Cassiopeia

Kiekvienas apie save... Plepesiai

Cassiopeia

Standartinė Cassiopeia 2007-Lap-15 Ket, 5:45 pm

Lankausi šiame forume jau trejetą mėnesių, todėl nutariau pagaliau prisistatyti ;]
Esu Marija.
Tie, kurie mane pažįsta artimai,myli už nuoširdumą, atvirumą,gebėjimą suprasti ir užjausti. Manęs nepažįstantieji kaltina arogancija,egoizmu,o didelį impulsyvumą ir emocionalumą vadina isterijomis. Bet man mažiausiai rūpi, ką apie mane mano žmonės,kurių negerbiu.
Laisvalaikiu dažniausiai skaitau. Mėgstu modernizmo literatūrą, o mano mylimiausias rašytojas - H.Hesse. Nepaprastai gerbiu jį tiek kaip rašytoją, tiek kaip asmenybę. Na, o iš lietuvių rašytojų labiausiai mėgstu Sigitą Parulskį.
Daugiausiai klausausi avangardinės muzikos ( K.Stockhausen,G.Ligeti...). Man taipogi patinka The Beatles,Eric Clapton, etc,o mylimiausia grupė - Babyshambles su Pete Doherty priešaky ;DD Tačiau rytais pusryčiaudama įsijungiu MTV,todėl negaliu teigti,jog popso neklausau. :lol:
Labai žaviuosi charizmatiniais lyderiais - Napoleonu,B.Musoliniu, o ypač A.Hitleriu.Mane keri jų sugebėjimas pavergti minias, milijonus žmonių.
Apskritai domiuosi tiek istorija, tiek politologija.
Myliu gyvūnus (dar viena priežastis žavėtis Hitleriu - jis irgi juos mylėjo, o žmonių nekentė... ). Esu vegetarė, nenešioju kailinių, rūšiuoju šiukšles,taupau vandenį ... Man išties rūpi ateitis planetos, kurioje gyvenu - nesvarbu, kad jos žūties turbūt nematysiu.
Teisybę pasakius, esu išties keistas žmogus - savo įsitikinimais,požiūriu į daugumai visai paprastus klausimus.Bet tai jūs pamatysite laikui bėgant.
Vartotojo avataras
Cassiopeia
Ištikimasis(-oji) forumietis(-ė)

Re: Cassiopeia

Standartinė Ich 2007-Lap-15 Ket, 7:08 pm

myliu šį žmogų [:love:] :love: ;)
nors gal kartais ir pasipešam...tai suprasti riekia netieisogiai :P
Vartotojo avataras
Ich

Standartinė Cassiopeia 2007-Lap-15 Ket, 7:33 pm

:)
Tie pasipešimai tik smulkmena ;]
Vartotojo avataras
Cassiopeia

Standartinė AuToMaTiCa 2007-Lap-15 Ket, 8:51 pm

Man ziauriai patiko, kad tu vegetare.
Turbut todel, kad pati noreciau tokia buti, tik wat, kad neiseina...
...gal todel, jog tai priklauso ne vien nuo manes...
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa
Labiausiai pašėlęs forumietis

Standartinė Nieko_rimto 2007-Lap-17 Šeš, 12:18 am

Na, va, pagaliau prisiruošiau parašyt į tavo temą, vis laiko trukūmas :)

Ar pati jautiesi charizmatiška asmenybe?
Ar tau įdomi kitų nuomonė apie tave?
Ar stengiesi įtikti tau imponuojantiems žmonėms?
Kuris dalykas mokykloje geriausiai sekasi? Istorija, politologija? Ar yra kitų?
Kokius dar žmones mėgsti? Kokiomis charakterio savybėmis jie turėtų pasižymėti, kad tau patiktų?

Gražus vardas, graži asmenybė :)
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę
(Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių).
Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis
Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Lap-17 Šeš, 5:46 pm

Automatica, visiškai tave suprantu... Labai džiaugiuosi,kad turiu supratingą mamą (gaila, kad tik šiuo atžvilgiu...).

Charizmatiška asmenybe nesijaučiu mokykloje, užtat manau, kad esu charizmatiška, kai būnu su draugais :) Man tikrai svarbu, su kuo bendrauju,nes niekaip neprisiversčiau elgtis maloniai su atstumiančiais žmonėmis. Mandagumas - taip.Bet ne dirbtinai šiltas bendravimas.
Žinoma, man įdomu, ką kiti mano apie mane, netgi labai. Nelabai svarbu, gera ta nuomonė ar bloga - svarbu,kad nepaskęsčiau minioje, nebūčiau nematoma...
Jei žmogus man patinka, stengiuosi parodyti jam savo gerąsias savybes, tačiau nesistengiu vaidinti, jog esu vienokia ar kitokia. Kolkas to ir nereikėjo :) Apsimetinėti tuo, kuo nesi absurdiška, nes niekas nėra toks geras aktorius, kad galėtų vaidinti amžinai.Juolab toks žmogus kaip aš. Tikrai ne visi geba suprasti mano pasaulėžiūrą,o jei to nesugeba suprasti žmogus, kuris man kažką reiškia - kągi...

