Cassiopeia rašė:Ta bjaurybė man nėra net pakankamai skani,kad gerčiau.mėgstu natūralų maistą,gėrimus,o ne chemikalų mišinius...
Na man irgi nėra labai ypatingai skani
Cassiopeia rašė:Ta bjaurybė man nėra net pakankamai skani,kad gerčiau.mėgstu natūralų maistą,gėrimus,o ne chemikalų mišinius...

MegaBitas rašė:Megstu bet geriu nedaug nes tai tikrai chemikalas naikinantis vos ne viska pvz:I kolos stikline mano klasioke kazkodeltai pridejo zoliu o po poros valandu ju jau nebuvo

Kapucine rašė:kik rašė:Aš mačiau kaip per Discovery rodė viename litre cocacola įdėjo vieno kūbinio centimetro kūbelį mėsos ir po 24 val., jis „dingo“ tiesiog jis ištirpino tą mėsą...
mano drauges sese univiere ar kur dare toki eksperimenta tik su dantimi rodos.. per kazkoki tai laiko tarpa vos ne visiskai sunaikino..

NeAiSkInK rašė:Aleksandras rašė:Pastaruoju metu nuvilnijo zinia ,kad LT kai kuriose mokyklose(su pradiniais skyriais) reikia uzdraust Coca-Cola.
As norejau paklausti kas per sh... ta coka cola?! LYG skani be proto ir kazkokia netokia... t.y. Shaltkalviai ja pila ant surudyjusiu warshtu , nes nueda rudis ta coca kola , sako kad labai nesveik ... bet as(ir daug kas) ja geriu ir geriu.... reikia kazkaip nustot... per diena apie 2L isgeriu ,jei nedaugiau ... o jei isgeriu per 1 H tuos 2L jauciuos labai idomiai panashiai kaip girtas... mieguistas toks.... ar cia tik man vienam taip buna? ar per didelis kiekis jos kenkia?!
jei tu isgeri apie 2 litrus Coca-Cola tai tada cia taspats kas tu suvalgytum 80 gabaliuku cukraus.......man taip atrodo kad tau greitai visi dantys iskris

_Martiogala_ rašė:Man tai buvo tai kad visą ddieną vėmiau...

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių