BĘprøtė.<2>

Kiekvienas apie save... Plepesiai

BĘprøtė.<2>

Standartinė BĘprøtė 2007-Sau-12 Pen, 2:40 pm

Nusprendžiau prisistatyti dar kartą. xD senąją temą galit ištrinti.
žinoma. Dėmesio trūkumo sindromas pasireiškė. xD ką jau padarysi. Negera aš esu. :> Žinau jau tai.
Dabar keletas neįdomių faktų, niekam jų nereikia, bet visi juos rašo.
Mano vardas Karolina, bet nekenčiu jo. Mane vadina Kar0le arba sese.
šitaip. xD
Gimtadieniį švenčiu lapkričio antrąją. Esu tikra skorpionė. ir geliu skaudžiai.
Gyvenimą pradėjau Jurbarke, o dabar jau ilgokai tesiu Kaune. Mielas miestas. Su savais žmonėmis ir pažiūromis. Vyrauja Treninginės mados ir aukštakulniai bei mini sijonai. Man tai netrukdo, nes esu pakankamai tolerantiška.
Kiekvieną rytą, darbo dienomis su drauge žingsniuoju į mokyklą.
Norėčiau pereiti į kitą, bet ne todėl, kad čia manęs negerbia ir pnš.
Turiu čia daug draugų ir pažįstamų, bet norisi kitur. bus dvigubai daugiau juk.xD
Dar taipogi lankau A.Martiniačio dailės mokyklą. Ten yra nuostabu. Veina iš Geriausių vietų. Žmonės be galo nuoširdūs ir tokie savi. norisi ten būti.
Turiu mamą, tėti ir sesę. :>

Nemėgstu aš labai nenuoširdumo, netolerancijos, užgauliojimų ir nepagarbos. Taip pat melo ir pagavysčių. Netoleruoju žmonių kurie mato tik save ir nieko daugiau.

O myliu lietų, vakarą, ankstyvą rytą, saulėlydį ir saulėtekį...patinka kai žaibuoja,ir belenkaip garsiai na ir tyliai griaudėja…. taip pat ir vaivorykštės spalvos man sukelia šiltus jausmus. Patinka eiti per takelius nukoltus įvairiaspalviais lapais…pagalvoji kad ruduo…pasidaro liūdna trumpam, bet kartu su tuo veide pasirodo vaikiška šypsena ir nueini linksmai niūnuodamas ir bespardydamas jau nukritusiu lapus...patinka kai lyja,tas lietaus barbenimas į palangę,o kai lyja naktį aš nemiegu, žiūriu pro langą..ir dar patinka man rugpjūtis, nes šį mėnesį galima pastebėti ypač daug krintančių žvaigždžių, nors ir šiaip dažnai skaičiuoju žvaigždes..išeinu į lauką, atsigulu ant žolės ir žiūriu į žvaigždes. patinka svajoti...svajoti apie nerealius dalykus..na ir kas kad niekad neišsipildys..svajoti nedraudžiama.patinka sniegas...nes galima jį valgyti.jis skanus…pabandykit….patinka man kurti eiles na ir kas, kad ne visada gaunasi…..ir ašaros man patinka,.nesvarbu ar iš laimės ar iš džiaugsmo jos byra,gražu..patinka vaikščioti...vienai...ramiomis gatvėmis ir mąstyti.nors kartais daug smagiau įsikibti draugey y parankę ir šypsodamasi eiti taip gerai iki skausmo žinomomis gatvelėmis.ir man dar labai labai labai patinka skaityti. esu perksičiusi laabai daug knygų…atsimenu ne visas..tai neįmanoma..tik tas kurios sužavėjo.patraukė ir įsirėžė atmintin.....knygas renkuosi keistai...ne pagal pavadinimą, autorių, trumpą aprašymą, o pagal pirmas 2-3 eilutes...jei mane jos patraukia, skaitau knygą, jei ne, tai ne.... patinka salotinė spalva..ir jei turėčiau galimybę pasirinkti kokios pslavos norėčiau būti flomasteris, pasirinkčiau salotinę..ši spalva nuostabi.;>na nepamirštu ir žalios…juk salotinė ir yra žalios atspalvis… man patinka vaikų darželiai…ir labia džiaugiuosi kad mano mama ten dirba…visada nuvažiuoju padėti auklėtojoms prižiūrėti taip sunkiai nulaikomus vietoje vaikus…arba nufilmuoti ten rengiamų švenčių…tas jaudulys..ta scenos baimė…tai taip nuostabu..ir ašaros, kad ne taip pasakysi eilėraštį. o dar jame vaikų džiaugsmas, klegesys....juokingos frazės ar pasakojimai...taip pat patinka mokylos pertraukų šurmulys. Visi eina kas sa.ir dar patinka senamiestis, jame gali pamatyti įdomių žmonių ir jiem nusišypsoti ar pamojuoti...tada ir man ir jam nuotaika nors trumpam pagerėja ir išlieka bent kelioms valandoms gražus prisiminimas...tiesiog visai tai man labai patinka...
ir be galo myliu žmones kurie moka pasakyti teisybę kad ir kokia ji būtų..stengiuosi toleruoti kiekvieną žmogų...ir gerbiu visus kurie jaučia nors šiek tiek pagarbos man...