Esu humanitarė. Mėgstu ir moku anglų,vokiečių kalbas, puikiai sekasi ir lietuvių :) Žinoma, ir anksčiau minėtoji istorija ;] Prieš porą metų labai mėgau biologiją, net ketinau su ja sieti savo ateitį, tačiau pasikeitė mokytoja. Dabartinė sugebėjo biologiją paversti tokia nykia, kad pražuvo visa meilė jai.

Mėgstu išskirtinius žmones. Išsiskiriančius iš nykios pasauliečių masės,turinčius originalių idėjų, minčių, charizmos. :) Turiu draugą, kuris labai maloniai bendrauja su visais žmonėmis, yra mandagus, draugiškas, turi puikų humoro jausmą... bet jo mąstymas... Na, stereotipiškas. Visgi jo supratingumas ir nuoširdumas tai kompensuoja ;]
Vartotojo avataras
Cassiopeia

Standartinė Nieko_rimto 2007-Lap-17 Šeš, 7:44 pm

Ką pasirinktum: gyvenimas su žmgumi, kuris tau neitin tinka ar gyveimas vienai? Kodėl?
Kaip manai, ar daug yra tokių žmonių, kurie yra originalūs, savoitiški, bet žavūs?
Ar greitai susidarai nuomonę pabendravus su nepažįstamu žmogumi?

Nugi, ir paprastų klausimėlių..
Kokia spalva mėgstamiausia?
Mėgstamiausias metų laikas?
Kokį gražiausią komplimentą esi gavusi?
Turi vaikiną?
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Lap-17 Šeš, 9:35 pm

Pasirinkčiau TIK gyvenimą vienai. Labai mėgstu vienatvę,ją vertinu. Gyvenimas su nemaloniu žmogumi varytų iš proto, o buvimas vienai gali būti jaukus, jei nusiperki šunį [:angel:]
Manau, kad tikrai yra nemažai originalių ir žavingų asmenybių. Gali būti, kad jos gyvena netgi šalia manęs ir aš nė neįtarčiau, kad tas klasiokas, kuris nuolat žiūri pro langą užsisvajojęs yra labai įdomus - tik to nesužinosiu nepabendravusi ;]
Nuomonę apie žmogų susidarau labai greitai.Jį išduoda ne tik mintys, bet ir laikysena, manieros, žodynas, žargonas (geriausia, kai tokio nėra :) ). Erzina, kai tenka priverstinai persimesti keletu sakinių su tipiniu šiauliečiu ( :fle: ), o jis po kelių mano ištartų frazių rėžia, kad vaidinu intelektualę, nes ,,kalbu be šiaulietiško akcento". ?!?!???

Na, o spalvas mėgstu beveik visas :) Mėgstu juodus rūbus,tamsiai žalią ežero spalvą,baltus vyšnių žiedus ir oranžines šermukšnio uogas. Būtent spalvų įvairovė,tai,kaip jos tarpusavyje dera gamtoje,mane ir žavi :)
Mano mylimiausias metų laikas yra pavasaris bei vasara. Pavasarį niekada nelaukiu visų išsvajotųjų atostogų. Būna labai gera stebėti, kaip vieną rytą pamatau geltoną pienę tarp šaligatvio plytelių,po savaitės pradeda sprogti po langais augančių kaštonų pumpurai,močiutė iš sodo parveža salotų... Aplink mane atsiranda vis daugiau gyvybės!O štai rudenį viskas atvirkščiai. Nukrenta lapai, pagelsta žolė, viskas nyksta. Nemėgstu šito. Visgi turiu pripažinti,kad visai smagu skinti obuolius ir grėbti lapus :)
Komplimentų esu girdėjusi visokių, tiek dirbtinų, tiek nuoširdžių, bet ko gero maloniausias, kurį prisiminusi nusišypsau iki šiol - vieno žmogaus žodžiai, jog iš šalies atrodydama tokia kupina neigiamų emocijų visiems aplinkiniams,vis dėlto širdyje turiu daug šilumos. O to žmogaus žodžiai man išties daug reiškia :) [:oops:]
O štai vaikino neturiu (nebent į klausią įeina ir sąvoka beveik mano vaikinas ;D ) Na, viskas vyksta palengva :)
Vartotojo avataras
Cassiopeia

Standartinė Nieko_rimto 2007-Lap-18 Sek, 10:56 am

;D Tai, vienas kitą po truputį kabinat? ;D
Jeigu tau patinka vaikinas, lauki kol jis prie tavęs prieis ar pati ryžtiesi prieiti?

