Esu Marija.
Tie, kurie mane pažįsta artimai,myli už nuoširdumą, atvirumą,gebėjimą suprasti ir užjausti. Manęs nepažįstantieji kaltina arogancija,egoizmu,o didelį impulsyvumą ir emocionalumą vadina isterijomis. Bet man mažiausiai rūpi, ką apie mane mano žmonės,kurių negerbiu.
Laisvalaikiu dažniausiai skaitau. Mėgstu modernizmo literatūrą, o mano mylimiausias rašytojas - H.Hesse. Nepaprastai gerbiu jį tiek kaip rašytoją, tiek kaip asmenybę. Na, o iš lietuvių rašytojų labiausiai mėgstu Sigitą Parulskį.
Daugiausiai klausausi avangardinės muzikos ( K.Stockhausen,G.Ligeti...). Man taipogi patinka The Beatles,Eric Clapton, etc,o mylimiausia grupė - Babyshambles su Pete Doherty priešaky ;DD Tačiau rytais pusryčiaudama įsijungiu MTV,todėl negaliu teigti,jog popso neklausau.
Labai žaviuosi charizmatiniais lyderiais - Napoleonu,B.Musoliniu, o ypač A.Hitleriu.Mane keri jų sugebėjimas pavergti minias, milijonus žmonių.
Apskritai domiuosi tiek istorija, tiek politologija.
Myliu gyvūnus (dar viena priežastis žavėtis Hitleriu - jis irgi juos mylėjo, o žmonių nekentė... ). Esu vegetarė, nenešioju kailinių, rūšiuoju šiukšles,taupau vandenį ... Man išties rūpi ateitis planetos, kurioje gyvenu - nesvarbu, kad jos žūties turbūt nematysiu.
Teisybę pasakius, esu išties keistas žmogus - savo įsitikinimais,požiūriu į daugumai visai paprastus klausimus.Bet tai jūs pamatysite laikui bėgant.

), o jis po kelių mano ištartų frazių rėžia, kad vaidinu intelektualę, nes ,,kalbu be šiaulietiško akcento". ?!?!???