 3:11 pm

Untiled rašė:Ejau.. oj idomu ten buvo :lol: Niekada nebuvau uzmigus pietu miego :lol: Istvirkus ten buvau labaij :lol: :lol: :lol: ir isranki maistui (kaip ir dabar) :lol: ... Ir lakios fantazijos kaip visada..

Na na ir kas per istvirkybes darzelyje? :D
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė Nieko_rimto 2006-Gru-05 Ant, 10:07 pm

Ėjau,ėjau ;P ogi,atsimenu,aš tokią Birutę,kuri mėgdavo raugiot ;D rimtai,čia ne bajeris...tadum dar kai man trūko ausies būgnelis,ir ašarodoama laukiau mamos..kad baisiai nemėgau pietų miego..ten pirmą kart įsimylėjau.. po to dar atsimenu,kai ant stalo užlipdžiau plastelino,ir niekap negalėjau jo nuo to stalo nukrapštyt..atsimenu,virėją..atsimėnu,kai mane vertė gert kefyrą..(tfiu,tfiu)..ot,geri laikai buvo ;) geri prisiminimai ;)
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė Dzenyte 2006-Gru-05 Ant, 10:48 pm

Ejau ir visas aukletojas is proto vedziau... :oops: buvau labai judri, negaledavau nustovet vienoj vietoj ir siusdavau, tai aukletojs turedavo mane uz rankos laikyt, kad ramiai pabuciau... dar pasakojo, kad musdavau kitus.. jatau, kokia chuligane buvau... :lol: bet labiausiai atsimenu, kad nemiegodavau pietu miego ir kitiem naleisdavau... zadindavau, snekedavau su tais kuriuos prizadindavau, tai aukletojos man ant veido ranksluosti uzdedavo, kad miegociau! :lol: bet ne tas nepadedavo... 8) :mrgreen:
Vartotojo avataras
Dzenyte
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)
Nusipelnęs(-ius) forumietis(-ė)

AnkstesnisKitas

Grįžti į Diskusijos apie viską

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Yahoo [Bot] ir 0 svečių