Turbūt esi taupi ir su pinigėliais?
Koks brangiausias pirkinys iš tavo sutaupytų pinigėlių?
Ai, gi va, sakau, kažko norėjau paklaust ;D Koks tavo zodiako ženklas? :)
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė Cassiopeia 2007-Lap-18 Sek, 11:39 am

Aha, vienas kitą kabinam ;D
Jei vaikinas man patinka, stengiuosi su juo daugiau bendrauti,bet niekada nedarau to įkyriai :)
O štai su pinigais viskas įdomiau ;D Jei pinigai ne mano (tarkim, su mama einame apsipirkti),anaiptol nesu taupi :lol: O jeigu pinigai mano ir jų nėra labai mažai, tai ojojoi kaip sunku juos išleisti :mrgreen: Brangiausio pirkinio nelabai pamenu... Šiaip dauguma mano pirkinių būna maždaug už 100-200lt,tada jau nebeištveriu jų neišleisdama ;D O paskutinis buvo kvepalai :)
Mano zodiako ženklas - svarstyklės. Nors elgiuosi visai ne svarstykliškai :roll: Visgi astrologija nelabai tikiu :)
Vartotojo avataras
Cassiopeia

Standartinė Nieko_rimto 2008-Vas-04 Pir, 10:16 pm

Sveika ;] Sakau reikia šiek tiek atgaivinti šį forumiuką, tad sugalvojau tau porą klausimėlių, gali būti, kad kartosiuos ;D

Ar visada paruoši namų darbus?
Tarkim, nepadarei namų darbų, bandai išsisukti ar tiesiai pasakai, kad nepadarei? :)
Mėgstamiausia/s mokytoja/s? Kodėl? :)
Mėgstamiausias patiekalas? ;}
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė Inc. 2008-Vas-05 Ant, 12:00 am

Skaičiau ir taip labai šypsojausi. (:
Patiko kaip atrašai, bent jau iš to atrodai labai harmoninga. Mėgstu tokius žmones.
Ir vistiek manau, kad tau reikia pamėginti tapyti. (;
Vartotojo avataras
Inc.

Standartinė Cassiopeia 2008-Vas-05 Ant, 4:04 pm

Inc., kaip miela :) Na, tapyti gal ir bandyčiau, tik nežinau kur. Dailės mokyklai laiko nebūtų, o ir vėlu, o kas daugiau, nežinau... Turbūt pakaks rašymo :) Ir gėrėjimosi kitų darbais. ;]

Visada paruošiu mėgstamų pamokų namų darbus, t.y. humanitarinių :) Net nereikia prisiversti, man jie patinka. Jei namų darbų nepadarau, pasakau mokytojai. Kartais mano sąžinė kvailoka, bet... negaliu meluoti mokytojai, kurią mėgstu. O realinių dalykų, kurie man nepatinka ir nesiseka, namų darbų dažniausiai nedarau (bet jų ir neužduoda :roll: . Išskyrus matematiką...) :mrgreen:
Labiausiai mėgstu savo vokiečių kalbos mokytoją. Mėgstu šią kalbą, jei ko nesuprantu, mokytoja man visada duoda papildomų užduočių, lentelių ir panašiai, ir šiaip ji man patinka kaip žmogus, ne tik kaip mokytoja - nuoširdi, supratinga. :)

Mm, maistas :D Gal jau minėjau, nebepamenu, kad labiausiai mėgstu pelėsinį sūrį. Valgau jį kiekvieną dieną ir jaučiu, kad kažko trūksta, jei kokią dieną mama nenuperka. Tai jau beveik priklausomybė :mrgreen: Dar mėgstu įvairias salotas. Ir moliūgus. Vasarą sode auga daug pomidorų, tada jų kasdien suvalgau bent po 10. Šviežių, kątik nuplautų šulinio vandeniu... Ech, labai jų dabar norėčiau...
Vartotojo avataras
Cassiopeia

Standartinė Mr Etc 2008-Spa-24 Pen, 1:42 pm

AuToMaTiCa rašė:Man ziauriai patiko, kad tu vegetare.
Turbut todel, kad pati noreciau tokia buti, tik wat, kad neiseina...
...gal todel, jog tai priklauso ne vien nuo manes...

5 metai vegetaru buvau. Išeina. Mėsą užmiršti. Gyveni taip, tarsi to nebūtų. Mėsos nėra. Įsikali tai sau į galvą. Viskas. Ir sau ramiai vegetariauji.
[:-s]YPATINGASIS FORUMO DETEKTYVAS.
FORUMO FILOSOFAS. FORUMO GILTINĖ.
[:-s]
Vartotojo avataras
Mr Etc
nenustygstantis vietoje

Standartinė AuToMaTiCa 2008-Spa-24 Pen, 3:36 pm

Tai tau gerai kai mama leidzia mesos nevalgyt ;DDDDD
Mano kaip mat pastebi, jei tik kelias dienas be to pagyvenu:D
Vartotojo avataras
AuToMaTiCa