esu paprastas žmogus su savo privalumais ir trūkumais...vieni smerkia, kiti myli, o kietiems visai aš nesvarbi...dar mėgstu pienes...o ypač didelę, geltoną pienių pievą norėčiau turėti savo kieme tokią… ir dar patinka nespalvotos nuotraukos, ir todėl dauguma mano foto yra juodai baltos, nežinau kodėl taip yra, bet man tai patinka.žinau..taip gražiau.;>
Aš nerūkau ir negeriu...nesu ideali, nes idealų nėra. bet nemanau kad esu absurdiška..esu tokia kokia esu. paprasta Lietuvos pilietė.
esu realistė, egoiste, pasikėlus, negera, savimyla..
dar galiu pasakyti, kad esu tiesmuka...sakau viską kaip yra, ką jaučiu, ką noriu pasakyti, nieko neslepiu...iš dalies blogai, bet žmonės kuriems patinka tiesa <a> reaguoja paprastai... aš nieko negaliu pakeisti, jei žmogus negali ar nenori susitaikyti su tiesa kad ir kokia ji bebūtu…
nemėgstu politikos, nesidomiu ja... nors galbūt reikėtų ir vertėtų. Na žinau kas mano tėvynės prezidentas ir man to pakanka, kada nors pasiknaisiosim giliau…na, bet jau pasistengsiu.;>
mėgstu muziką, bet nesidomiu ja...klausau man patinknčias, gražias dainas, nesvarbu metalas, rokas, popsas ar dar koks biesas jos yra...

esu tik minimaliai maža dalelytė visame šitame...
žinau, kad esu keista…nedaug kas..o tikriausiai niekas nežino kokia esu ištikrųjų…ir geray…esu SAVO…tik SAVO…turiu beprotiškai didelį Ego…

Ačiū.
Kar0lė.
Vartotojo avataras
BĘprøtė
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Nieko_rimto 2007-Sau-15 Pir, 3:09 pm

BĘprøtė, koks tavo mėgstamiausias metų laikas? Kodėl būtent jis? ;>
P.s...man irgi labai patinka pienės :)
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę
(Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių).
Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis
Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė drakas 2007-Sau-15 Pir, 6:20 pm

Nemanai,kad dvi temos apie save yra perdaug 35 postam?
Vartotojo avataras
drakas
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Powka 2007-Sau-15 Pir, 8:08 pm

O tu jau buvai įmetus čia savo nuotrauką?
Yo, how you doin'?
Vartotojo avataras
Powka
Rocky Balboa

Standartinė Cherry 2007-Sau-15 Pir, 9:51 pm

Minejai,kad taves mokykloje negerbia, galima suzinoti kodel?
Vartotojo avataras
Cherry
Dalyvis(-ė)
Dalyvis(-ė)

Standartinė Kapucine 2007-Sau-15 Pir, 9:54 pm

Kaip sekasi tramdyti vaikus? :)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė BĘprøtė 2007-Sau-19 Pen, 6:58 pm

:arrow: MeduolinE.> Pavasaris. Gražu. Just.
:arrow: Drakas.>Nemanau.
:arrow: Powka.>Jei atmintis nepagauna,nebuvau.
:arrow: Cherry.>Nemanau, kad yra toks žmogus kurį visi myli, neapkalba ir pnš. Visiems juk neįtiksi. Tiek kurie manęs negerbia ar jaučia man antipatijas man nerūpi. Toks jų pasirinkimas. Sakė aš atrodau pasikėlus. Gali būti viena iš priežasčių.
:arrow: KaPuCiNe.>Neblogai. Ačiū.
Vartotojo avataras
BĘprøtė
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Sau-19 Pen, 7:31 pm

Tai sakai miestas: forsų tėvynė? kartais ne kokie Šiauliai, Panevėžys ar Kaunas? ;D
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė BĘprøtė 2007-Sau-19 Pen, 7:32 pm

Sakau.
Kaunas.xDD
Vartotojo avataras
BĘprøtė
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Nieko_rimto 2007-Sau-19 Pen, 7:33 pm

~Tainted Soul~ rašė:Tai sakai miestas: forsų tėvynė? kartais ne kokie Šiauliai, Panevėžys ar Kaunas? ;D

Kas čia paminėjo Panevėžį? 8)

BĘprøtė,mėgsti saldumynus? :]
[...] Stoty budėtojas bučiuoja sužadėtinę
(Sapne, po laikrodžiu, kur rodo tris [po keturių).
Ant stalo juokiasi saldainis mėtinis
Ir signalai mirksi mirgančiu variu.
Vartotojo avataras
Nieko_rimto
Senbuvis(-ė)

Standartinė ~Tainted Soul~ 2007-Sau-19 Pen, 7:35 pm

BĘprøtė rašė:Sakau.
Kaunas.xDD

Jėėj... neprašoviau 8)
All aboard
Hit the road
All the bullshit
Can't be ignored...
Vartotojo avataras
~Tainted Soul~
Foto kepėja

Standartinė Agonija(...) 2007-Sau-19 Pen, 7:35 pm

Prašau greitai išvardinti tris priežastis kodėl nelaikot savęs tobula (...) kitaip tariant trūkumus.
Paskutinį kartą redagavo Agonija(...) 2007-Sau-19 Pen, 7:35 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Turėti per daug proto ir doros yra kenksminga. Tie dalykai ėda žmogų kaip koks vėžys. Šitas pasaulis nepritaikytas dorai ir protui, čia viešpatauja visai kitokie mikroorganizmai. [Ričardas Gavelis, „Vilniaus džiazas“]
Vartotojo avataras
Agonija(...)
Pirmokas(-ė)
Pirmokas(-ė)

Standartinė BĘprøtė 2007-Sau-19 Pen, 7:35 pm

~Tainted Soul~ Ji Paminėjo.:)

Mėgstam.
Sakė mama, kad aš sergu/susirgsiu cukralige.
Kas jai darbo.
Juk tai mano gyvenimas.
Gerai Jau gerai.
Pradedu mažinti Cukraus šauktelių skaičių arbatoje/kavoje.
Vartotojo avataras
BĘprøtė
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)

Standartinė Kapucine 2007-Sau-19 Pen, 7:35 pm

BĘprøtė rašė: :arrow: KaPuCiNe.>Neblogai. Ačiū.

O uz ka aciu? :shock:
Beje,grazus balsas.. 8)
Sorry to confuse you, but all that you know is wrong.
Vartotojo avataras
Kapucine
Moderatorių taryba

Standartinė BĘprøtė 2007-Sau-19 Pen, 7:37 pm

Už klausmimą. Turbūt.
Tai ten buvai Tu?O.o
amm.

Tai galėjom pašnekėt.xD
Vartotojo avataras
BĘprøtė
Atklydėlis(-ė)
Atklydėlis(-ė)