Coca-Cola

Sveikas gyvenimo būdas, ligos ir negalavimai, patarimai... Žodžiu diskusijos apie sveikatą.

Coca-Cola

Standartinė Aleksandras 2006-Rgs-08 Pen, 9:17 am

Pastaruoju metu nuvilnijo zinia ,kad LT kai kuriose mokyklose(su pradiniais skyriais) reikia uzdraust Coca-Cola.
As norejau paklausti kas per sh... ta coka cola?! LYG skani be proto ir kazkokia netokia... t.y. Shaltkalviai ja pila ant surudyjusiu warshtu , nes nueda rudis ta coca kola , sako kad labai nesveik ... bet as(ir daug kas) ja geriu ir geriu.... reikia kazkaip nustot... per diena apie 2L isgeriu ,jei nedaugiau ... o jei isgeriu per 1 H tuos 2L jauciuos labai idomiai panashiai kaip girtas... mieguistas toks.... ar cia tik man vienam taip buna? ar per didelis kiekis jos kenkia?!
Vartotojo avataras
Aleksandras
Naujokas(-ė)
Naujokas(-ė)

Re: Coca-Cola

Standartinė NeAiSkInK 2006-Rgs-08 Pen, 11:47 am

Aleksandras rašė:Pastaruoju metu nuvilnijo zinia ,kad LT kai kuriose mokyklose(su pradiniais skyriais) reikia uzdraust Coca-Cola.
As norejau paklausti kas per sh... ta coka cola?! LYG skani be proto ir kazkokia netokia... t.y. Shaltkalviai ja pila ant surudyjusiu warshtu , nes nueda rudis ta coca kola , sako kad labai nesveik ... bet as(ir daug kas) ja geriu ir geriu.... reikia kazkaip nustot... per diena apie 2L isgeriu ,jei nedaugiau ... o jei isgeriu per 1 H tuos 2L jauciuos labai idomiai panashiai kaip girtas... mieguistas toks.... ar cia tik man vienam taip buna? ar per didelis kiekis jos kenkia?!

jei tu isgeri apie 2 litrus Coca-Cola tai tada cia taspats kas tu suvalgytum 80 gabaliuku cukraus.......man taip atrodo kad tau greitai visi dantys iskris :roll:
Ne TaVo KiSkIs Ne Tu Ir KiSkIs
Vartotojo avataras
NeAiSkInK
moderatorius
moderatorius

Standartinė Powka 2006-Rgs-08 Pen, 1:18 pm

Gadina sveikatą ta kola, ir net labai. Mažas būdamas be galo ją mėgau, dabar atsisakęs pilnai esu jos, kaip ir bet kokio kito limonado. Turbūt daug kam yra žinoma istorija apie tai, jog seniau ji buvo išrasta daktaro kaip vaistas. Su ja taip pat ir vonias ankščiau plaudavo. Rūgštis. Ir jeigu pastebėjote, kai išgeriate bonkutę 0.5, dantys keistai pasijaučia. Tai emalis suėdamas, po kurio nebuvo genda dantys.
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė Woman 2006-Rgs-08 Pen, 5:52 pm

Maciau mitu lauzytojus, lauze mitus apie coca cola, tai beveik visus sulauze.
Vartotojo avataras
Woman
Aktyvistas(-ė)
Aktyvistas(-ė)

Standartinė kik 2006-Rgs-08 Pen, 6:43 pm

Aš mačiau kaip per Discovery rodė viename litre cocacola įdėjo vieno kūbinio centimetro kūbelį mėsos ir po 24 val., jis „dingo“ tiesiog jis ištirpino tą mėsą...
Pagarbiai KIK
Vartotojo avataras
kik
Padedantis forumietis :] Admin
Padedantis forumietis :] Admin

Standartinė Kapucine 2006-Rgs-08 Pen, 7:07 pm

kik rašė:Aš mačiau kaip per Discovery rodė viename litre cocacola įdėjo vieno kūbinio centimetro kūbelį mėsos ir po 24 val., jis „dingo“ tiesiog jis ištirpino tą mėsą...

mano drauges sese univiere ar kur dare toki eksperimenta tik su dantimi rodos.. per kazkoki tai laiko tarpa vos ne visiskai sunaikino..
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė 13'as Brolis Juodvarnis 2006-Rgs-08 Pen, 7:11 pm

