My Dying Bride - My Hope, The Destroyer : kas man šitoj grupėj patinka, tai tai, kad jų dainos nėra statiškos. ypač imponuoja tas emocijų kitimas dainose. būna tokia lyriška nuotaika, po to išsiveržia pyktis, tada vėl ramu ir pan. kai paklausiau šios dainos, galvojau, kad tikriausiai už ją ir balsuosiu
K I/I H O - Nam s Toboj : neišėjo parsisiųst iš to saito. siuntė siuntė ir ERROR'ą išmetė. ieškojau dar kitur šitos dainos, bet neradau. liūdna, nes visvien perklausyt norėjau :/
Ivan Kuchin - Proydut Goda: kiek iš šitos dainos supratau "praėjo metai ir aš kažką.."

na nesu aš rusų estrados gerbėja, bet prieš dainą neturiu nieko blogo. tiesiog ne mano niša
Evoken - Strange World (Iron Maiden Cover) : tiesiog užbūrė lėtosios dainos vietos. tik vat man visą reikaliuką sugadino, kai atėjo eilė elektrinėms gitaroms. tiesiog nemėgstu būtent šito gitarų skambesio. būtų buvę pasirinkę kitą gitarų skambesio efektą, būtų geriau suėję. bet šiaip.. paliko įspūdį daina. po šios dainos buvau giliose diskusijose, MDB ar šitą dainą pasirinkt. visgi manau, Evoken būtų nugalėję
AFI - Endlessly, She Said [acoustic] : savo pasiūlytos dainikės dėl korektiškumo sumetimų nekomentuosim
Bjork - Joga : vat vat.. myliu smuikus! ir Bjork, jei dainoj per daug nenusigargaliuoja

ech.. užvaldei mano širdį.. jamu tave, nors ir ne visom keturiom, bet tu mano favoritė šį kartelį
liau liau