O kaip jums atrodo kas geriauia langų valimo priemonė? man atrodo nė sakyti nebereikia.......
Vartotojo avataras
13'as Brolis Juodvarnis
Kiečiausias(-ia) forumietis(-ė)

Standartinė izabele 2006-Rgs-09 Šeš, 4:24 pm

as tai atsimenu vasara vaziavom su tevais i kaima.. nu ir ant masinos kapoto mano brolis pastate atidaryta cola nu ir ji nuo vejo apvirto ...o dar buvo taip karsta...o vakare kai norejom vaziuoti namo pamatem kad kola nuede visus dazus.. :x
atejau ,pamaciau ,nugalejau!!!!!!!!!
izabele
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Dievas. 2006-Rgs-10 Sek, 6:32 pm

Geriau coca-cola nei tie pigūs limonadžiūkščiai, kurių 2,5 litro kaina litą vos siekia, ir yra mėgstamiausias pyplių gėralas. Joje bent saldiklių nėra. Jei geriu limonadą, tai tik gamintą Coca-cola kompanijoj. Sušaudyt mane.
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

Standartinė sc0rp 2006-Rgs-10 Sek, 7:26 pm

Velnio išpera rašė:Geriau coca-cola nei tie pigūs limonadžiūkščiai, kurių 2,5 litro kaina litą vos siekia, ir yra mėgstamiausias pyplių gėralas. Joje bent saldiklių nėra. Jei geriu limonadą, tai tik gamintą Coca-cola kompanijoj. Sušaudyt mane.

tai yra ir uz 1.50 visokie "gaja" ir panasiai... ir powka, nezinau tos istorijos. Butu smagu visa isgirsti. tai irgi geras daiktas ta coca-cola. I stikline primetyk daug daug surudijusiu monetu ir uzpilk coca-cola.. blizges neblogai. O jei del seip idomumo tai i coca-colos buteli imeskit mentos ta ledinuka (ar kas jis tok skaitos) :lol:
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Dievas. 2006-Rgs-10 Sek, 7:36 pm

Įvyks cheminė reakcija. O jūs su kitais limonadais (gazuotais) tatai išbandėt?
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

Standartinė sc0rp 2006-Rgs-10 Sek, 7:39 pm

Velnio išpera rašė:Įvyks cheminė reakcija. O jūs su kitais limonadais (gazuotais) tatai išbandėt?

nebandziau nei su coca-cola, pasakojo :)seip sutinku, kad coca-cola geriau nei tie 2.5litro bambaliai su kazkokiu neaiskios spalvos limonadu uz lita. Bet niekas nesako, kad ja gerti td sweika..
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Dievas. 2006-Rgs-10 Sek, 7:41 pm

Net gazuotą mineralinį gert nėra sveika, nes jis gazuotas. Valgykim žoles (jos turi būt uždengtos po gaubtu stikliniu, kad nepatektų teršalai nuo gatvės ar šiaip oro) ir gerkim distiliuotą vandenį. Visa kita daugiau - mažiau kenkia organizmui.
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

Standartinė sc0rp 2006-Rgs-10 Sek, 7:44 pm

Velnio išpera rašė:Net gazuotą mineralinį gert nėra sveika, nes jis gazuotas. Valgykim žoles (jos turi būt uždengtos po gaubtu stikliniu, kad nepatektų teršalai nuo gatvės ar šiaip oro) ir gerkim distiliuotą vandenį. Visa kita daugiau - mažiau kenkia organizmui.

Taip ir padarysim, vardan sveikatos! 8) Ajsq coca-cola skanu, bet sneku apie tai, kad jei jau nori limonadu yra ir kitokiu, kurie daug maziau nuodija organizma.
Vartotojo avataras
sc0rp
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Dievas. 2006-Rgs-10 Sek, 7:50 pm

Jei jau gadinuosi organizmą tabaku ir alkoholiu, galiu ir coca-colą be širdgėlos gert. Į sveikatą, mielieji.
Vartotojo avataras
Dievas.
Keisčiausia forumietė
Keisčiausia forumietė

Kitas

Grįžti į Sveikata

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių